Sobek82 Napisano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Zszedłem do 36/20, jest miękko, momentami bardzo miękko ale myślę że tłucząc się z kratą browarów i tobołami będzie w sam ras ta man ass. Kierowniczek mi ino myśl rozchodzi, czy motor bike czy bara ninke? Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Zamiast podkładek pod obecnym mostkiem zainstaluj mostek, doń dołącz baranią kierę, ciesz się multiplą rąk złożenia 🤡 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 To rower dla Filipa, pasikonia, nie chcę patrzyć na czym jedzie Tekla, ni chu chu to musi skrzypieć!!’ O rety hamulcowy też system równoległy, dwa księżyce, tarczofałki, nie w kij dmuchał!!! Brakuje jeszcze leżaka le montki ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Zdecydowanie moto SOBKU Godzinę temu, kazafaza napisał: Zamiast podkładek pod obecnym mostkiem zainstaluj mostek, doń dołącz baranią kierę, ciesz się multiplą rąk złożenia 🤡 Gdyby tak jedna z tych kierownic była hamulcowo w systemie angielskim (przedni hebel na prawej klamce)… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Aaa właśnie, @Grizzli jeszcze obecny w Sulejowie!?! Pawła udało się namówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Sorry,, że tak się tutaj wtrącę, ale potrzebuję pomocy w kupnie BMX-a ze Szczecina dla dzieciaka. Są tu przyjazne dusze, może mi ktoś pomoże, bo pani nie chce go wysłać. Zależy mi na sfinalizowaniu transakcji, tak żeby mi nikt go nie podebrał, i późniejszą wysyłkę do Wrocka. https://www.olx.pl/d/oferta/rower-bmx-mafiabikes-madmain-kola-18-cali-dzieciecy-CID767-IDPERBm.html Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 @Roballinhomogę, po mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Big, big dzięks. Zaraz zaczepię cię na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 @Roballinho, @Sobek82: jestem teraz w Szczecinie, będę do popołudnia, mogę pomóc...poślijcie linkę to się odezwę i obadam kiedy można podebrać bemiksa. Aaa, linka jest, @Sobek82 daj znaka czy już gadałeś z Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Ooo, będzie bitwa. Właśnie piszę elaborat do Sobka, ale skoro jesteś na miejscu, to może Ty mi ogarniesz temat. Rower na zdjęciach wygląda dobrze, jak na sprzęt do niszczenia murków, ale wiadomo, na żywo może być różnie. Gdybyś uznał, że nie warto brać, to odpuśćmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 @Roballinho: pisz do mnie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Kaziu jest rzut kotletem od miejsca beemiksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Kaziu jest rzut kotletem od stestowania maszyny, obawia się jednak że się to-to zawinie wokół kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 ta kiełbasa jest ...nie ostra roz-kosz poza tym żółtym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Krzynka jedzie na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Ja bym raczej pomyślał o takiej. Z zawartością rzecz jasna. Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 To nie są smaki Sobka, ja bym tu widział Bosmana prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Za wysoka, butelszczyny muszo leżakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Mało masz kątówek czy lisic żeby dopasować? Damy radę, jak trzeba to i ja wrzucę co trzeba do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 9 godzin temu, MikeSkywalker napisał: To nie są smaki Sobka Nie o smak tu chodziło, ale kolorystykę nawiązującą do tych Gienkowych detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 O czym w ogóle mowa, w połowie objazdu zalewu ze zmęczenia rzucicie w krzaki nawet pompkę i zapasowe dętki i nikt nie będzie woził balastu czy belfastu, a o 22 w domkach wszyscy zasną lulu zanim odkapslują suweniry 😉 także marzenia o skrzynkach trunku praktyka karze surowo, nie mówiąc i tym że trucizna i odwodnienie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 W dniu 19.06.2022 o 00:28, Sobek82 napisał: Zszedłem do 36/20, jest miękko, momentami bardzo miękko ale myślę że tłucząc się z kratą browarów i tobołami będzie w sam ras ta man ass. Kierowniczek mi ino myśl rozchodzi, czy motor bike czy bara ninke? Pozdrow'er Kandydat do Miss Suleja. Ażem oczy przetarł, że taki piękniś wyszedł spod palca mistrza bajków urodziwych inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Pozdrowizumi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2022 Zbaraniałem 🤗 Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi