vitesse Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Street Legal Racing Redline 2.2.1MWM jakie to stare ale fakt skladanie aut nie dostepne w zadnej innej grze, szkoda ze model jazdy z przed 15 lat
ziom41 Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 W tej grze się nie jeździ. W tej grze robi się super fury. Pod względem tunningu ustępuje jej każda gra. A samochodów i części do niej nie brakuje. Wysłano z HTC 8S pod kontrolą Windows Phone 8.1
k1nd3rr Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 2-3 wieczory w tyg pogrywam w PlayStation 4 i zazwyczaj są to gry Fifa 14 i Battlefild 4, chyba że jest impreza to czasem jest załaczane Just Dance 2014 Wysłane z mojego Samsung Note 3 przy użyciu Tapatalka
Iwan89 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Minecraft, World of Tanks, czasem Fifa14 - generalnie wszystko to jak już nie wiem co ze sobą zrobić Polecicie jakieś ciekawe gry na androida? Bo szczerze mówiąc łatwiej mi zabijać czas podczas jazdy do roboty a nie widziałem ostatnio nic ciekawego w sklepie Play..
szewka Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 World of tanks Counter Strike 1.6 / GO Day of Defeat Need for speed World I rozwiązuje arkusze maturalne z matmy
ziom41 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 NFS World czyli racing mydelniczka :E Wysłano z HTC 8S pod kontrolą Windows Phone 8.1
Kaczorak Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Ja gram sobie w moda do Arma II zwanego DayZ i jak trochę kasy mi się luźnej znajdzie to zakupie na Steamie niezależną wersje DayZ. Gra survival'owa po apokalipsie zombie z bardzo wieloma możliwościami i wyczesanym klimatem. Polecam
Stasin Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 S.T.A.L.K.E.R. !!! Metro-last light blitzkrieg I / II COD IIi wiele innych których tytułów nie pamiętam!
Matief Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 A ja teraz czekam na Watch Dogs które wychodzi za kilka dni
peacemaker Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 W GTA V na PS3 u syna, na swoim blaszaku jeżdżę ciężarówkami w ETS2, czołgami w WoT, lokomotywami w Trainz 2010 i trochę latam w Microsoft Flight Simulator.
Mod Team Puklus Napisano 8 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2014 Gry komputerowe beeee... najlepiej rozerwać się w klubie przy bilardzie lub kręglach Zwłaszcza jak ktoś miesza na zadupiu albo go nie stać żeby wywalać kilka dych na kręgle jednorazowo Obecnie nie gram w nic ... jakoś tak. Jak bratanek tu wpadał grał w swoje Lego Heros heh nawet to fajne ale sterowanie jest na tyle beznadziejne że szybko sie poddawałem Obecnie czekam na FallOut 4. i TES VI.
Kakadu90 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 albo go nie stać żeby wywalać kilka dych na kręgle jednorazowo A na gry cię stać ?
ziom41 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Jak ma blaszaka to pewnie kupuje na torrentach
Kakadu90 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Witajcie mam problem jak wiadomo był BF3 na orginie za darmo to sobie pobrałem pograłem. No i tu jest problem bo chce dzisiaj włączyć a tu taki komunikat: Program Battlefield 3 Przestał Działać/ No to poleciał reinstal, ale nic to nie dało wiec poszperałem w necie i znalazłem takie o to tutoriale: http://www.kreedz.pl/blog-kreedz/battlefield-3-rozwiazanie-bledu-program-battlefield-3-przestal-dzialac/ - Nie działa bo nie mam znaczka TM. Ren sposób również nic nie dał: Także drodzy rowerzyści macie jakieś inne pomysły jak pograć sobie w tego BF'a?
MarekUrbanowicz Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Mój serdeczny przyjaciel nawet na rowerze gra ludziom na nerwach.
Matief Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 A tak w ogóle to GTA V wychodzi jesienią na PC...
Wiolanna Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 W gry komputerowe raczej nie gram, ale lubię grać w mafię - w taką grę towarzyską. Super zabawa, ale jeszcze fajniej jest, gdy dołoży się do gry jakieś dodatkowe funkcje. Grał ktoś? PS. Mam nadzieję, że pytanie nie dotyczyło tylko gier na komputerze .
maniek76 Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Ja napieram w World of Tanks i od czasu do czasu Battlefield 4 lub Call of Duty jakieś
Matief Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 W gry komputerowe raczej nie gram, ale lubię grać w mafię - w taką grę towarzyską. Super zabawa, ale jeszcze fajniej jest, gdy dołoży się do gry jakieś dodatkowe funkcje. Grał ktoś? PS. Mam nadzieję, że pytanie nie dotyczyło tylko gier na komputerze . Potwierdzam fajna gra graliśmy kiedyś w to w gimnazjum.Pamiętam że byłem mieszkańcem
Wiolanna Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 @Matief a grałeś z dodatkami? Właściwie można sobie samemu wymyślać te dodatkowe reguły. Ja też dawno już w to nie grałam, ale pamiętam, że było coś takiego jak "ostatni strzał". Polegało to na tym, że jak podczas "fazy dnia" wybieramy kogoś, aby odpadł z gry, to ta osoba, jeśli ma kartę z tą dodatkową funkcją, może przed odejściem w "za światy" wybrać osobę, która też odpadnie, czyli ma ten ostatni strzał. Mam nadzieję, że aż tak nie pomieszałam i rozumiesz o co chodzi
Shiryu Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Ze staroci: HoMM III (ale ostatnio coś dawno nie ruszałem), Need for Speed: Porsche (czemu nie robią reedycji?!), Jedi Academy (i tego też?!), Z nieco bardziej współczesnych seria Mass Effect (fabuła!) i Battlefiled 3 (też macie wrażenie, że zaczyna brakować fajnych serwerów hardcore?). Jak widać rozrzut zainteresowań spory
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.