jo_jacek Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dzisiaj umarł mi przedni sis.. mocowanie i wszystko wygląda tak : Klik No i teraz zdecydowałem sie na XT znalazłem 3 opcje : Opcja 1 Opcja 2 Opcja 3 Najbardziej podoba mi sie opcja 2, będzie pasowac ? (średnice obejmy zmierze sówmiarką.). Na dobrą sprawe to czym sie te przerzutki różnią ? Myślicie, że wybór opcji 2 jest najlepszy ? Co to jest ciag dolny-górny ? p.s. prosze o usuniecie literówki z tematu i przepraszam za nią :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Masz w ramie górny ciąg i średnicę przerzutki 31.8, najlepsza będzie opcja 2 bo to Down-Swing, przerzutka tego typu jest trwalsza - wolniej łapie luzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 skrzynia ma racje tylko dwon swing bo jest trwała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.