Skocz do zawartości

[hydrauliczne] który zestaw mocniejszy

Avalanche

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę poznać wasze opinie, który zestaw jest mocniejszy i o ile oceniając siłę hamowania i skuteczność od 1 do 10. Nie wiem który zestaw mam założyć do roweru do bardziej ekstremalnej jazdy nowe shimano br-m535 z standardowymi klockami shimano czy zestaw hayes hfx9 z przodu i avid juicy 5 na tył. Jaka kombinacja będzie lepsza do roweru do enduro/fr?

Chcę poznać wasze opinie, który zestaw jest mocniejszy i o ile oceniając siłę hamowania i skuteczność od 1 do 10. Nie wiem który zestaw mam założyć do roweru do bardziej ekstremalnej jazdy nowe shimano br-m535 z standardowymi klockami shimano czy zestaw hayes hfx9 z przodu i avid juicy 5 na tył. Jaka kombinacja będzie lepsza do roweru do enduro/fr?

drugi zestaw, zdecydowanie. 8/10

Czyli te br-m535 nie dadzą rady w górach? hfxa mam już od paru dobrych lat i nie cieknie, jeszcze mnie nie zawiódł, na chwile obecną po prostu nie chce kupować kolejnego hamulca jak posiadam dwa rowery i dwa komplety hamulców, może pod koniec sezonu uda mi sie kupić coś mocniejszego na przód z avida ale to nic pewnego bo to wszystko kwestia dodatkowych środków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...