Piotrek111 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nowy Assasin Admin na swerwerze Minecraft Battelfield 3 Operation Flashopint - wszystkie Trainz Railroad Simulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Assasin Mamy ją z dziewczyną, ale już od miesiąca zabieramy się, żeby w to pograć. Szczególnie ja, fan tej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 AION, MTA San Andreas.. mam bardzo mały dysk, więcej się nie zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ja gram w Combat Arms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz111 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Test drive unlimited, test drive unlimited 2, world of tanks, need for speed most wanted, flashowanie nowych romów w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 najczęściej w pokera:-) czasem scrabble i szachy...... z komputerowych pasjans i angry birds w drodze do i z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jowejek Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Agricola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Teraz kończę serie penumbra, jak ktoś sie lubi bać i rozwiązywać zagadki to polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Poker,Ruletka,jakieś gry planszowe chętnie Na kompie to bardzo rzadko, ale jeśli już strzelanki,samochodowe,jakieś fify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ja gram Pro Cycling Manager - Sezon 2012 dopiero zacząłem muszę ją ogarnąć bo na razie cieniutko mi idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ja tam regularnie giercuje w single wszelakie(co karta pozwoli) a i MMO zdarzy się zaplątać obecnie Guild Wars 2(praktycznie zrezygnowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunio Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 scrable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A rowerzyści grają w MONOPOLY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IamMaro Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Na kompie to Guil Wars, League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWalczak Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Kiedyś namiętnie w Lineage 2 przez... 4 lata ! Teraz już tylko gierki na FB - obecnie Battle Pirates jak mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Lineage ... u mnie w klasie daaawno temu grali po 24h ja ostatnio mass effect 2 i 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWalczak Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Lineage ... u mnie w klasie daaawno temu grali po 24h ja ostatnio mass effect 2 i 3. Oj... mogę to potwierdzić niestety... nie raz nocki się zarywało ale na szczęście już się z tego wyleczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Stronghold Crusader inaczej Twierdza Krzyżowiec gram od ... 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aktualnie Counter-Strike: Global Offensive i jak jestem u znajomych to FIFA na konsoli. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Na jakim serwerze grasz? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys94 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja standardowo jak jest z kim w fife a jak nie to Assasin Creed ogólnie nie należe do tych co często grają na kompie wole rower ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 @romero Teraz już same mixy a wcześniej na serwerach gocs.pl (admin tp i dm). Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 z nudów wróciłem na chwilę do World of Warcraft, a tak to fifa 13 na ps3 + Sport Champions 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Obecnie Far Cry 3, w kolejce czeka Crysis 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Na wylotach sluzbowych pojawil sie Crysis 3. Swoja droga jestem ciekaw jesli gracie, jakie sa Wasze opinie? Ja musze powiedziec, ze fabula im gdzies uciekla, za to grafika jest naprawde zacna. Z planszowych, chetnie znalazlbym ekipe do pogrywania w Fortune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.