Rysz Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Ładna ta zębatka, serio ładna. Dzięki @DrOetker za zorganizowanie akcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Już się w sobotę przejechałem na tych zębach! potwierdzam Świetna sprawa Też dziękować! Sprzedam nową alu 32 zębatkę NW Nieodpięta nawet z blistra Nie dość że droższa to jeszcze z alu !!!! Po co mi to dartmoor było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Może być do tej zębatki łańcuch 9 rzędowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Seryjnie te tarcze są w rowerach z napędem 1x11, także jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Jakby ktoś chciał sobie dingla zrobić => 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Najwyższa pora odkurzyć temat. Moje nowe dziecko. Złożone i objeżdżone. Czy powinienem mocniej napiąć łańcuch? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Troszkę wisi ale nie ma dramatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Koleś na SS 2gi w tour divide. wow. https://salsacycles.com/culture/bailey_newbrey_my_tour_divide_race_gear_setup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Października 2018 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Gdyby ktoś potrzebował poprowadzić kabel do przerzutki w ramie z gwintowanymi oczkami, jak w HL-u, to mam takie oto przelotki. Kupiłem całą paczkę na aliexpress, ale aż tylu nie potrzebuję. Oddam za 1 PLN za komplet 5 sztuk + wysyłka do wyboru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 14 Października 2018 Udostępnij Napisano 14 Października 2018 (edytowane) Pochucham trochę na wątek fotką Edytowane 14 Października 2018 przez ronina 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Chuchnę i ja zatem Krampuśniakiem Now(sz)ym alias Red Pussy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 (edytowane) rower kozak, a co tam sie z kablami wyprawia? Edytowane 18 Października 2018 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Po uno bardzo dźwiękuję za zakablowanie o dostępności tegoż... Po duo kable zerwane żywcem bez obrzezania z Koniokrada, dumam czy je skracać czy zostawić „na zaś” a podać BeBe7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) W dniu 3.01.2018 o 21:17, DrOetker napisał: W temacie stalowych tarcz, Specialized ma coś takiego w ofercie Stal, 104 bcd, 32T, RSP 59 zł. Montują to do korb Praxisa w elektrykach. Jakby kto chciał, mogę zamówić parę sztuk Czy to jest any dostępne gdzieś? Żem zaspał! Chciałem takiego dziada wstawić do roweru transportowego bo tam wytrzymałość to warunek, ale znaleźć NW w dobrej cenie ze stali na 104 bcd jest niemożliwe.... do dziś Edytowane 19 Października 2018 przez gyrill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Na wysepce występują: https://www.tritoncycles.co.uk/components-c9/chainrings-sprockets-c69/mtb-1x-wide-narrow-steel-chainring-p15607 https://www.ubyk.co.uk/praxis-works-mtb-1x-104bcd-steel-wide-narrow-32t-silver/63044 Gdyby zaś @DrOetker gdzieś zdobył receptę ponownie to i ja bym się skusił na ponowną terapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Ja też, ale tym razem na 34 zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Dobra nad wyraz luksusowe. Dziekuje za linki! Mam obraz sytuacji. O ile jednak sama królowa nie przylozyla swojej najlepszej szmatki do okularow przy polerowaniu tegoż towaru to cena w zaden sposób nie uzasadnia roznicy w trwalosci jednak. Zaufam zatem firmie Banless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Października 2018 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Ufaj śmiało! Ciuram ichnie jaja na dwóch synglach i nadal smagają bez kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 21 Października 2018 Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Pomyślimy Panowie! Jutro zobaczę, co da się zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 21 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Nie wiem jak u Was, ale u mnie koniec sezonu górskiego, oznacza początek sezonu bezprzerzutkowego Ilustracja Taj Mihelich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 22 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 W temacie zębatek do korbunków, wygląda na to, że pod koniec listopada będę w stanie zasilić jednobiegową Brać koleją porcją stalowych zębów. Także stay tuned! Będę informował na bieżąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 hej, mam 32, zobacz inne zęby czy więcej albo mniej... u mnie sama zębowa radość..... jeździłem w niedzielę, 32/15, nóg zmęczozgubionych w terenie nie mogłem znaleźć po jeździe, pod kocem odszukać. I jeszcze o utwardzaniu na miasto myślę być może na przyszłość... o ząb dwa czy nawet i dziesięć... bo na ośce 15 zębów to w zasadzie minimum, zimne kołami puszczy ostoje, przepchaniem korby pocięte, łańcuch po stali wilgocią piasku szoruje, jak Colgate pieszcząc specjały Praksisa Nie wąskie, nie szerokie, same zalety ! Uwielbiam ten element ... Zgwintowana ze sobą stal trzyma jak pijawka... Naprawdę nie potrzebnie się kiedyś tego bałem.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Czołem jednobiegowej Braci! Wygląda na to, że kolejne zamówienie na stalove zębiszcze może dojść do skutku Tak jak ostatnio, tarcze są stalove, 32 zęby, 104 bcd. Kto chętny, proszę pisać na wiadomość prywatną do końca tygodnia @itr, niestety, jedynie 32 ząbki wchodzą w grę.. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez DrOetker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybszy Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Ja chyba również z przekory dosiadam i lubię SINGLE ! Po prostu bez napinki, głośnych bębenków, tudzież dużych napisów/nalepek i haseł typu gravel. Zwykła rama Cr-Mo od górala z lat '80 z czechosłowacką piastą Torpedo Velosteel. A co do stali... to z komfortem bym dyskutował, bo jeśli mamy na uwadze brak amortyzacji to przecież moduł Younga dla aluminium sporo wyższy, zatem i sztywność / brak podatności na odkształcenia/ugięcia. Nie wspominając o zużyciu zmęczeniowym, niewidocznym i mogącym ujawnić się hen daleko poza cywilizacją - co może być nieprzyjemne w skutkach. Ideał: rama Cr-Mo, hamulce tarczowe, poziome haki z możliwością napięcia łańcucha / ustawienia koła mikrymi śrubkami tzw. kontrami z gwintem rzędu M3-M4. Niestety w ukośnych hakach i szybkozamykaczach koło MTB z piastą pod typowy bębenek/kasetę nie siedzi zbyt solidnie. Chyba, że by zmienić ośkę pod nakrętki ? Załaczam foto pojazdu Pozdrawiam Noworocznie wszystkich skrzywionych/innych i pozostałych :) Pomyślności w Nowym 2019 Roku !!! Edytowane 2 Stycznia 2019 przez szybszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Odkurzamy! Zima jednobieganiem stoi, chwalić się kto co zmotał na śnieg i breję! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi