rmn1 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dzisiaj dostałem tarczę xt na przód, średnica 180mm, założyłem na razie bez zacisku bo nie mam adaptera jeszcze no i ociera mi ona ciągle o mocowanie zacisku. Amortyzator to Fox 32, mocowanie PM. Piasta jest CL, tarcza na 6śrub, ale adapter jest oki, bo do dzisiaj miałem z nim Magurę 160mm i normalnie trafiała między klocki... Dziwna sprawa, myślałem włożyć jakąś podkładkę na oś piasty, żeby troche tarcza odeszła od mocowania, ale: - już prawie nie będzie miał amortyzator na czym się oprzeć - tak chyba nie powinno być... Jaka może być przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 A pokaż że to. Bo tak być nie powinno. Fakt przy PM tarcza jest blisko ale nie zeby tarła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.