MikeSkywalker Napisano 26 Czerwca 2022 Napisano 26 Czerwca 2022 A ktokolwiek na podmiejskim singlu będzie? 😁 Cytuj
Sobek82 Napisano 26 Czerwca 2022 Napisano 26 Czerwca 2022 "Powtórka z rozrywki" była kona jest gienek. Lecz to nie ostatnia mod y fiksacja. 3 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 28 Czerwca 2022 Napisano 28 Czerwca 2022 blogsobka.forumrowerowe.org taką domenę powinni Ci wydzielić 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 28 Czerwca 2022 Napisano 28 Czerwca 2022 Dziękuję za ciepłe słowa Tym czasem Pozdrów'er Btw, 24 szprychy vs 32 3 Cytuj
kazafaza Napisano 29 Czerwca 2022 Napisano 29 Czerwca 2022 https://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/kopuly-w-sulejowie-nowa-trasa-mtb-dla-doswiadczonych/ar/c7-8886261 Będzie HC/XC 🥰 Cytuj
Sobek82 Napisano 29 Czerwca 2022 Napisano 29 Czerwca 2022 Tą trasę co tam szkicnąłem leci na powrocie przez ten las. Dzieci Pozdrow'er 🤗 1 Cytuj
Sobek82 Napisano 29 Czerwca 2022 Napisano 29 Czerwca 2022 Spotykam ostatnio znajomego w sklepie, pyta się co tam u mnie i kiedy się spotkamy, czy gdzieś wyjeżdżam, odpowiadam że gdzieś tam z dziećmi i na zlot singlowy. On na to po krótkim namyśle, ty masz ślub ze swoją? Odpowiadam, nie, uśmiecha się i mówi że on też nie i może też by pojechał Pozdrow'er 2 Cytuj
spidelli Napisano 29 Czerwca 2022 Napisano 29 Czerwca 2022 Przy tak postawionych kryteriach to i ja się łapię 🤣 1 Cytuj
3143k4r2 Napisano 30 Czerwca 2022 Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) Na spokojnie przeanalizowałem tamtą trasę - szału nie ma. Mało tego jest wisząc most, który patrząc na zdjęcie może stanowić problem. Ogólnie to jest czyjś ślad pieszej wędrówki obok Pilicy. Nie wiem czy nie bezpieczniej jechać w coś sprawdzonego dookoła Zalewu Sulejowskiego. Nie dość, że coś zobaczymy, to i wykąpać się można to i trasa sprawdzona. Jak tylko się wychoruje to kopsnę się to trasą chociaż z opisu widać, że jest spoko. Wnioskuje o zmianę marszruty na https://www.centrumrowerowe.pl/trasy-rowerowe/trasa-rowerowa-wokol-zalewu-sulejowskiego/ edit - wg mnie trzeba byłoby tylko przesunąć start i stop bliżej naszego noclegu bo ch wie jak się nawigację zachowają Edytowane 30 Czerwca 2022 przez 3143k4r2 1 Cytuj
kazafaza Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 Spokowodza - można tak, siak i na opak, gpx'a bym się zbytnio sztywno nie trzymał bo fajno mieć możliwość spontanicznego odbicia od azymutu gdy zew zawoła. Generalnie widziałbym naokoło zalewanie główne w sobotę a trasę Pilicy południowej w piątek na rozgrzewkę lub w niedzielę na epilog. Też spełniam kryterium niezaobrączkowania 🙌 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 No właśnie - ja zapytam o prolog. O której mniej więcej planujemy się gromadzić w piątek? Pewnie sporo zależy od godziny ukończenia pracy, ja myślę że w nieszczęsnych godzinach szczytu jakąś optymalną trasę znajdę i tak 18-19 meldowałbym się na miejscu. Cytuj
kazafaza Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 W pracy zapowiedziałem czwartkowy fajrant zatem chciałbym się kierować ku miejscówce wcześnie ranionym piątkiem, choć jeszcze muszę się zgadać z Sobkiem i Lechem bo będziemy cisnąć z podobnego kierunku. Ale jak sądzę późnym podwieczorkiem będziemy mogli sobie wszyscy przybić pionę i coś zbroić lokalnie... Cytuj
itr Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 A jakie opony - lepiej " nie mówić " czyli jednak trzymać się MTB? na początku tego wielce multi Kate Busz kraftu jest jechanie około Sulejowską Pathy Smith i jest to na oko saharasand szcześliwie ubity deszczem ale lekko poligonowa ilość i grawel przełaj zostawić w domu? Film Buszkratftowy Ponton Pałatka W Sulejzalejmanacie. Patrz początek. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Też mam ciągoty na wąską baranią kiszkę ale chyba nie ma to sensu. Tempo będzie singlowo-ślimacze a i piachu sporo. Także, ufam że 47c wystarczy, więcej do miejskiego Unibajka nie zmieszczę Cytuj
kazafaza Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Można zapomnieć o kąpielówkach: https://warszawa.naszemiasto.pl/dzika-plaza-naturystow-w-swolszewicach-nad-zalewem/ar/c6-8894007 Cytuj
spidelli Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 (edytowane) Szkoda, że nie mam 18 lat 🤣 Edytowane 6 Lipca 2022 przez spidelli 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Biegów nie mają, kąpielówek nie mają, czego jeszcze zapomnimy? 1 Cytuj
itr Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Każdy czasem musi wyświetlić krecika choć rzadko kiedy krecik mieszka w takim ładnym domku, ale prawdziwy cyklista ma artykuły higieniczne i może pomóc damie w eko potrzebie, można ostatecznie odwrócić wzrok, ważne aby nie wjechać czekoladę gdyż z bieżnika opon uchodzi ona powoli… a i kropki gorące w zapachu miota nam w oczy… Dobra to jakie gumy i klocki bierzemy bo robi się ślisko? 2 Cytuj
Sobek82 Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 No ja lecę na 3" wtb Ranger, jutro powinny przyjść kółka na obręczach wtb i40, będzie podane mleko i wentyle rastafarian. Cytuj
itr Napisano 6 Lipca 2022 Napisano 6 Lipca 2022 Mike widzę, że zbliżasz się do Jubilata w szerokości, na Wigrusie chyba nie jeden już tam przez dekady wędkarz krążył, ale pytanie do bylców w realu - czy min 2,1 a najlepiej jeszcze grubiej czy generalnie ubito!? Ranger mam i ja tylko wtedy lecę z taśmą izoldą, Gienek w pomarańczy nie zrobiony jeszcze klątwa sztycy zapieczonej na razie trwa, a rama opony 40 albo 37 może przyjmie…i wtedy jak człowiek w ostrym będę sosie. Cytuj
100lar3k Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 Niestety ale nastąpiła zmiana moich planów urlopowych. Okazało się, że będę miał urlop tylko w piątek 22 i w tym przypadku wybieram się sam. I teraz pytanie czy ktoś będzie jechał z Poznania albo będzie przejeżdżał w pobliżu Poznania i będę mógł się nim zabrać. Mogę w piątek podjechać gdzieś na trasę przejazdu, żeby się z kimś zabrać. Auto muszę zostawić małżonce. Kolejna sprawa. @kazafaza proszę zarezerwować jedno miejsce do spania dla mnie. I jak możesz to napisz mi czy oprócz jedzenia i alko trzeba coś jeszcze zabrać ze sobą. Cytuj
spidelli Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 Cytat trzeba coś jeszcze zabrać ze sobą. Płaską trzynastkę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi