Roballinho Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja mam 17-zębową Reverse, która jest 2 razy tańsza od Groove Armata, i też dziarsko działa. Mogę śmiało polecić. Stal nierdzewna, gruba stopa, łańcuch 3/32". Krzywdy bębenkowi nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Bezprądowiec w fajnym stanie, chociaż z ceną można by powalczyć. W innym ogłoszeniu użytkownika widelec do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Univega Solo XXIX na sprzedaż, jakby co UNIVEGA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybszy Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Poniżej jak wygląda wspomniany adapter typu DIY z rury kanalizacyjnej ze ścianką ok 2-3 mm + pierścienie dystansowe z rozebranego zużytego wielotrybu. Sama koronka też z jakiegoś wielotrybu.. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez szybszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Od ostatniego chwalipięctwa minął rok. W tym czasie w Gienku zaszły drobne zmiany. Pojawiła się srebrna biżuteria w postaci retroklamek stx, polerowanych zacisków bb7 i rogów (na razie nie widzę ich zalet, może docenię w dłuższych trasach). Doszły też chińskie platformy i skórzane siodło. Też chińskie. Kolejna zmiana, to przeróbka przedniej piasty z szybkozamykacza na oś thru bolt 9 mm. No i na koniec łańcuch, bo jednak poprzedni był przerostem formy nad treścią. Oto efekt. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Roballinho 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Jaki śliczny Genesis... cmokam cmokam i nacmokać się nie mogę. Co to za cuda i dziwy na sztycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Magnetyzer, zmniejszający promieniowanie jądrowe na wertepach ? Też się za dumałem, czy to dla dziecka czy pod bagaż podpórka zdradziecka, czy bateria litowo metanowa napedzająca holouteka? pięknie i kopalnia srebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Zapewne mocowanie do "dostawki" dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 1 Maja 2019 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Tak, takiej, jak ta: Reszta, to moje druciarstwo, ulepione z redukcji sztycy i z zacisku. Musiałem podwyższyć punkt montażu na sztycy, bo jak był na samym dole, to dyszel ocierał mi na nierównościach o oponę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Oto Marian po kosmetyce w Dreamworkers https://zapodaj.net/99fff5df4839c.jpg.html Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Grizzli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 8 godzin temu, Grizzli napisał: Oto Marian po kosmetyce w Dreamworkers https://zapodaj.net/99fff5df4839c.jpg.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Ładny. Ja bym jeszcze tą papryczkę pociągnął motywem z główki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Panowie, to chyba najlepsze grono w Polsce by zapytać: co wiadomo o suporcie Exzentriker i czy są alternatywy dla haków pionowych i gwintu BSA? Jaka jest przewaga suportu ekscentrycznego nad napinaczem jak ten od Surly (singleator)? Mniej trzeszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Przewagi EBB w napędzie singlowym: a) wygląda koszernie b) wygląda koszernie c) możesz ustawić bb drop, ale przy bsa ekscentryczność +/- 3mm, to w tym punkcie niewiele (mając na uwadze, że jeszcze łańcuch napiąć trzeba) IMHO w tym przypadku bierz napinacz i ustaw sprężynę tak, żeby napinać łańcuch "do góry". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 @gyrill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Nowy Unit na 2020, me gusta. w xl reach 510, 29x2.6 w standardzie, czyli 90% szans ze 3.0 wejdzie przy niezlym CS. http://konaworld.com/unit.cfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Antoni gotowy na ssinglowanie po Szkocyji za miesiac: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 O cholera jasna. A w końcu St.Anton'a pogoniłem bo niepamiętamdlaczego i pojechałem na mym eks-Cooker'ze. I było OK. Ale... ...ale teraz chciałem Wam życzyć ZDROWIA, radości, mocy, szczęścia, wiatru w plecy i w kołach i oby 2021 przyniósł nam pierwszą ofycjalną edycję SSPL. Trzymcie rękę na pulsie, niebawem zaczniemy kombinować. POZDRo-:ver Łobuzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 W dniu 31.12.2020 o 16:52, kazafaza napisał: ...ale teraz chciałem Wam życzyć ZDROWIA, radości, mocy, szczęścia, wiatru w plecy i w kołach i oby 2021 przyniósł nam pierwszą ofycjalną edycję SSPL. Trzymcie rękę na pulsie, niebawem zaczniemy kombinować. Wzajemnie! ...ale czemu teraz, jak mnie kolana zaczynają nawalać?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Żebyśmy mieli szanse Cię dogonić Wodzu ...a na poważnie - wykonaliśmy pełny i długoterminowy zwrot ku macierzy więc będąc na miejscu jestem w stanie coś wyczarować, mam nadzieję. No i na rozgrzewkę może wykombinujemy wycieczkę w bardziej płaskie tereny aby nie popsuć zawodników na dzieńdobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Nieee, płaskie tereny są nudne! nawet na singlu! psucie zawodników na singlowych spędach też już nam weszło w zwyczaj, mamy to przećwiczone! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jeśli podczas grupowego jechania na singlach, żaden zawodnik nie zwymiotuje ze zmęczenia, to spęd singlowy uznaje się za słaby i niekoszerny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Bo ja wiem, mi w kolarstwie najbardziej podoba się jedzenie i odpoczynek, i bez względu na rodzaj transportu zagryzam zęby i przetrzymuję część rowerową i czekam na najlepsze. Lody w Bydgoszczy, Garnek w Zawierciu, Zupa w Bielawie, Danie dnia wy Borne, no i ze trzy razy nieszczęsny Kał Donałd też się zdarzył z Glizdoburgerem za trzy zeta. Zacofaniu treści w żaden sposób nie wolno pobłażać i taka refluxowa przesada grubo przerysowuje dynamikę spotkań 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Zmęczyć do porzygu można na wszelakie sposoby. Na płaskim też. 52-14T Może lepiej zacząć od dołu i ciągnąć w górę - dajmy szansę obolałym - ja też kulam krzywo, kilku innych oldbojów też by na dzień dobry wolało się spotkać na spokojnie. Szukajmy łączników a nie dzielników. Ale. Wyjdzie w praniu. Huk wi co nam 2021 przyniesie, może tylko niektóre szczepy będą w stanie się przemieszczać i socjalizować legalnie, więc do wiosny/lata luźne bary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Mi niedawno druga rocznica kontuzji kolana stuknęła - także choć przed nią była frajda z singlowania gdzie się da i satysfakcja z podjeżdżania gdzie się da, to po paru miesiącach bez roweru w ogóle, nijakim sezonie 2019 i ciągle odzywających się bólach przy gorszej pogodzie albo jeździe w chłodniejsze dni jakoś wielkiego ciśnienia na jazdę w tym stylu nie mam - a już na pewno nie z przeciążaniem kolana Cieszę się że w ogóle wróciłem na rower i niedawno do miejskiego singlowania, z dołożeniem zębów z tyłu żeby miętko było. Bo wątpliwości że jazda bez biegów dobrze wpływa na samopoczucie nie mam. A to wszystko z prozaicznego powodu - przygody z kurierką i przewiania kolan, i to nawet nie na mrozie. Także ja również staję po stronie szukania łączników a nie dzielników, i z chęcią wzmocnię sekcję weekendowo-turystyczno-gastronomiczną Edytowane 3 Stycznia 2021 przez MikeSkywalker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi