rado52 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Witam Skradziono mi rower Kross Hexagon v1 w tamtym roku 18/19 listopada. Wiem, że to szmat czasu ale jakoś naszło mnie ostatnio i postanowiłem, że napiszę tutaj. Mam do tego roweru ogromny sentyment. Może i nie jest on dużo wart, ale bardzo mi go szkoda. Rower był przypięty linką do rury gazowej przy moich drzwiach do domu na klatce schodowej na ostatnim piętrze (3 piętrowego bloku), a w dodatku drzwi na klatkę są na kod. Na Saskiej Kępie. Opis roweru: Kolorystyka: czarno-biało-pomarańczowy Przednie koło - szprychy w kolorze czarnym Tylne koło - szprychy w kolorze srebrnym Nowe nie oryginalne aluminiowe pedały Opony niestandardowe, szerokie, marki “Schwalbe” nietypowy kształt ramy amortyzator przedni Zoom brak błotnika z przodu brak osłonki na przednią zębatkę numer ramy: Kr61201184 Bardzo proszę, jeżeli ktoś widział ten rower to proszę o kontakt tel: 608 715 525 e-mail: radox5@wp.pl Dla osoby, która wskaże miejsce gdzie jest obecnie rower lub która go znajdzie czeka nagroda. Cały czas mam nadzieję, że znajdzie się. link do zdjęcia: http://fotoo.pl/show.php/288636_27072011046.jpg.html EDIT: Bardzo przepraszam za ewentualne błędy w temacie. Jest to mój pierwszy post. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez rado52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi