jacekp Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ja również pozytywnie odebrałem wczorajszą edycję na Rakovą, szczególnie że udało mi się dojechać na 3 miejscu w M2, jacekp jak tam u ciebie?. Ja tez 3 w M4 pierwsze dwa miejsca w mojej kategorii to zawodnicy z Trinca Byli kolarze.Pierwszy wygral open i ustanowil nowy rekord wjazdu na tej trasie Musze wiec ostro sie przylozyc do treningu w przyszlym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 za tydzien w niedziele uphill na Stozek wybiera sie ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 za tydzien w niedziele uphill na Stozek wybiera sie ktos ? Ja będę. Jeszcze nie wiem czy wystartuję bo uphille mnie zawsze jakoś przerażały, ale się na pewno pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekp Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ja będę. Jeszcze nie wiem czy wystartuję bo uphille mnie zawsze jakoś przerażały, ale się na pewno pojawię Uphill to moim zdaniem najlepsza impreza na poczatek zabawy w sciganie na rowerze Duzo latwiej niz maratony czy tez XC.Czesto zero trudnosci technicznych a jedyna to przewyzszenie i nie zawsze jakies duze.Trasy stosunkowo krotkie czas przejazdu najwolniejszego zawodnika oscyluje okolo godziny Bylem tylko na kilku uphillach i z reguly mala ilosc zawodnikow czyli okolo 100 Robi sie przy takiej ilosci swoisty mikroklimat.Wspaniala atmosfera niedostepna dla duzych imprez czesto na duzych rajdach rowerowych slysze o integracji a jej tam nie widze Mala impreza rowerowa z dawka adrenaliny dopiero cos takiego wytwarza jezeli pojawi sie jeszcze jakies piwko na mecie lub kubek wina to juz jest odlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Uphill to moim zdaniem najlepsza impreza na poczatek zabawy w sciganie na rowerze Duzo latwiej niz maratony czy tez XC.Czesto zero trudnosci technicznych a jedyna to przewyzszenie i nie zawsze jakies duze.Trasy stosunkowo krotkie czas przejazdu najwolniejszego zawodnika oscyluje okolo godziny Bylem tylko na kilku uphillach i z reguly mala ilosc zawodnikow czyli okolo 100 Robi sie przy takiej ilosci swoisty mikroklimat.Wspaniala atmosfera niedostepna dla duzych imprez czesto na duzych rajdach rowerowych slysze o integracji a jej tam nie widze Mala impreza rowerowa z dawka adrenaliny dopiero cos takiego wytwarza jezeli pojawi sie jeszcze jakies piwko na mecie lub kubek wina to juz jest odlot Może coś w tym jest Mam już za sobą wiele maratonów czy xc, a w uphillu nigdy nie startowałam, głównie dlatego, że jeżdżę dobrze technicznie i nie boję się zjazdów i na tych elementach zawsze sporo zyskiwałam. Podjazdy u mnie leżą Mam zamiar się za nie w końcu zabrać i stąd ten pomysł na uphill. Ale też tak sobie myślę, że na zawodach to chciałabym się pościgać, a nie tylko umierać i walczyć o podjechanie całej trasy Do zobaczenia w Wiśle, prawdopodobnie na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomcioo15 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 za tydzien w niedziele uphill na Stozek wybiera sie ktos ? co gdzie mozna znalezc wiecej informacji nt tych zawodow? raczej sie nie wybiorem, obowiazki rodzinne, ale na przyszlosc warto wiedziec wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 co gdzie mozna znalezc wiecej informacji nt tych zawodow? raczej sie nie wybiorem, obowiazki rodzinne, ale na przyszlosc warto wiedziec wiecej... Temat niżej w tym samym dziale albo najlepiej od razu na stronie: http://www.gmg.gliwice.pl/stozek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jak tam dojechać, bo mam ochotę wystartować na koniec sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jak tam dojechać, bo mam ochotę wystartować na koniec sezonu Biuro zawodów będzie mniej więcej tu: https://mapy.google.pl/maps?saddr=49.604056,18.83447&daddr=Wis%C5%82a&hl=pl&ie=UTF8&ll=49.604536,18.836403&spn=0.01563,0.042272&sll=49.604536,18.836371&sspn=0.003908,0.010568&geocode=%3BCW3n7MTNFFuxFdqO9QIdG-YfASk11gSRCxgURzHFKwCFKCREZQ&t=h&mra=mift&mrsp=0&sz=17&z=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.