Rysz Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Nic, bo na singlu się cały rok jeździ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Otóż to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 ....ale kosmos orbit spękań w kałuży! Klucz mi wyrobił gniazdo w boltonie, muszę dobre śruby kupić i Inbred wyjedzie w plener dodatkowe skutki gumy i zmiany opony, koła nie mogę dokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Sztywno stalowo mostowo i na biało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Jak to pod mostem północnym, to dziś przebiegałem Nawierzchnia mało rowerowa była o_O iście "glebotwórcza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 To.tylko wrażenie. Dziś snieg trzymał bardzo dobrze. Sam się zastanawialem testując tył. Akurat Noby Nic poszedł na emeryturę i założyłem mistrza rezystancji toczenia...2,15 kaliber w porównaniu do trzycalówki wygląda rachitycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybszy Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie na spokojnie, od kilku sezonów używam różnych opon typu MTB z niższej półki za ok 30 pln.... i w zimę naprawdę się dobrze jeździ. Nie ma gleb nie kontrolowanych. Ostatnie kilka lat CST Jack Rabbit oraz identyczna, ale droższa Kenda Small Blocks 8 i też jest dobrze. Nie widzę specialnych różnic, myślę że trzeba się wjeździć i boleśnie zapoznać z techniką to nie trzeba będzie dyskutować nad sprzętem za miljony Itr widziałem Ciebie na mieście... znaczy się w stolicy nast razem zagadam To troszkę przypomina mi dyskusję o haśle z pl.zbawiciela "grivel" i który model lepiej kupić ten za 5000 czy 15000 pln - podobnie atmosferę mazovia mtb i medale do korporacji na ścianę lub facebooka - rower sam nie pojedzie . No ale nie gniewamy się :) Edytowane 26 Stycznia 2019 przez szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Zima jednak to czas, kiedy można niezłego orła wywinąć. Trzeba mieć zdrowy rozsądek, i intuicję. Polecam mleko i to dobre, na dobrych obręczach.... Rower poklejony taśmą, czapka z pomponikiem, dresy jak piżama i nikt nie patrzy na mnie poważnie To koła są porządne w tajemnicy. Nie mówcie nikomu. ps też kupiłem traktory od Cst, tylko okazała się za szeroka w klocu do Inbreda. Uszczelniają się, nawet toczą nieźle, 2,4. waga pancerna, proste, ale wersja zwijana. Nazwa ....dla mnie Cystraktor ogólnie ciągoty to Renegatów, ale dwa pocięte, połatane, jeden pod Poznaniem, nie ścigam się, więc....w zasadzie zostaną Almotiony do turystyki, Cst do fulla, i Ranger 3" dla odmiany czasem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Jeden bieg 32#15 jednak na stromiźnie pracuje na tyle szarpiąc przy przepychaniu że ze dwa razy nie wjechałem na wydmy puszczańskie. Ale i tak mieszanka gumy Almotion rewelacja, naprawdę dzień super jazdy. Ale nie bylo lodu, i nie ma u nas kamieni pod śniegiem, a ciśnienie niskie z mlekiem. Edytowane 27 Stycznia 2019 przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Śniegu w Albionie brak (choć zapowiadają na dziś jakieś odpady) ale na pocieszenie znowu mam góralnego syngla. Dziś pierwsze nieśmiałe próby dotarcia przebiegły pomyślnie. No, gdyby nie fakt, że z całej tej radości zapomniałem dokręcić kasety porządnie i nagle mi się był St.Anton zatrzymał bez ostrzeżenia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 6 minut temu, kazafaza napisał: zacny antek. btw. nie potzebuje ktoś zestawu kół 29 z tylna piastą Salsy SS qr 135 i przednia 15/100 na obreczach ztr rapid? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Ładnie pasuje do czeerwonych ramek forum piękne mięsiste opony. I taki amo, mięsisty stek z wbitym widelecem, bitka wołowa, eskalopek eskapadowy, kotlet pożarski kilometrażowo. Korzystaj z braki sniegu, u nas stan skupienia rozwolnienia, ciapuapo pod nogami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Niby profil , a widać procę tylnego widelca, Inbred 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 próbuje ugryżć temat pożenienia zebatki SS na pieście ze standardowym bębenkiem. Znalazłem single speed kit od Reverse, ale raz że kosztuje milion monet a dwa, że ma w zestawie nie potrzebne mi 13T. Jakie inne sposoby na zamontowanie zębatki na pieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) równo ucięta grubościenna rurka pcv z lerłamerlę albo milyjon podkładek pod mostek. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Rysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 podziekowal, zglebie temat podmostkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Podkładek pod mostek nie zamontujesz, nie ta średnica. Ja mam aluminiowe podkładki z suportu HTII. Każda z nich ma około 2 mm grubości, więc można precyzyjnie ustawić linię łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Albo jakiś tańszy zestaw z allegro, z zębatką w pożądanym rozmiarze. Jak bębenek alu to trochę gorzej, bo trzeba szukać szerokiej stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 14 minut temu, Roballinho napisał: Podkładek pod mostek nie zamontujesz, nie ta średnica. https://allegro.pl/oferta/podkladka-dystansowa-tecora-10mm-pod-mostek-1-1-2-7858566533 - tych też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Zakładając, że bębenek ma około 34 mm średnicy, to te podkładki 1,5" będą ciut za duże. Tak jak pisałem, optymalne są podkładki pod miski suportu HT. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybszy Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Abo rozłupać ze 2 kompletne "wielotryby" powzięte z jakiegoś zaprzyjaźnionego serwisu... kaseta to była w radiomagnetofonie :) Pomiędzy poszczególnymi trybami są pasujące cienkie ok 2-3 mm pierścienie z tworzywa. Grubościenna rurka wygląda jednak zdecydowanie lepiej. Nieco kłopotliwe jest dopasowanie długości bo nie ma zbyt wielu nitek gwintu pod nakrętkę, która trzyma wszystko razem. Popatrz na olx, adapter kupiłem za ok 30 pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Też się ratowałem podkładkami pod suport, wrzuciłem jednak alumetalowe jakieś na krańce aby sie to-to kupy bebenka trzymało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Tylko upewnij się że bebenek jest stalowy a nie alu. Jak mocniej bedziesz deptak to wąska zebatka sie weżre. Chyba, że zdobędziesz szeroką jak ktoś z przedpiśców pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja używam z reguły Groove Armada z Planety X, ona ma nieco szerszą stopkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Rów Armata to coś pięknego. Przeszmuglował mi Ivan taką 22 zębową i od Singlovej Bydgoszczy jestem w niej zakochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi