kontooo2 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 W sumie to tylko diablo III Sent from my iPad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByCzXD Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Heroes 3 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Ja zaczalem grac w karcianke: Duel of champions oraz czasami przegladarkowe margonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Z ciekawości assassin i stwierdzam ze przereklamowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Dota 2 i Battlefield 3, to te w które obecnie dosyć często gram. Z tym że bf już rzadziej bo się nudzi szybko, mimo że mam premium wykupione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Golaunited w necie, na PC Football Manager 2013 i na konsoli Call of Duty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ja w GTA IV, i symulację rFactor. Czasem w BF2BC postukam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 F1 2011 na ps3 czasem jakieś strzelanki na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 World of tanks;) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja ostatnio zagrywam się w WRC 3 na PS3, a bezprądowo często gram w Tabu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkoder Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Assassin's Creed i FIFA 13:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Właście kruszę czaszki nazistów w Sniper Elite V2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Kończę far cry i później sie zastanowię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jako człek wiekiem starszy, jeżdżę statecznie i zafundowałem sobie Euro truck simulator 2. A co:) ale realizm zerowy - nie ma pań na poboczach... A więcej, skoro mam nowy sprzęt z gtx660m na pokładzie, to z rozkoszą wracam do CoD 2 i 4 multi. Tylko cheaterzy przeszkadzają w pełni się cieszyć. P Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Kończę far cry i później sie zastanowię Ja też Do tego BO . Gdyby ktoś chciał pograć na ps3 online to zapraszam na pr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alu Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nieśmiertelny Borderlands 2 na ps3 i Far Cry 3 na lapku. Nie nudze sie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Alan Wake, całkiem fajne choć sterowanie wymagające dobrej wprawy moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 2i regulaminu Dobrze prawisz. Ze sporą przyjemnością grałem w ten tytuł na konsoli:)Ja z kolei jak koledzy powyżej kończę Far Cry'a 3, a poza tym często można mnie znaleźć na multi w Mass Effect 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Często w Call of Duty 2 multiplayer - mam do tej gry sentyment. Rzadziej Need for Speed HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 NFS HP 2010 zainstalowałem przejechałem sie, odinstalowałem i więcej nie patrze w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 NFS Underground 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekis Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 World of Warcraft Wrath of the Lich King World of Warcraft The Burning Crusade Need For Speed World Need For Speed Undercover Need For Speed Most Wanted Multi Theft Auto San Andreas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sodpow Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 powrót do początku... age of empires - dziwnie tak po latach to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Po latach? Ja wsuwam grę z atari - Robbo! A kto pamięta ten dźwięk z wgrywania ścieżki do pamięci RAM, której było aż 64 kB? W atari grałem ponad 20 lat temu. Z koleii Sony PS miała Collina McRae 2.0 i jadę ją od początku, choć lepiej kierowało się padem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 zabieram sie do odkurzenia TombRaiderow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.