JakubGdula Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, na mojej stronie, tj. www.jgdula.friko.pl umieściłem relację z ubiegłorocznej 2 tygodniowej wycieczki po północnej Ukrainie. Zapraszam zainteresowanych do lektury, choć ostrzegam, krótko nie jest A jakby komuś jeszcze było mało, to z tej samej wyprawy relację spłodził też mój towarzysz, do przeczytania na jego stronie, tj. www.wdaniun.pl Pozdrawiam, JG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Bardzo fajne. My też mamy Ukrainę w planach, Białoruś, w ogóle wschód. Ale trochę z innej beczki - co to za namiot Twojego kumpla? Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubGdula Napisano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ale trochę z innej beczki - co to za namiot Twojego kumpla? Fjord Nansen Muwang II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.