Skocz do zawartości

[Poznan] Plecaki rowerowe

SzymonKa378mierczak

Rekomendowane odpowiedzi

Bo Poznań ssie... ;)

A serio: w zależności od zasobności portfela: taternik na gołębiej - tam znajdziesz plecaki deuter, decathlon (franowo, swadzim) - ichnie "kaczuchy", w go sporcie są andiny - całkiem fajne, ale nie jestem pewny, czy do końca warte pieniędzy, jakie za nie wołają. Do tego jeszcze sklep na dąbrowskiego: http://www.tuttu.pl/rowerowe-115-k

Na to ze ssie juz nic nie poradze :P Mieszkam niedaleko Tuttu to zajrze, nie wiedzialem ze maja deutery. Dzieki za info! :)

Ja osobiście kupiłem w Taterniku, bo mieli, przynajmniej wiosną, pełen przegląd Deuterów "do przymierzenia" na miejscu - a ja chciałem największy spośród takich, których subiektywnie nie czuję na plecach. Zresztą na stronie mają podaną dostępność.

Poza tym Taternikiem to reguła zaobserwowana przeze mnie jest jedna - w każdym sklepie turystycznym czy rowerowym są pojedyncze sztuki plecaków rowerowych, więc trzeba się nałazić albo najeździć, żeby coś wybrać ;) Jeżeli chodzi o najwyższą półkę cenową, to powinien być wybór na Powstańców w bloku obok Collegium Altum, a co do niższej, to chyba pozostają sieciówki, jak już koledzy wspominali.

Beastiebikes.pl mają wyprzedaż plecaków firmy Osprey Packs. 50% zniżki za tak świetne plecaki to prawie jak za darmo ;)

Można odebrać w Poznaniu lub obejrzeć w okolicach dworca pks po uprzednim umówieniu się telefonicznie.

Jak coś Cię zainteresuje to dzwoń do Piotra z Beastiebikes.

Osobiście polecam model Raptor ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...