itr Napisano 19 Lipca 2022 Napisano 19 Lipca 2022 Mam taki sam 118mm zrobiony w Indonezji, ale lekko wygrzany palnikiem, jestem pod wrażeniem uszczelnienia, wydłubywałem przed grzaniem ale i tak kulki są w wiankach z jakiegoś tworzywa pod gumową uszczelką i zawleczkami. Gienia czeka na trawienie mimo że mam opony, nie dam rady jej zabrać… 😵💫 Cytuj
kazafaza Napisano 20 Lipca 2022 Napisano 20 Lipca 2022 @MikeSkywalker: nie rób sobie/mnie nadziei, łilera nawet nie dam rady tknąć przed spędem 😑 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 20 Lipca 2022 Napisano 20 Lipca 2022 (edytowane) Na stronie ośrodka jest informacja że domki nie mają aneksu kuchennego, także w sprzęt trzeba się chyba zaopatrzyć. W sumie to ustrojstwo do ugotowania porannej kawy i herbaty wystarczy, bo myślę że stołować będziemy się na trasie. Ja co mam to wezmę. Edytowane 20 Lipca 2022 przez MikeSkywalker 2 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 20 Lipca 2022 Napisano 20 Lipca 2022 Jak temperatury się utrzymają to będziemy nad zalewem pić izotoniki i TDP oglądać Cytuj
3143k4r2 Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 O której przewidujecie przyjazd? Każdy w godzinach popołudniowych? Bo zastanawiam się czy brać wolne w pracy czy jechać po pracy Cytuj
MikeSkywalker Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 Jak na 2 zmianę nie pracujesz to po pracy. Ja planuję być plus minus 18. Cytuj
Rysz Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 I kurde nie bedzie mnie Kazafaza daj znac pls czy trzeba late cancellation fee za moje wyrko. Cisnijcie prosto do wody, jak Ivanna! 1 Cytuj
kazafaza Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 Przykrość, żal i smutek. Nie ma stresa z opłatami, postaramy się wykonać niezgorsze salto mortale z lądowaniem pluskomarkiem. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 Wielka to strata! Ale cóż zrobić, życie pisze stallovo-singlowe scenariusze, do dziś pamiętam jak nie dostałem urlopu na Stallovego 2015. Z Davesa artefakt wypadł jak jednak musiałem zmienić suport. 2 Cytuj
kazafaza Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 😍 ARTEFAKT! Bym ten dokument wygładził, nałożył na ramę i zaklarował. Albo zrobił safety pizza z tymże... Cytuj
MikeSkywalker Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 Jakby ktoś z obecnych dysponował mostkiem wpuszczanym 22.2, jak najwyższym i tak 100-120mm długości to jakoś bym się odwdzięczył. Spróbuję jutro gdzieś po drodze kupić ale póki co złożony naprędce rower mogę przywieźć jako eksponat - bo po jeździe próbnej plecy tak bolą że chyba inny rower spakuje w zapasie Cytuj
itr Napisano 22 Lipca 2022 Napisano 22 Lipca 2022 U mnie zabrakło jeszcze kilku godzin trawienia, sztyca zbulgotała się do cienkości prawie puszki ale śrubokręt jeszcze za nieśmiało ją odgina, ( w ramie tkwi ok 20 cm sztycy) o 6 dolałem następne porcje wodorotlenku, inny rower stoi zapakowany z torbami i plan na 150 km dziś powoli się oddala, bo muszę najpierw ogarnąć trawienia... No to może dojadę jednak na ropę, a nie na kanapkach. Jak tak to jednak będzie 3 cale zamiast retro grawel. Karolu kup nastawny mostek kątowy w pierwszym realnym sklepie prawdziwym a będziesz kontent, no chyba że Koledzy coś mają. Albo redukcję na moskito Ahed, tylko trzeba mieć do tego wiagra mostek pod ręką dopasowany długością i kątem natarcia ( drogie klocki układanki)... także ten tego kolego to nie lego... inna opcja to kierownicą podobną do takiej z czopera albo składaka podnieść chwyt... Czasami cenami nie są to opcje szwajcarskie... Cytuj
MikeSkywalker Napisano 22 Lipca 2022 Napisano 22 Lipca 2022 Dwa sklepy mogą mieć takie zabytki - będę szukał! Cytuj
itr Napisano 22 Lipca 2022 Napisano 22 Lipca 2022 Dędzie bobrze! Bruksja odetchnie z ulgą, nie pojedzie, torba spakowana na marno. Oczyszczę ramę, wypłuczę, zlustruję, raczej zapakuję Szurlego i do zobaczenia, albo wujka Gienia z prostą. Zobaczymy. 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 22 Lipca 2022 Napisano 22 Lipca 2022 Zdobyłem Krótki wysoki regulowany srebrny. Będziemy ustawiać na miejscu. Zapasowego roweru nie biorę 1 Cytuj
itr Napisano 22 Lipca 2022 Napisano 22 Lipca 2022 Odetkana przelana wodą i wd 40 odcieka, nikomu nie życzę tej procedury, 26 godzin ponad przekleństwo i zachlapanie, ale … działa. Szkoda że słońce zachodzi bo plan był że rama w słońcu się wysuszy… cały mokry zbieram się pod prysznic i nad zalew 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi