DrOetker Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Bardzo podobnie. Mam jedną luzem, jutro zrobię zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 to pewnie też będę na liście chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Biore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 ..a kolor tego jest? Bo na foto wygląda to to jak "szary" a czarny byłby miły oku, nawet bardzo. (tak jak cena miła kieszeni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Ja też, ja też!!! - 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Wygląda to mniej więcej tak. Docelowa może się minimalnie różnić wizualnie (odcień, napis Praxis) W zestawie są szrubełki. Dla wagomirów, waga ze szrubełkami ok 120g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Potwierdzam że chcę na pewno /;0 /:) :? jedna sztuka Piękne zdjęcia, dziękuję, dzień bez zębów stalowych dniem straconym !!! Edytowane 4 Stycznia 2018 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Czyli jak by grafit? Ale i tak one magic sztukę bym klepał, bardzo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Grafit nie, jeśli już to lekko podblakła czerń Zębatki zamówię, będą do odbioru we Wro, bądź mogę wysłać jakimś listaczem. Kto chętny, proszę o napisanie na PW (będzie łatwiej mi to ogarnąć) z informacją ile i czy wysyłamy czy odbiór osobisty. W odpowiedzi podeślę szczegóły. Zamówienia zbieram do niedzieli/poniedziałku rano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Kolejne pytanie singlowego lamera. Zmontowałem napęd na sucho , jeszcze bez zaplatania kół. Wygląda to tak: Bez skracania łańcucha, oś siedzi na granicy haków. Jak skrócę, to praktycznie stracę szansę przesunięcia koła w stronę korby, by mieć możliwość zrzucenia łańcucha. Ratunkiem jednak w dalszym ciągu będzie oś thru axle, po wyjęciu której, koło wypada z haków. Jakie rozwiązanie jest lepsze? Zostawić obecną długość, czy skrócić te 2 ogniwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Zebatka z tylu wieksza o jeden zabek i po problemie ile tam masz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 32/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Ojooooooj, zrób jak Rysz mówi jeśli planujesz jakieś jazdy terenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 32x17 to bardzo twarde przełożenie jest. Tam ida koła 29 jak mi się zdaje, czyli przynajmniej 18-tke bym zapodał, albo nawet 20-tkę. No ale to ja W Romanie siedzi 34x21, w Kocinie 33x21. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Wydaje mi się że można łańcuch ze zdjęcia skrócić o jeden bez stresu Ale warto przetestować różne zębatki, sam mam w OK 32/16, nie wiadomo gdzie planujesz jeździć na tym rowerze stąd żadna rada może się nie sprawdzić, czy to będzie ielka Sowa czy trasa po szosie 10 km w jedną stronę z wiatrem, przełożenie optymalne będzie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Ej ej. Na singlu dowolne przelozenie nie jest optymalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Panowie, Panowie. mówi się sub-optymalne. To jest lingo-de-jour w jednobiegawczym światku Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 To będzie rower na podwrocławskie lasy i pola. Teren nizinny z jednym wypiętrzeniem w okolicach Trzebnicy. Tak, to jest raczej płasko. Mam nadzieję, że dobrze przemyślałem kwestię napędu, ale jak piszecie, prawda wyjdzie w praniu (praktyce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 ... inna sprawa po co skracać? Ten łańcuch się poprostu NIE WYCIĄGA Sprawdzone empiryczie na Puszencji a potem Kocinie. Prędzej zajedziesz zębatki niż ten łańcuh Ci się wyciagnie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Wiesz Ivanie, bardziej chodziło mi o to, czy taki układ, z zapięciem koła na granicy haków, nie będzie na nie (haki) działał niekorzystnie. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Sadzę, że watpię. Miałem tak w Inbredzie, miałem tak w Puszencji... A nie były to rowerki do bujania się po płastugach Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Stalowozębatkowo jeszcze! Na ten moment mam 7 chętnych na zębatki. Jeśli jeszcze ktoś/coś, proszę pisać na PW. Do jutra jest czas. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Zamówienie poszło! Będę miał 2-3 więcej, także jak ktoś/coś to jeszcze może się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Czołem! DPD dało ciała i ma jakieś opóźnienia w realizacji, dlatego nie dostałem zębatek przed weekendem. Mam nadzieję, że temat uda się zamknąć w przyszłym tygodniu. W imieniu DPD przepraszam Będę informował jak już zębatki dotrą. Pozdrawiam, M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 DPD zgubiło paczkę gdzieś na magazynie, ale dzisiaj ją odnaleźli i jest w transporcie. W piątek ma być u mnie i rozpoczynam dystrybucję w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi