MikeSkywalker Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 A ja jeszcze nie wiem jak. Ale 256 km z Rzeszowa to idzie zrobić na raz z biegami, albo w dwa dni bez nich Pobijanie dobowego rekordu ssinglowego z Zawiercia (222) na raz chyba się nie uda bo wtedy straciłem wiarę w dalekobieżne singlowanie, strasznie wieje monotonią! Ale można pekape do stolicy, a potem przesinglować z Markiem. Pomysłów dużo, zobaczymy jak z urlopem i pracą, pamiętam że na BorneWyborne startowałem samochodem, bo wróciłem z niej tak późno że na pociąg bym zaspał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 A ktoś był w Zalewie na żywo i wie jak tam jest? tzn jakie są tereny czy piachy czy błota czy leśne ubite? Jakie rowery chcecie zabrać 3 cale czy gravecale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Są lokalsi podpowiedzą. Ja tam większego wyboru miał nie będę, bo 1,75 w singielku, albo 28c, chyba że oberwę biegi w Muirwoodsie to wtedy 2.0. Trzycale ufam że zmienią właściciela szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Gdybym miał się cofnąć w czasie do Zawiercia, i nie jechał rowerem z Rzeszowa, to za 3 cale tam pół królestwa albo szpetna królewna spokojnie by było do wydania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Nie wiem jak wy ale ja plan uje muje ze brać Gienia na Czech calach z mlekiem bambolino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) #3calealbowcale Edytowane 9 Maja 2022 przez akkwlsk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 9 Maja 2022 Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 3 lub 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Póki co zapowiada się westernowo - 7 wspaniałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Serdecznie dziękuję za oddanie głosu, jak na tę chwilkę zwycięża trzeci lub czwarty łykent. Do piątku zobowiązałem się dać odpowiedź panu Zdziśkowi w ośrodku Dresso, gdzie sprawa wygląda następująco: " 15 – 17.07. –dostępne pokoje w pawilonie wczasowym II piętro 22 - 24.07. – dostępne pokoje w pawilonie wczasowym lub dwupokojowe domki 2 + 2 po 55,00zł/os/doba Pokój z łazienka - 2- os 60,00zł/os/doba - 3- os 50,00zł/os/doba Warunkiem rezerwacji jest zaliczka po 70 zł od pokoju/domku wpłacona do 2.05.2022r na konto " Data zaliczkowa oczywiście błędna, potwierdzę w piątek cojakkiedy. Siedmiu wspaniałych brzmi dobrze na początek, nie wiem jak będzie z dopisaniem ewentualnych spóźnialskich gdyż to gorący sezon i miejsca mogą szybko znikać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Domki brzmią bardziej bo rower łatwiej tulą i sąsiad nie chrapie obcy nie licząc zmutowanego Kątnika Wielkiego pod pryczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) +1 bardziej 22-24.07 Namawiam jeszcze Pawła Edytowane 11 Maja 2022 przez Grizzli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Servuss ekipa! Jutrem wpłacam okup za 10 wyrek w terminie 22-24 lipca. Bijących się z myślami na rozstajach uprzejmie uprasza się o szybką decyzję... Wywiad donosi iż na chwilę obecną zgłoszone zostały ramy w rozmiarach L oraz XL. Z tej okazji idę na syngla. Miłego dziona 😉👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 W dniu 8.05.2022 o 11:24, akkwlsk napisał: O, jaka fajna lokalizacja okołopępkowa! 3 lub 4 albo i 5, jeśli termin nie będzie kolidował z Dorocznym Lipcowym Pakowaniemroweru, to wpadnę To mnie nie będzie, bo właśnie się termin skolidował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Szkoda! Oby się dało liczbę 10 osób utrzymać i obyś dał rade na stallove spotkanie bliżej jesieni - bo takowe też jest w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Maja 2022 Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Pan nasz, Jezus Chrystus, tej nocy, której był wydany, wziął chleb, a podziękowawszy, łamał i rozdawał uczniom swoim, mówiąc: Bierzcie, i jedźcie, tam stoją rowery moje, które wam oddaje. To czyńcie na pamiątkę moją jadąc przez bezkres, nauki moje rozpowszechniając. Edyta by Sobek Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Sulejowskie Single apdejt: mamy zabukowane dwa domki pięcioosobowe od piątku, dwudziestego drugiego lipca do 10 rano w niedzielę dwudziestego czwartego. Jest szansa, że wygonią nas o 11, pan Zdzisiek zgadza się na pięć dodatkowych karimat dla spóźnialskich śpiochów. Osobodoba 55zł, pasza we własnym zakresie - menu w ichniej żarłodajni albo konserwy i kocherek. Jeśli macie jakieś dalsze pytania typu prześcieradło, parking, pokojówka to dawajcie niżej, wolę je skonsolidować w jednego mejla niż zawracać gitarę co chwilkę http://www.dresso.pl/ Do ssobaczenia lipcem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Maja 2022 Udostępnij Napisano 26 Maja 2022 Mam taki nowoczesny kocherek, truckerski bo ponoć w kabinach wożą, przyda się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 30 Maja 2022 Udostępnij Napisano 30 Maja 2022 Musze kupic nowy lancuch. Polecacie cos pod ss? 1/2 na 1/8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Maja 2022 Udostępnij Napisano 30 Maja 2022 @GrizzliMoże jakiś kolorek do tego? https://www.decathlon.pl/p/mp/khebikes/bmx-chain-black-1-2-x1-8-steel-khebikes/_/R-p-b71edd3e-1d58-4e01-8053-dda5f6fe58f0?mc=b71edd3e-1d58-4e01-8053-dda5f6fe58f0_c1&c=Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Kolor odpada, Decathlon odpada:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) Na SS używam tylko łańcuchów izumi. Polecam Edytowane 31 Maja 2022 przez 3143k4r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 KMC 1/8" w Krampie i klanku, Izumi mam w przełajaju - jest cicho i elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 21 godzin temu, Grizzli napisał: Musze kupic nowy lancuch. Polecacie cos pod ss? 1/2 na 1/8 Ile ogniw potrzebujesz? Mam do sprzedania prawdziwy czołg wśród łancuchów, Wippermann Connex 1G8 https://www.al4bikes.com/b2c/producto/029556/2/connex-wippermann-chain-1g8 Założyłem, przejechałem kilkanaście kilometrów i zdjalem, bo dla mnie to waga zbyt ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 Do Sulejowa mam 50 km. Czy mogę się podłączyć na jeden dzień i trochę z Wami pośmigać? Ostrzegam, że nie mam jednobiegowego MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi