100lar3k Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Tak i nawet kupiłem komplet piast na alli żeby coś taniego złożyć . Brakuje mi jeszcze obręczy, ale to za jakiś czas. Na forum była dobra rekomendacja. Skusiła mnie promocja, łożyska maszynowe, tanie bębenki, stalowe osie. I efekt blink blink 🤑 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Do efektu blink-blink dochodzi jeszcze w gratisie efekt bzzz-bzzz Przez te piasty mam dozgonny szacun u dzieciaków na lokalnym parku, jak piasta głośna to skill się nie liczy 🙈 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Bzzzz zaraz mam coś takiego tylko 135 i chcecie mi powiedzieć że to będzie wyło!!! ??? Masakra maskarą oczy kapią uszy wybuchają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Godzinę temu, akkwlsk napisał: Do efektu blink-blink dochodzi jeszcze w gratisie efekt bzzz-bzzz Przez te piasty mam dozgonny szacun u dzieciaków na lokalnym parku, jak piasta głośna to skill się nie liczy 🙈 To. Kilkukrotnie już od dzieciaków słyszałem "fajny rower!" kiedykolwiek sunę na bzykaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca A kończąc temat widelca. To na podobnej miejscówce zwiększył mi się ofset. A to przez przypadek niedaleko domu znalazłem. Kilka takich fajnych miejsc w okolicznych lasach mam. I pokusa jest bardzo wielka żeby skorzystać. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Szanowni, wejściówka na SSWC 2024 jest do wzięcia, Konkubina ziomeczka @Kreick się rozmyśliła - ktoś coś? Koszt to 60 ojro, w tym jest zakwaterowanie na polu namiotowym w terminie 15-18.08. Wrażenia z obcowania przez cztery dni z 350 wariatami z całego świata - bezcenne. W razie zainteresowania zapraszam na PW, do mnie lub do kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca @Sobek82 👆 Aha, wyczytałem w Różnokołowym, że jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca (edytowane) Konkubina rozmyśliła się również z jeżdżenia na jej różowej Konie Unit, więc i ta leci pod młotek żeby nie powielać zdjęć - tutaj link do posta z foteczką. A co do wejściówki na SSWC24 to mam chętną z USA na zakup, więc póki co temat nieaktualny. Edytowane 11 Lipca przez Kreick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Lipca Udostępnij Napisano 23 Lipca Mam problem z ustawieniem odpowiedniej linii łańcucha w Commencalu mojego młodego. Korby nie mogę bardziej zbliżyć w stronę suportu, bo zacznie wchodzić w kolizję z rurkami widelca. Pomyślałem nad dołożeniem 3 mm podkładki między wolnobieg, a piastę. Czy ktoś praktykował takie rozwiązanie. Ubędzie trochę gwintu i stąd moje obawy. Z drugiej strony wolnobieg dokręca się przy pedałowaniu, więc może niepotrzebnie się tym przejmuje. W może ktoś z Was widział wolnobieg, w którym zęby są blisko zewnętrznej krawędzi pierścienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 23 Lipca Udostępnij Napisano 23 Lipca Nikt Ci raczej nie da gwarancji, że nie ukręcisz gwintu, chociaż w rowerku dziecięcym to pewnie marne szanse i może warto zaryzykować? A jak ukręci, to zmienisz piastę na taką z bębenkiem i rozwiążesz dwa problemy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 23 Lipca Udostępnij Napisano 23 Lipca Z wymianą piasty, może być problem, bo tam jest rozstaw 115 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Sierpnia Udostępnij Napisano 4 Sierpnia No, to gdyby ktoś jednak chciał pojechać na SingleSpeed World Cup pod Frankurt am Main za dwa tygodnie to jest jedna miejscówka do wzięcia wraz z miejscem w mojej karocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia @kazafaza nie szukaj, przepijemy te 60 ojro na miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano Poniedziałek o 15:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:22 Gdyby ktoś zamiarował złożyć dedykowane singlowe koło na biuście to proszsz bardzoo: OFGO 32H albo 36H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi