Matief Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 @Matief a grałeś z dodatkami? Właściwie można sobie samemu wymyślać te dodatkowe reguły. Ja też dawno już w to nie grałam, ale pamiętam, że było coś takiego jak "ostatni strzał". Polegało to na tym, że jak podczas "fazy dnia" wybieramy kogoś, aby odpadł z gry, to ta osoba, jeśli ma kartę z tą dodatkową funkcją, może przed odejściem w "za światy" wybrać osobę, która też odpadnie, czyli ma ten ostatni strzał. Mam nadzieję, że aż tak nie pomieszałam i rozumiesz o co chodzi Nie grałem z dodatkami ale ten który wymieniłaś jest całkiem ciekawy Cóz trzeba będzie kiedyś znowu zagrać i wymyślić jakieś dodatki, które urozmaicą rozgrywke
Mod Team mrmorty Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2014 WoT rządzi ale gram tylko na rosyjskich serwerach celem podszlifowania języka. Nie ma to jak zdobyć IS-7 - wtedy nawet E100 nie podskoczy
.PaVLo. Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Obecnie Thief 4, jak ktoś lubi klimaty skradanek i eksplorację otoczenia w poszukiwaniu sekretów i "znajdziek" to gorąco polecam ten tytuł
Kenzie Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Z mojej strony od jakiegoś czasu Deus Ex: Bunt Ludzkości, nowy Thief owszem przyjemny, ale jakoś oczekiwałem czegoś więcej, a w przerwach między meczami MŚ z chłopakami gram w NBA 2K14.
Mod Team mrmorty Napisano 22 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2014 nieuchronnie zbliżam się do IS-7
Synergy Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Szczyt nerdgasmu dostanę jak wyjdzie wiedźmin 3.
mort3n Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Ostatnio z ciekawości zagrałem w Spintires i nawet mi się to spodobało.. wracam z roweru i na zabicie nudy włączam to żeby się potaplać w błocie
Kakadu90 Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Witajcie mam problem jak wiadomo był BF3 na orginie za darmo to sobie pobrałem pograłem. No i tu jest problem bo chce dzisiaj włączyć a tu taki komunikat: Program Battlefield 3 Przestał Działać/ No to poleciał reinstal, ale nic to nie dało wiec poszperałem w necie i znalazłem takie o to tutoriale: http://www.kreedz.pl/blog-kreedz/battlefield-3-rozwiazanie-bledu-program-battlefield-3-przestal-dzialac/ - Nie działa bo nie mam znaczka TM. Ren sposób również nic nie dał: Także drodzy rowerzyści macie jakieś inne pomysły jak pograć sobie w tego BF'a? Ponawiam pytanie pomoże ktoś?
maniek76 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Coś wątpię żeby dali BF3 za darmo. Wrzucili do potestowania i sie skończyło po prostu.
PeGie Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Było za darmo, Origin ostatnio rzuca chyba raz na miesiąc grę za darmo, po dokonaniu zakupu za 0 płn, pozostaje na koncie, mam w ten sposób Dead Space, bf3 już miałem wiec nie brałem. Tak wiec nie były to żadne testy tylko w pełni funkcjonalna gra.
Kakadu90 Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Coś wątpię żeby dali BF3 za darmo. Wrzucili do potestowania i sie skończyło po prostu. Był za darmo tak jak pisał kolega wyżej ja niestety cały czas mam ten problem pomoże ktoś?
pietia79 Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Fifa 14, Battlefield Bad Company 2. Od wczoraj Dead Island - jest na PSN za 42 zł (GOTY edycja) i ciągnie się Warrior: Legend of Troy, podobno fajna mielonka
Perzon Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Gram na kierownicy regularnie w kilka ścigałek :- LFS (Live For Speed) - Asseto Corsa - Shi(f)t 2- Race 07- GTR Evolution (Clio Cup, Octavia Cup )Na telefonie gram w :- Subway Surfers - CSR ClassicNa Playstation 2 (nieśmiertelne) :- Gran Turismo 4 - Tekken - FInal Fantasy
bochnia Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Call of duty 4 multiplayer serwery najczesciej hardcore lub promode.
Hendo Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Był za darmo tak jak pisał kolega wyżej ja niestety cały czas mam ten problem pomoże ktoś? Potwierdzam był za darmo na Origin, gram w niego do teraz jest ok
m1x3r3k Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Ja gdy nie jeżdżę na rowerze to lubię sobie pograć w: Cs 1.6 (nick m1x3r3k) Dota 2 Euro Truck Simulator 2013
borsuk220 Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Dead Island ____________________ http://www.conrad.pl
pietia79 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 A ja wróciłem do Diablo III na PC, jakiś był duży patch (6GB?) i jakoś fajniej się gra. w zeszłym roku przeszedłem Barbarzyńcą, ale średnio było i potem monotonnie. Teraz łowcą demonów i jest dużo fajniej, kusza i łuk, plus masa pułapek, zdolności itp.
Forest89 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Battlefield 3 i Battlefield 4, ale ta druga ostatno pozostawiona bo praktycznie okazała się mega kupą...
annogre Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Będę nudna.. rozwiązuję sudoku. Czasami trzaskam Freecella ;P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.