kyloziom Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 W dniu dzisiejszym skradziono rower Arkus Vip 5.0 spod sklepu E.Leclerc w Radomiu. Skradziono go między godziną 11-18. Kolor ramy: srebrny Cechy szczególne: Naklejki forumrowerwe.org, białe pancerze, chwyty z czerwonymi obejmami Zdjęcia: Troche stare zdjęcie ale miej wiecej tak wyglada Kontak: PW lub GG:6133047 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 czym był przypięty? dziwne, że w krótkim okresie 2 rowery giną z Radomia, aż strach rower zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Grubą linką do stojaka. Zgłosiłem już na policje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paffie Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 To samo. Dwie grube linki, dwa stojaki, dwa miejsca w których pełno ludzi. Mi się przypomniało. Koleżanka tego samego dnia wieczorem którego mi skradziono rower tj. 21.06 pod galerią słoneczną widziała jak dwóch panów przecinało zabezpieczenie. Na oczach setek osób, w najbardziej zatłoczonym punkcie miasta. Nikt nie zwrócił uwagi, a gdy poszła po ochronę: -Co robicie chłopcy? -Przecinamy zabezpieczenie bo nam kluczyk zginął. -To wasz rower? -Taak i ochrona sobie poszła. Złodzieje też się wystraszyli, więc komuś rower uratowała, ale to pokazuje jak wielkie pole do popisu mają złodzieje w naszym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi