100lar3k Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Tak i nawet kupiłem komplet piast na alli żeby coś taniego złożyć . Brakuje mi jeszcze obręczy, ale to za jakiś czas. Na forum była dobra rekomendacja. Skusiła mnie promocja, łożyska maszynowe, tanie bębenki, stalowe osie. I efekt blink blink 🤑 4 Cytuj
akkwlsk Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Do efektu blink-blink dochodzi jeszcze w gratisie efekt bzzz-bzzz Przez te piasty mam dozgonny szacun u dzieciaków na lokalnym parku, jak piasta głośna to skill się nie liczy 🙈 2 Cytuj
itr Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Bzzzz zaraz mam coś takiego tylko 135 i chcecie mi powiedzieć że to będzie wyło!!! ??? Masakra maskarą oczy kapią uszy wybuchają.... Cytuj
uzurpator Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Godzinę temu, akkwlsk napisał: Do efektu blink-blink dochodzi jeszcze w gratisie efekt bzzz-bzzz Przez te piasty mam dozgonny szacun u dzieciaków na lokalnym parku, jak piasta głośna to skill się nie liczy 🙈 To. Kilkukrotnie już od dzieciaków słyszałem "fajny rower!" kiedykolwiek sunę na bzykaczu. Cytuj
100lar3k Napisano 14 Marca 2024 Napisano 14 Marca 2024 A kończąc temat widelca. To na podobnej miejscówce zwiększył mi się ofset. A to przez przypadek niedaleko domu znalazłem. Kilka takich fajnych miejsc w okolicznych lasach mam. I pokusa jest bardzo wielka żeby skorzystać. 1 2 Cytuj
akkwlsk Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 Szanowni, wejściówka na SSWC 2024 jest do wzięcia, Konkubina ziomeczka @Kreick się rozmyśliła - ktoś coś? Koszt to 60 ojro, w tym jest zakwaterowanie na polu namiotowym w terminie 15-18.08. Wrażenia z obcowania przez cztery dni z 350 wariatami z całego świata - bezcenne. W razie zainteresowania zapraszam na PW, do mnie lub do kolegi Cytuj
kazafaza Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 @Sobek82 👆 Aha, wyczytałem w Różnokołowym, że jednak nie Cytuj
Kreick Napisano 11 Lipca 2024 Napisano 11 Lipca 2024 (edytowane) Konkubina rozmyśliła się również z jeżdżenia na jej różowej Konie Unit, więc i ta leci pod młotek żeby nie powielać zdjęć - tutaj link do posta z foteczką. A co do wejściówki na SSWC24 to mam chętną z USA na zakup, więc póki co temat nieaktualny. Edytowane 11 Lipca 2024 przez Kreick Cytuj
Roballinho Napisano 23 Lipca 2024 Napisano 23 Lipca 2024 Mam problem z ustawieniem odpowiedniej linii łańcucha w Commencalu mojego młodego. Korby nie mogę bardziej zbliżyć w stronę suportu, bo zacznie wchodzić w kolizję z rurkami widelca. Pomyślałem nad dołożeniem 3 mm podkładki między wolnobieg, a piastę. Czy ktoś praktykował takie rozwiązanie. Ubędzie trochę gwintu i stąd moje obawy. Z drugiej strony wolnobieg dokręca się przy pedałowaniu, więc może niepotrzebnie się tym przejmuje. W może ktoś z Was widział wolnobieg, w którym zęby są blisko zewnętrznej krawędzi pierścienia? Cytuj
akkwlsk Napisano 23 Lipca 2024 Napisano 23 Lipca 2024 Nikt Ci raczej nie da gwarancji, że nie ukręcisz gwintu, chociaż w rowerku dziecięcym to pewnie marne szanse i może warto zaryzykować? A jak ukręci, to zmienisz piastę na taką z bębenkiem i rozwiążesz dwa problemy na raz Cytuj
Roballinho Napisano 23 Lipca 2024 Napisano 23 Lipca 2024 Z wymianą piasty, może być problem, bo tam jest rozstaw 115 mm. Cytuj
kazafaza Napisano 4 Sierpnia 2024 Napisano 4 Sierpnia 2024 No, to gdyby ktoś jednak chciał pojechać na SingleSpeed World Cup pod Frankurt am Main za dwa tygodnie to jest jedna miejscówka do wzięcia wraz z miejscem w mojej karocy Cytuj
akkwlsk Napisano 5 Sierpnia 2024 Napisano 5 Sierpnia 2024 @kazafaza nie szukaj, przepijemy te 60 ojro na miejscu 1 Cytuj
kazafaza Napisano 11 Listopada 2024 Napisano 11 Listopada 2024 Gdyby ktoś zamiarował złożyć dedykowane singlowe koło na biuście to proszsz bardzoo: OFGO 32H albo 36H 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi