MikeSkywalker Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Ale nie masz jednobiegowe wcale czy masz coś na węższej kiszce? Bo pozbawić rower przerzutek można bezproblemowo i bezinwazyjnie, taka idea spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Izolacja, taśmą owinięte manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 4 godziny temu, Roballinho napisał: Ile ogniw potrzebujesz? Mam do sprzedania prawdziwy czołg wśród łancuchów, Wippermann Connex 1G8 https://www.al4bikes.com/b2c/producto/029556/2/connex-wippermann-chain-1g8 Założyłem, przejechałem kilkanaście kilometrów i zdjalem, bo dla mnie to waga zbyt ciężka. No niestety zdazyl juz wjechac kmc a swoja droga to ten connex to faktycznie kawał żelaztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Zapraszamy ale warunek jest jeden, tak samo jak ilość biegów w rowerze. Nie musisz być na MTB, zapewne przełajka, kruzer, klanker czy inny marketingowy bełkot da radę pod warunkiem nieprzerzutkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Cytat Zapraszamy ale warunek jest jeden, tak samo jak ilość biegów w rowerze. Przypomina mi się "Akwarium" czy też "Kontrola" Suworowa Dobrze się zastanów chłopie, w co wchodzisz 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 No no, my tylko pijemy browary i wciągamy kiełby nosem. To jezd hard kores 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Pisz za siebie, ja wciągam browar nosem i piję kiełby tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Cytat Mamy bardzo prostą zasadę: rubel za wejście, dwa za wyjście. To znaczy, że wstąpić do organizacji jest trudno, ale jeszcze trudniej ją opuścić. Pisał Wiktor Suworow w Akwarium opisując zasady panujące w GRU, w czasach świetności Związku Radzieckiego. Dobra, już Wam nie mącę, wracam na swoją łączkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Z doświadczenia dodam, że spotkania jak dotąd nie za bardzo skupiały się na konsumpcji, choć garnek wolnego gotowania na ogniu w jurze rzeczywiście był akcentem godnym odnotowania- obok nas świętują czasem bydgoskie kluby kwadransowych grubasów i niektórzy potrafią co lepsze kąski nocą z ich stołu zakąsić.🙂😀🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Wpiszcie mnie na listę rezerwową. Nie wiem, jak się sprawy poturlaja, ale może uda mi się dołączyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Chętnie bym się przyłączył, stal jest, ale niestety z przerzutką ;/ No i do zalewu mam 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Pożyczyć Ci izolacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Po życzyć Ci napinacz łańcucha? Na fejs buku wspomniałem o wy zdarzeniu może ktoś dołączy do JOY party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Zalewasz sule jowo? Na face cooku chudnących Bydgoszczanek ? O rety!!! de zjad wu nas czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 7 godzin temu, Simple napisał: Chętnie bym się przyłączył, stal jest, ale niestety z przerzutką ;/ No i do zalewu mam 10 km Szybciej Cię ujednobiegowimy niż dojedziesz nad zalew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Jakie planowane ratio na Sulejmana, 1do 1, plus czy minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Tam jest jakaś fajowa że czka Pilica którą moszna spływać a wzdłuż niej moszna też pojechać we first day https://www.komoot.com/tour/797967488 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 @3143k4r2, @Simple: pytam Was jako lokalsów o powyższą trasę PROponowaną przez Sobka - jest fajo czy jakotako? Łączymy objazd zazlewu z tą ściechą, dajemy na rozgrzewkę piątkową lub niedzielne pożegnanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Nie dość że n-te konto w jakimś serwisie założyłem to i tak nic z tego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Nie mam go w znajomych a ścieżka ustawiona na prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Zmieniłem na whoever can see maj profajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 5 godzin temu, kazafaza napisał: @3143k4r2, @Simple: pytam Was jako lokalsów o powyższą trasę PROponowaną przez Sobka - jest fajo czy jakotako? Łączymy objazd zazlewu z tą ściechą, dajemy na rozgrzewkę piątkową lub niedzielne pożegnanie? Trasa dookoła zalewu jest spoko, fajne widoki, jest sporo miejsc żeby sobie stanąć i cyknąć foto, dużo korzeni, trochę piachu. Linku niestety otworzyć nie mogę, ale blisko Pilicy cały czas nie da się jechać, nie ma takiej ścieżki, żeby śmigać przy rzece. Polecam odwiedzić Wapienniki oraz Małpi most wiszący nad Pilicą , jadąc właśnie wzdłuż Pilicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Wyglada spoko jak będzie znośna pogoda to przejadę się tą trasą i zdam relację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 https://www.komoot.com/tour/797967488?ref=aso&share_token=ao3DVrqkIx2apKuOpBoM0c7UarGNeTTEaVcCp8CuMFq1Kzm13C Teraz widoczne dla wszystkich? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi