Roballinho Napisano 11 Kwietnia 2019 Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja mam 17-zębową Reverse, która jest 2 razy tańsza od Groove Armata, i też dziarsko działa. Mogę śmiało polecić. Stal nierdzewna, gruba stopa, łańcuch 3/32". Krzywdy bębenkowi nie zrobi. Cytuj
akkwlsk Napisano 15 Kwietnia 2019 Napisano 15 Kwietnia 2019 Bezprądowiec w fajnym stanie, chociaż z ceną można by powalczyć. W innym ogłoszeniu użytkownika widelec do kompletu. Cytuj
DrOetker Napisano 17 Kwietnia 2019 Napisano 17 Kwietnia 2019 Univega Solo XXIX na sprzedaż, jakby co UNIVEGA 1 Cytuj
szybszy Napisano 17 Kwietnia 2019 Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Poniżej jak wygląda wspomniany adapter typu DIY z rury kanalizacyjnej ze ścianką ok 2-3 mm + pierścienie dystansowe z rozebranego zużytego wielotrybu. Sama koronka też z jakiegoś wielotrybu.. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez szybszy 2 Cytuj
Roballinho Napisano 30 Kwietnia 2019 Napisano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Od ostatniego chwalipięctwa minął rok. W tym czasie w Gienku zaszły drobne zmiany. Pojawiła się srebrna biżuteria w postaci retroklamek stx, polerowanych zacisków bb7 i rogów (na razie nie widzę ich zalet, może docenię w dłuższych trasach). Doszły też chińskie platformy i skórzane siodło. Też chińskie. Kolejna zmiana, to przeróbka przedniej piasty z szybkozamykacza na oś thru bolt 9 mm. No i na koniec łańcuch, bo jednak poprzedni był przerostem formy nad treścią. Oto efekt. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Roballinho 3 Cytuj
rambolbambol Napisano 30 Kwietnia 2019 Napisano 30 Kwietnia 2019 Jaki śliczny Genesis... cmokam cmokam i nacmokać się nie mogę. Co to za cuda i dziwy na sztycy? Cytuj
itr Napisano 30 Kwietnia 2019 Napisano 30 Kwietnia 2019 Magnetyzer, zmniejszający promieniowanie jądrowe na wertepach ? Też się za dumałem, czy to dla dziecka czy pod bagaż podpórka zdradziecka, czy bateria litowo metanowa napedzająca holouteka? pięknie i kopalnia srebra Cytuj
MikeSkywalker Napisano 30 Kwietnia 2019 Napisano 30 Kwietnia 2019 Zapewne mocowanie do "dostawki" dla dziecka Cytuj
Roballinho Napisano 1 Maja 2019 Napisano 1 Maja 2019 Tak, takiej, jak ta: Reszta, to moje druciarstwo, ulepione z redukcji sztycy i z zacisku. Musiałem podwyższyć punkt montażu na sztycy, bo jak był na samym dole, to dyszel ocierał mi na nierównościach o oponę. Cytuj
Grizzli Napisano 23 Czerwca 2019 Napisano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Oto Marian po kosmetyce w Dreamworkers https://zapodaj.net/99fff5df4839c.jpg.html Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Grizzli 3 Cytuj
Grizzli Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 8 godzin temu, Grizzli napisał: Oto Marian po kosmetyce w Dreamworkers https://zapodaj.net/99fff5df4839c.jpg.html 4 Cytuj
Roballinho Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 Ładny. Ja bym jeszcze tą papryczkę pociągnął motywem z główki. Cytuj
gyrill Napisano 25 Czerwca 2019 Napisano 25 Czerwca 2019 Panowie, to chyba najlepsze grono w Polsce by zapytać: co wiadomo o suporcie Exzentriker i czy są alternatywy dla haków pionowych i gwintu BSA? Jaka jest przewaga suportu ekscentrycznego nad napinaczem jak ten od Surly (singleator)? Mniej trzeszczy? Cytuj
Rysz Napisano 25 Czerwca 2019 Napisano 25 Czerwca 2019 Przewagi EBB w napędzie singlowym: a) wygląda koszernie b) wygląda koszernie c) możesz ustawić bb drop, ale przy bsa ekscentryczność +/- 3mm, to w tym punkcie niewiele (mając na uwadze, że jeszcze łańcuch napiąć trzeba) IMHO w tym przypadku bierz napinacz i ustaw sprężynę tak, żeby napinać łańcuch "do góry". 1 Cytuj
Rysz Napisano 18 Lipca 2019 Napisano 18 Lipca 2019 Nowy Unit na 2020, me gusta. w xl reach 510, 29x2.6 w standardzie, czyli 90% szans ze 3.0 wejdzie przy niezlym CS. http://konaworld.com/unit.cfm Cytuj
kazafaza Napisano 24 Lipca 2019 Napisano 24 Lipca 2019 Antoni gotowy na ssinglowanie po Szkocyji za miesiac: 4 Cytuj
kazafaza Napisano 31 Grudnia 2020 Napisano 31 Grudnia 2020 O cholera jasna. A w końcu St.Anton'a pogoniłem bo niepamiętamdlaczego i pojechałem na mym eks-Cooker'ze. I było OK. Ale... ...ale teraz chciałem Wam życzyć ZDROWIA, radości, mocy, szczęścia, wiatru w plecy i w kołach i oby 2021 przyniósł nam pierwszą ofycjalną edycję SSPL. Trzymcie rękę na pulsie, niebawem zaczniemy kombinować. POZDRo-:ver Łobuzy 3 Cytuj
Rysz Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 W dniu 31.12.2020 o 16:52, kazafaza napisał: ...ale teraz chciałem Wam życzyć ZDROWIA, radości, mocy, szczęścia, wiatru w plecy i w kołach i oby 2021 przyniósł nam pierwszą ofycjalną edycję SSPL. Trzymcie rękę na pulsie, niebawem zaczniemy kombinować. Wzajemnie! ...ale czemu teraz, jak mnie kolana zaczynają nawalać?! 1 Cytuj
kazafaza Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 Żebyśmy mieli szanse Cię dogonić Wodzu ...a na poważnie - wykonaliśmy pełny i długoterminowy zwrot ku macierzy więc będąc na miejscu jestem w stanie coś wyczarować, mam nadzieję. No i na rozgrzewkę może wykombinujemy wycieczkę w bardziej płaskie tereny aby nie popsuć zawodników na dzieńdobry... Cytuj
akkwlsk Napisano 3 Stycznia 2021 Napisano 3 Stycznia 2021 Nieee, płaskie tereny są nudne! nawet na singlu! psucie zawodników na singlowych spędach też już nam weszło w zwyczaj, mamy to przećwiczone! 3 Cytuj
rambolbambol Napisano 3 Stycznia 2021 Napisano 3 Stycznia 2021 Jeśli podczas grupowego jechania na singlach, żaden zawodnik nie zwymiotuje ze zmęczenia, to spęd singlowy uznaje się za słaby i niekoszerny. 1 Cytuj
itr Napisano 3 Stycznia 2021 Napisano 3 Stycznia 2021 Bo ja wiem, mi w kolarstwie najbardziej podoba się jedzenie i odpoczynek, i bez względu na rodzaj transportu zagryzam zęby i przetrzymuję część rowerową i czekam na najlepsze. Lody w Bydgoszczy, Garnek w Zawierciu, Zupa w Bielawie, Danie dnia wy Borne, no i ze trzy razy nieszczęsny Kał Donałd też się zdarzył z Glizdoburgerem za trzy zeta. Zacofaniu treści w żaden sposób nie wolno pobłażać i taka refluxowa przesada grubo przerysowuje dynamikę spotkań 3 Cytuj
kazafaza Napisano 3 Stycznia 2021 Napisano 3 Stycznia 2021 Zmęczyć do porzygu można na wszelakie sposoby. Na płaskim też. 52-14T Może lepiej zacząć od dołu i ciągnąć w górę - dajmy szansę obolałym - ja też kulam krzywo, kilku innych oldbojów też by na dzień dobry wolało się spotkać na spokojnie. Szukajmy łączników a nie dzielników. Ale. Wyjdzie w praniu. Huk wi co nam 2021 przyniesie, może tylko niektóre szczepy będą w stanie się przemieszczać i socjalizować legalnie, więc do wiosny/lata luźne bary... Cytuj
MikeSkywalker Napisano 3 Stycznia 2021 Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Mi niedawno druga rocznica kontuzji kolana stuknęła - także choć przed nią była frajda z singlowania gdzie się da i satysfakcja z podjeżdżania gdzie się da, to po paru miesiącach bez roweru w ogóle, nijakim sezonie 2019 i ciągle odzywających się bólach przy gorszej pogodzie albo jeździe w chłodniejsze dni jakoś wielkiego ciśnienia na jazdę w tym stylu nie mam - a już na pewno nie z przeciążaniem kolana Cieszę się że w ogóle wróciłem na rower i niedawno do miejskiego singlowania, z dołożeniem zębów z tyłu żeby miętko było. Bo wątpliwości że jazda bez biegów dobrze wpływa na samopoczucie nie mam. A to wszystko z prozaicznego powodu - przygody z kurierką i przewiania kolan, i to nawet nie na mrozie. Także ja również staję po stronie szukania łączników a nie dzielników, i z chęcią wzmocnię sekcję weekendowo-turystyczno-gastronomiczną Edytowane 3 Stycznia 2021 przez MikeSkywalker 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi