MikeSkywalker Napisano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Masz mój miecz! Taka artystyczna koszulka rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 16 godzin temu, itr napisał: Ze stłocznonego słowa „SULEJ” można zrobić otwory nosowe niby czachy a single lub singlowe 2022 roszczerzyć w końskim zębowym klawisze uśmiechu . aaaa, że zębatki jako oczy! myślałem że jako cycki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Zapożyczone z https://www.instagram.com/johnoldale/ Edytowane 12 Czerwca 2022 przez keltu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 o ja wiem, ja wiem! to je SLOPEDURO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 https://www.sbonebikeparts.com/sb-one-chain-tensioner/dh-chain-tensioner.html Tysiąc pieniądzów. Drożyna jak diabli. A poza tym idea napędu ciekawa. Jedna zębatka – pod górkę, druga – w dół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Taki jeden udowodnił że w dół to napęd jest zbyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Dziś trzeba gromadzić wspomnienia ciepłej wody w kranie, kalesony, orzechy i worki żywności nie wymagającej długiego gotowania na nadchodzącą zimę. Napinacz do Dawnhilu nie przyda się, kiedy zbliża się apokalipsa ( apokalikota dla wielbicieli mruczków) Czego zabraknie nam na rowerze, kiedy stanie światowy rynek? Opony, dętki, łańcuchy . Edytowane 12 Czerwca 2022 przez itr 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Roballinho napisał: Tysiąc pieniądzów. Drożyna jak diabli. Ja pozostanę przy Alfine, wybiorę sobie tylko czy z jednym kółeczkiem czy dwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 11 godzin temu, itr napisał: Dziś trzeba gromadzić wspomnienia ciepłej wody w kranie, kalesony, orzechy i worki żywności nie wymagającej długiego gotowania na nadchodzącą zimę. Napinacz do Dawnhilu nie przyda się, kiedy zbliża się apokalipsa ( apokalikota dla wielbicieli mruczków) Czego zabraknie nam na rowerze, kiedy stanie światowy rynek? Opony, dętki, łańcuchy . Klocki hamulcowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Marek zakłada z góry że w ramach oszczędności przesiądziemy się na ostre koła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Godzinę temu, Grizzli napisał: Klocki hamulcowe! Aaa tam, pięta w szprychy i będzie ślizg 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Achillesie - pięta cenna, nie w szprychy, i nie namawiam na ostro nikogo absolutnie, ale klocki hamulcowe warto mieć na zapas faktycznie... albo chociaż torpedo.... Ostre w teren to już patologia, i jednak warto mieć już z jazdy bez korzeni sporo wprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 Sobek to nie ten weekend, to dopiero za miesiąc , w Krzyżu wysiadaj j wracaj do domu!!! Ale masz pociąg do Zalewu :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 Jest już jaka lis ta chędożonych Single Speed Sulejów Patomeeting? Kto gdzie i kędy, kto z kim i jak, czym że i skond, do kąt i po co, za czym i w co, za jakie grzechy, zdrowaś ma ryj O, pozdro wer son. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 Ja raczej samotnie ze stolycy... Podkarpacia. Prostą trasą, jak na azymut. Niewykluczone że dzień przed/po zadomowię się w Łodzi, żeby to rowerowe miasto pozwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Świeże zdj z fejs buka Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 to zwiad Sulejmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Niet, ktoś mi zupełnie 👽 wrzucił ślad swojej trasy wiodącej zboku tego widoku, niemniej jednak zachaczył, właz i zobaczył, zdjęciem poraczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Ja nie wiem co wy widzicie w tych singlach. Pod górę ciężko z górki nie można dokręcić, na płaskim nie można się rozpędzić. Cały czas cza korbą machać. Ale kit z tym. Jutro postaram się na przerwie śniadaniowej albo tuż po pracy zadzwonić do tego waszego ośrodka w Sulejowie i zarezerwować jakiś pokój dla siebie i reszty rodzinki. Rower udało mi się dzisiaj w końcu poskładać, ale łatwo nie było. Tak więc kolejne wcielenie GIENKA HLa Złote a skromne. Miało być z banlesem na przedzie ale niestety zębatka nie chciała współpracować z łańcuchem Zapowiadało się jednak obiecująco Skończyło się na okrągłej zębatce od srama. Przełożenie 34/20 chyba da radę. Jeszcze torba na kierownicy z kluczami co by poustawiać jak coś nie będzie pasowało. Idealna linia łańcucha Rower zrobiony najprościej jak się da na mechanicznych hamulcach Tektro novela. Z tarczami 203 i dobrze ustawione nawet dają radę. Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale skusiłem się na hamulce od srama nigdy ich nie miałem i w sumie chcę zobaczyć czy są dobre. Mam nadzieję że jak je założe to nie będę żałował:) Więc mam nadzieję, że uda się zarezerwować noclegi na weekend i będę mógł przyjechać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 To będzie przepychszny zlot'y patomeeting. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Piękny Genezis Perfekta !!!! Upewnij 100lar u Kazy ile ma już łóżek i chętnych na przyjazd, bo ja widzę na razie że nie widzę końkrentnie kto możebyć, a kto nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Racja, kompania baczność! Mamy 10-14 wyrek, masek pewnych na stopro jest siedem? @3143k4r2, @MikeSkywalker, @Sobek82, @itr, @Rysz Lechu i mła...jeśli kogoś pominąłem niechcąco to sorrewicz, proszę o dopis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Na stopro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi