rambolbambol Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 @Roballinho Jakby cię ten rower tak wkurzał, że nie mógłbyś już na niego patrzeć, to chętnie zdejmę z ciebie to brzemię. Jak coś to pisz 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 @Roballinhonie bądź z amelinium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 @rambolbambol, a jak Ci pasuje Twoja eLka? Bo ta wiśnia ex-@100lar3k'owa to jest iXeLka, która z chęcią bym znowu w swe łapy przejął od @Roballinho. Takowoż będzie licytacja lub pojedynek 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 L-ka mi pasuje jak ulał. Idealna, że tak powiem 19-tka 🙂 Jakby to była rzeczywiście 21-ka to odrzucę i oddam innemu jak Leonardo DiCaprio za starą partnerkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Byłem pierwszym itede właścicielem*, to jest XL czyli 20,5 cala. Z chęcią jeszcze raz bym takie, a najchętniej TO WŁAŚNIE, cudo obłożył gratami i używał z radością. @Roballinho: jeśli HaeL przyprawi Cię o wściekłość to krzyknij do mnie *Dwa lata po zakupie pogoniłem go, odkupiłem za jakiś czas, ponownie trzecim właścicielem zostałem gdy go odzyskałem po kradzieży. Byłbym pierwszy, trzeci, trzeci plus i siódmy 🤡 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Piękna to miłość Kaziu, taka burzliwa, wzruszon jestem. Musisz ją więc odzyskać! Łzy wzruszenia spływają mi po policzkach, mieszkają się z katarycznymi smarkami, oblepiają mi tygodniowy zarost i z głuchym pluśnięciem padają na brudny gumolit. Wełniany zielony golf z wizerunkiem jelenia od frontu pobrudzony schnącymi plamami zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Wzruszające 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Nigdy bym nie pomyślał, że dorosłe, mężne chłopy o ryju przyprószonym szczeciną tak się rozkleją przy tym jakże pudelkowym scenariuszu, zupełnie jak przedszkolak po ostatnim odcinku Reksia. Jestem wstrząśnięty, nie zmieszany. 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Czekajcie, pomyliły się Wam rowery. Bójka odwołana. Ten mój ulep, to Gienek IO ID w rozmiarze chyba 16". Za mały dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Gienek w 16tce?? Biorę w ciemno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Chlipłem zatem. No to czekam, aż ex-mój-HaeL wypłynie gdzieś kiedyś a ja będę zaczajony z podbierakiem. Powodzenia @Roballinho w modzeniu iO 👍 A dla oczó ostatni syngjel Feler fajwgrand z okresu gdy gleba jeszcze była letnia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Dla wielbicieli fastrygowania nogawek konstrukcja jak znalazł. Gorzej gdy zabierze nogawkę na inną orbitę wtedy trzeba mieć refleks i gibliwość gibona z Gabonu. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 Kup zebatke z offsetem 3mm i zamontuj odwrotnie. U mnie zdało to egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 @Grizzli: to nie DM, ale pomysł niezły. 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 No właśnie, pałąk jest na stałe. Ale jezeli ktoś widział 4x104 z offsetem, to mógłbym się przyymierzyć. Na razie dolożyłem podkładki pod miski po 2,5 mm na kazdą stronę i tak może tymczasowo zostać. Przy okazji moze komuś zostaly 2 niepotrzebne osłony kurzowe łożysk suportu HT (te kapelusze). Kupiłem jakieś z aliexpress, ale one nie do końca są dopasowane do oryginału i po skontrowaniu trą o blaszki które bezpośrednio osłaniają łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 To w takim razie dłuzsze sruby/kominy i podkladki pod zebatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) Niedasię. To jest korba 2x i tarcze można zamontować tylko od wewnątrz. Edytowane 27 Listopada 2022 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Diaxa w rynce nie czymałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Dałeś mi teraz do myślenia, Muszę tylko sprawdzić ile tam jest mięsa, żeby za cienko nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Z drugiej strony różnica pomiędzy 34-18t a 32-17t to zaledwie 0,2 cala. I diaxa moszna zostawić na poważniejsze akcje. Poniżej obliczone dla korby 170mm i koła 26x2.4": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Gdzie ma ten łańcuch spaść w tym dopieszczonym napędzie SS ? Dejta se siana, ruszaj na front @Roballinho, hytaj dzień karpiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 I chyba panie w tę stronę pójdziemy. 32/17 z HLa pójdzie do iO, a 34/18 pomaszeruje w drugim kierunku. I jeszcze na prądzie zaoszczędzę. Jutro odsłona worn-bike'a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No i nadeszło jutro... Napęd 34/18, ale to się raczej zmieni na coś bardziej drogowego. Na razie ograniczeniem jest dwurzędowa korba. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi