Skocz do zawartości

[Spodenki] Fox Baseline vs 4F RSM303

piteRR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z racji tego, iż ostatnimi czasy rower stał się moim codziennym środkiem transportu, postanowiłem podejść do tematu kupna spodenek rowerowych. Jeżdżę MTB, w większości po mieście, lecz zdarza mi się od czasu do czasu wybrać do lasu, czy na dłuższą wyprawę za miasto. Od samego początku w grę wchodziły tylko szorty. Obcisłe spodenki, mimo iż wiele osób mi je polecało, to ze względów estetycznych odpadają i tutaj nie ma dyskusji ;) Tak więc po kilku dniach poszukiwań trafiłem na to o to dwa modele:

1.) 4F RSM303 _spodenki_rowerowe_meskie_rsm303_-_czarny,273,38284.html"]http://4fsklep.pl/[t4l12-rsm303]_spodenki_rowerowe_meskie_rsm303_-_czarny,273,38284.html . Miałem okazje przymierzyć je w sklepie w jednej z galerii w Lublinie, nie są to może mega luźne spodenki, ale nie są też jakoś strasznie obcisłe, więc ze względu na cenę chciałbym się im bliżej przyjrzeć. Problem w tym, że oczywiście Pani w sklepie bardzo je zachwalała, ale nie ma to jak opinia osoby bezstronnej. Przeszukałem internet, ale nic ciekawego, co pomogłoby mi się do nich przekonać nie znalazłem. Tak więc postanowiłem zapytać tutaj, może ktoś z was, bądź z waszych znajomych użytkuje je i mógłby mi coś więcej o nich powiedzieć ;)

2.) FOX BASELINE BLACK http://centralbike.pl/product.php?id_product=657 . Moją uwagę zwrócił FOX przede wszystkim ze względu na to, że bardzo lubię tę markę, cena także jest przystępna i.. i w zasadzie to tle co o nich wiem. Podobnie jak wcześniejsze spodenki, próżno o nich szukać opinii użytkowników w necie. I tu także moja prośba, czy ktoś z forumowiczy mógłby przybliżyć mi ten konkretny model, jak wkładka, jak samo wykonanie spodenek, jak zachowują się podczas jazdy? Mam tez pewne wątpliwości, gdzie te szorty mają umieszczone logo, czy jest ono z boku, z tyłu, czy też z przodu, bo to foto kiepsko oddaje ich wygląd.

Za wszelkie porady, wskazówki, czy też inne propozycje będę serdecznie wdzięczny ;)

Pozdrawiam, Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...