akkwlsk Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Oj toć mi przecież nie o kilometry przewyższeń chodzi, ino coby trasa była o jakieś zmarszczki terenowe urozmaicona. Każdy rejon kraju jakieś takie miejsce posiada, nie trzeba zaraz gór szukać! Mnie się o to rozchodzi, aby przy parciu na SS nie zapomnieć o MTB, jak sama nazwa wątku wskazuje, do kulania się po szutrach są inne okazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Bankowo! Jakieś fałdy, korzenie i kamyczki znajdziemy. Może i pamptrak albo inne hopki. Spokowodza, na Wigry 3 innym razem się wybierzemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 W dniu 2.01.2021 o 09:21, kazafaza napisał: Żebyśmy mieli szanse Cię dogonić Wodzu Daj Pan spokój, teraz jestem back of the pack racing 14 godzin temu, akkwlsk napisał: Nieee, płaskie tereny są nudne! nawet na singlu! psucie zawodników na singlowych spędach też już nam weszło w zwyczaj, mamy to przećwiczone! TAK 14 godzin temu, rambolbambol napisał: Jeśli podczas grupowego jechania na singlach, żaden zawodnik nie zwymiotuje ze zmęczenia, to spęd singlowy uznaje się za słaby i niekoszerny. TEŻ, ale tu chyba akkwlsk o połamane barki chyba bardziej chodziło 10 godzin temu, akkwlsk napisał: Mnie się o to rozchodzi, aby przy parciu na SS nie zapomnieć o MTB, jak sama nazwa wątku wskazuje, do kulania się po szutrach są inne okazje O TO, TO. Kwasik w stawy, okład żelowy i party like it's '99 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Coś pięknego. Bardzo motywujący film. Polecam fanom Single Speed: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Protekcjonalny i monotonny ton głosu z jankeskim akcentem...ale mu to zapominam bo smaga na singlu. A teraz nam oświeconym należy iść wieścić tę dobrą nowinę w dolinach ciemnych, ku nawróceniu zagubionych pomiędzy zębatkami przerzutek dusz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Jeden wyjazd do Szkocji spalił moje wyobrażenie mtb bez przerzutek, gdzie zaczynają się góry tam kończy się trans tendencja transcendencji. Polskie lasy krzaki ok, ale to jest krzakTB, Choć z oponami MTB. Raz jeden widziałem w Sowich Górach i łza się w oku kręci, dziewczynę na singlu, do dziś tego nie ogarniam jak to było możliwe. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Aj waj, to czego dane było w Sowich doświadczyć już zostanie w pamięci i niestety nigdy się nie powtórzy.. To żeby purystom nazewnictwa utrzeć nosa zróbmy sobie zlot SS ATB, potem płynnie można przejść do SS OTB jako główna atrakcja Ostatniego Zjazdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 W dzisiejszych czasach chyba trzeba przekonwerować skrót na Samotna Zębatka czyli SZ , bo nas w cyrku centralnym od złowrogich organizacji na 666 godzilli mogą zaaresztować, w trybie około (nad) piszczelowym , czyli czacha dymi. Chyba nie chcę OTB w zasadzie kwintesencja tematu: „Single z grubą oponką” sponsoring : Tunder, Apatia, Durex Ace, klub kwadransowych nie lekkich z Bydgoszczy, Nfz, uzdrowiska państwowe, europejskie konsorcjum walki z cukrzycą, Fabryka Wind Towarowych Lift Plus, Bar Błękitna Ostryga ( sekcja dla ostrokołowców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Z Ivanem dumaliśmy swego czasu obawiając się, podobnie jak ITR, że nas lewaki zjedzą a łyse kibole wyklęte się zlecą jak na 20. Kwietnia do Braunau am Inn. Zatem PLuSS nam się wykluł we wspólnej mózgoburzy. Będziem poddawać ten szczegół jeszcze we wspólne dumanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 https://www.starlingcycles.com/bikes/beady-little-eye/ chyba zachorowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Prawie znalazłem się na tym samym oddziale zakaźnym, choć akurat "Design requires Profile BMX cranks for main pivot system" mnie lekko stopuje aczkolwiek nie tak bardzo jak pustawa sakwa. 😬 Jest to jednak baardzo bliskie mojemu idealnemu fulowi - ledwo skoku z tyłu, możliwość singlowania i geo na życzenie... Piękny. Zbyt pięknie, muszę tutaj jakiegoś rum.buraka podłożyć - oto ostatni nabytek, prawie zabytek zwany triumfalnie Triumph. I podwójna górurka druga do kolekcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Piękny, ale bliskość DDR - tylko diamenty są wieczne i dają widelec na miarę montezumy część z przed 1958 ma hak dobry do singla, ale 117 mm z tyłu i 9 kilka mm z przodu... ale warto...widelec czyni cuda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Jakbym nie miał pomysłu na kolejny rower, i miałby być kompletnie odjechany to tak, singiel z zawieszeniem to jest to Właśnie sobie uświadomiłem że sporo tych jednobiegowych wariacji na temat różnych rowerów już mi się przewinęło pod siodełkiem - ale żaden z rowerów nie miał jakiegokolwiek amora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Swego czasu chorowałem na DS Cowan'a Konia, prawdę napisawszy nadal bym XLą nie pogardził 🥰 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Ktoś tu kiedyś wrzucał swojego dingle-speeda. @Rysz??? Chciałbym to jeszcze raz zobaczyć. Rower mnie nie interesuje, jedynie piasta z zębatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 🍺 🍺 🍺 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Servuss, kawa na ławę - pomocna w niedzielny poranek Co szanowne grono powie na mityng lipcowy w niewymagającym terenie? @MikeSkywalker, @3143k4r2 i mła poczęliśmy kombinować spęd singlów na rozgrzewkę przed poważną Imprezą z fajerwerkami, przytupem, czirliderkami, sponsorami i telewizyją w A.D. 2023, jeśli atomy wcześniej nie rozszczepią wniwecz... Miejsce: Zalew Sulejowski i okolice. Jesteśmy w trakcie rozmów z lokalnymi hotelami spa, apartamentami i penthałsami zatem dokładne miejsce logowania do śpiwora zostanie niebawem podane. Jest jednak jedna ważna kwestia determinująca poprzednika: termin. Wstępnie w rozmowach zakulisowych wybraliśmy drugi, trzeci lub czwarty łikend lipcowy. Dajcie znać kiedy możecie sobie pozwolić na wagary od zajęć dnia codziennego i udać się w miejsce gdzie będzie, ekhm, więcej pedałów niż biegów. Wystyka liczba 2, 3 lub 4 w komencie. Wszelkie klątwy i bluzgi cedzone przez sito poprawności forumowej na czym świat stoi również dozwolone. Oby do zobaczyska w jak najliczniejszym (wino)gronie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 O, jaka fajna lokalizacja okołopępkowa! 3 lub 4 albo i 5, jeśli termin nie będzie kolidował z Dorocznym Lipcowym Pakowaniemroweru, to wpadnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Ja zgłaszam dyspozycyjność na 2/3/4, bo tylko pierwszy łikent w lipcu mam pracująco/wypoczynkowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Same piontki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 U mnie czas przejazdu zasadniczo bez różnicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Przez Piłę taniej bo wolniej aż do Torunia, i bez dziwnej aplikacji w telefonie na bramki na trasie A2. Rozumiem, że autem też singlowo cała trasa na 3 biegu 😜 Epickie może być jechanie na zlot albo ze zlot, przez tydzień z Drawna np. con tobołkiem del spanio! Rowerspakowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 @kazafazaPrzecież jedziemy razem 🤗 po drodze wpadniemy po @itri do punktu czerpania wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 @Sobek82: no przecież, że jak nie jak tak! Po @itra czabyoby smagać przez 100licę, teoreticky czemu nie? Jak ogarnę jakąś przyszczepkę niebawem to możemy cisnąć Sharańczą większą ekipą z bajkami na rufie 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi