Avalanche Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Chcę poznać wasze opinie, który zestaw jest mocniejszy i o ile oceniając siłę hamowania i skuteczność od 1 do 10. Nie wiem który zestaw mam założyć do roweru do bardziej ekstremalnej jazdy nowe shimano br-m535 z standardowymi klockami shimano czy zestaw hayes hfx9 z przodu i avid juicy 5 na tył. Jaka kombinacja będzie lepsza do roweru do enduro/fr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpeni0 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Chcę poznać wasze opinie, który zestaw jest mocniejszy i o ile oceniając siłę hamowania i skuteczność od 1 do 10. Nie wiem który zestaw mam założyć do roweru do bardziej ekstremalnej jazdy nowe shimano br-m535 z standardowymi klockami shimano czy zestaw hayes hfx9 z przodu i avid juicy 5 na tył. Jaka kombinacja będzie lepsza do roweru do enduro/fr? drugi zestaw, zdecydowanie. 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 może ktoś jeszcze się wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Juicy na przód HFX Nine na tył to by miało jeszcze sens ale ja bym szukał czegoś innego bo Hayesy lubią przeciekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Czyli te br-m535 nie dadzą rady w górach? hfxa mam już od paru dobrych lat i nie cieknie, jeszcze mnie nie zawiódł, na chwile obecną po prostu nie chce kupować kolejnego hamulca jak posiadam dwa rowery i dwa komplety hamulców, może pod koniec sezonu uda mi sie kupić coś mocniejszego na przód z avida ale to nic pewnego bo to wszystko kwestia dodatkowych środków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.