Ciapek_89 Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam !! Mam zamiar kupić lemondkę do triatlonu i zastanawiam się czy sprawdza się ona na trasach średniej długości (60 - 110 km) ?? Może ktoś z was używa tego rodzaju sprzętu i może powiedzieć czy warto kupować czy nie ?? Z góry dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 dobra rzecz, tylko przede wszystkim przy zakupie zwroc uwage na mocowanie, musi byc pewne, poza tym najlepiej jakby nie byla za ciezka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziomek Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Mam cos takiego od zeszlego roku przy swoim trekkingu! GORACO POLECAM! WARTO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciapek_89 Napisano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dzieki za rady, na pewno się przydadzą przy zakupie. Teraz pozostaje mi tylko rozglądanie się za odpowiednim modelem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.