Mod Team durnykot Napisano 13 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Niniejszym ogłaszam co następuje.... Wszystkie breloki zostały wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Powodów takiego wydłuuuuużenia jest kilka. - Kilka osób ociągało się z wpłatą - Jest okres urlopowy i wszędzie wszystko się przeciąga do granic absurdu (w sumie breloki robiły trzy firmy) - W mojej firmie jest podobnie i nie wiem w co ręce wsadzić a jeszcze przenoszę się z całym swoim życiem o 1000km a to nie ułatwia. Jak coś to mam kilka breloków nadwyżki Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hatim Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jak są jeszcze jakieś wolne breloki to chętnie bym kupił 1.Hatim - 1 brelok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 brelok dzis doszedł <jupi> jest super tylko ma kilka ostrzejszych krawedzi ale da sie to ogarnac.jest bardzo fajny :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Do mnie też dotarł i też mogę potwierdzić, że jest super. Kadargo dobra robota. Pozdrawiam:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Dotarły wszystkie dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Cieszę się że się podobają. Oby długo służyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tornadotwister Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Dotarł i do mnie:) Bardzo fajny. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Do mnie również dotarł brelok Kadargo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajcmar Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ja też już jestem szczęśliwym posiadaczem tego kawałka cennego metalu. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Dzięki. Rozumiem, że linczu za termin nie będzie? W każdym razie jeszcze raz przepraszam ale splot okoliczności był poza moją kontrolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Super wykonanie Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Czy zostalo jeszcze cos wolnego na stanie? Jesli tak to pisze sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3bek Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Hej. Jeżeli został jeszcze jakiś jeden brelok to jestem zainteresowany :-) Info na pw proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jeśli s3bek bierze jeden to został jeden ostatni brelok... więcej już nigdy nie będzie! Ps. Jest jeszcze jeden biały kruk z wadą. Brakuje szkiełkowania z jednej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 biorę go !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Model specjalny został sprzedany! Został więc ostatni, standardowy, cały szkiełkowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Oficjalnie informuję że breloków nie ma. Kto kupił niech szanuje bo już więcej nigdy nie będzie. Dziękuję za miłe opinie, przepraszam za opóźnienia i życzę miłego użytkowania. ________________________________________________________________ - Czy jest na sali Mod? Trzeba pozbierać popcorn, pogasić światła i pozamykać. -= FIN =- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.