Venomiz Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Może to trochę żenujące, ale World of Warcraft ...a poza tym wszystkie symulatory wyścigowe/rajdowe, np. F1 2011, DIRT 3, Grid itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hvast Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Angry Birds i inne na andka. napisane z HTC EVO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertgliwice Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 w CIM a już niedłuo ma ponoć bym CIM 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja z darmowych gier mogę polecić: Battlefield Play4Free oraz Battlefield Heroes. Jeśli ktoś miałby ochotę na wspólną rozgrywkę, to czekam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Settlers. Nieśmiertelna klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubaxd Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Battlefield Heroes Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhendrix Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Cs 1.6,czekam na nowego tomb raider'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Grałem ostatnio w metro 2033 ale w połowie się zepsuła błąd gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 NFS World, MineCraft, LS 2011 czekam na 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosnikrowerow Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 NFS underground 2, Heroes3+WOG, Mass effect 3(Cała seria jest świetna), Neverwinter nights, Age of Wonders: magia cienia, Diablo II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazujama Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Battlefield 3 Multiplayer oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Na ten moment HoMM V. Dwa egzaminy zostawione na wrzesień więc taki np. TES IV profilaktycznie odinstalowany. Zresztą 'piątka' też chyba będzie musiała pofrunąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 aktualnie summer athletics i przeglądarkowe grepolis serwer PSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pankrok Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Może to trochę żenujące, ale World of Warcraft ...a poza tym wszystkie symulatory wyścigowe/rajdowe, np. F1 2011, DIRT 3, Grid itp. Taa, też w to gram, kilka razy próbowałem przestać. Poza tym zacząłem próbować shootery: Killzone 3, ciężko na padzie. Gt5 dość regularnie Guitar Hero Mortal Kombat Świetnie wspominam Mass Effecty i jestem wielkim fanem serii Resident Evil i Final Fantasy. o! Pozdrawiam, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grezen Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja gram w gre Tomb Rider! A tak na serio to: Just Cause 2 Mafia 2 Darksiders 2 Gta IV Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szmitxx Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Głównie Left 4 Dead 2 i CS:Source na steamie, no i czasami fifa z kumplami;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek06 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ja w League of Legends ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Miałem hopla na punkcie PS3, ale jakoś tak mi przeszło i od ponad roku leży sobie niepodłączony. Jak już tracę czas to lubię gry on-line. Konkretnie 2 gry, Margonem i Hattrick. Hattrick od 2006 Margonem od 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek06 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Gry przeglądarkowe też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Happy wheels strasznie mnie wciągnęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repsol26 Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ja grywam w gry z serii Total War. Zaczęło się o Medievala 2 i tak kolejno: Dodatek Medieval 2 Królestwa, Empire Total War z dodatkiem Napoleona a aktualnie Shogun 2 (póki co bez dodatków). Na inne gry brak mi czasu. Teraz jeszcze pewnie z rok poczekam na nową serię Rome 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sodpow Napisano 24 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Hitman (seria) Wszelakie FPSy i gry wyścigowe od NFSów po całą serię gier od Codemasters w The Third Diablo III Polecam całą serię Fallout no wśród swoich jestem widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 28 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Battlefield 3 rozgrywka multi (xbox) różne części call of duty. Forza motorsport 3,4 wszystkie needforspeedy oraz na kompie czasem speedway liga i euro truck 2 na kierze (wciąga strasznie). A na wiosne chyba jak większość posiadaczy konsol gta V <3. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadm Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dzisiaj Fifa i San Andreas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdan Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 JA dzisiaj nowy MoH i Assasin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.