Beskidek Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Witam! Czy ktoś miał do czynienia z tym produktem: Allegro albo z jej odpowiednikiem zasilanym bateriami AAA?: Allegro Ja skłaniałbym sie do tej właśnie ze względu na większe zasilanie, jest to łącznie nawet 8000mAh zamiast 3000( akumulatorki Pentagram). No, i dodatkowy pasek na łbie też robi swoje Bardzo dziękuję za wszelkie opinie i doświadczenia
PoleK Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Ciekawe jak wyciśniesz z Pentragramów te 8Ah... jeśli one są łączone w szereg... jak dla mnie są identyczne, ale wziąłbym tą na ktorej aukcji jest fotka diody, bo widać że to XR-e tamten może przysłać cokolwiek. ale da się znależć a obudowie Alu i z XR-e (pewna) za ok 40zł
Beskidek Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 Heh fakt, z fizyki to ja beściak nigdy nie byłem O, to dobrze wiedzieć, że to autentyczna, ta za 60zł. Brałbym ją, bo daje dłuższe zasilanie, może i większe, silniejsze światło. I ten pasek przez łeb
MikeSkywalker Napisano 28 Lipca 2012 Napisano 28 Lipca 2012 Podobną latarkę można teraz dostać za 20zł w Biedronce
gello1 Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Kupiłem tą czołówkę z Biedronki za 19,99zł i wg Mnie świeci aż za nadto.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.