SzymonKa378mierczak Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam, Gdzie w Poznaniu moglbym obejrzec plecaki (typowo) rowerowe? Plecak do pracy/na zakupy juz mam, chce kupic jakis maly i wygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ja swój kupiłem w Decathlonie razem z bukłakiem. Bardzo wygodny. Idealny żeby zabrać 1,5l wody+kurtkę i jakąś awaryjną dętkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Widze ze Poznan nie cieszy sie zbytnio popularnoscia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Bo Poznań ssie... A serio: w zależności od zasobności portfela: taternik na gołębiej - tam znajdziesz plecaki deuter, decathlon (franowo, swadzim) - ichnie "kaczuchy", w go sporcie są andiny - całkiem fajne, ale nie jestem pewny, czy do końca warte pieniędzy, jakie za nie wołają. Do tego jeszcze sklep na dąbrowskiego: http://www.tuttu.pl/rowerowe-115-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Na to ze ssie juz nic nie poradze Mieszkam niedaleko Tuttu to zajrze, nie wiedzialem ze maja deutery. Dzieki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woolfik Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Na to ze ssie juz nic nie poradze Mieszkam niedaleko Tuttu to zajrze, nie wiedzialem ze maja deutery. Dzieki za info! Ja osobiście kupiłem w Taterniku, bo mieli, przynajmniej wiosną, pełen przegląd Deuterów "do przymierzenia" na miejscu - a ja chciałem największy spośród takich, których subiektywnie nie czuję na plecach. Zresztą na stronie mają podaną dostępność. Poza tym Taternikiem to reguła zaobserwowana przeze mnie jest jedna - w każdym sklepie turystycznym czy rowerowym są pojedyncze sztuki plecaków rowerowych, więc trzeba się nałazić albo najeździć, żeby coś wybrać Jeżeli chodzi o najwyższą półkę cenową, to powinien być wybór na Powstańców w bloku obok Collegium Altum, a co do niższej, to chyba pozostają sieciówki, jak już koledzy wspominali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santaa Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Albo sklep 4F, jeśli macie w Poznaniu, a zapewne macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Beastiebikes.pl mają wyprzedaż plecaków firmy Osprey Packs. 50% zniżki za tak świetne plecaki to prawie jak za darmo Można odebrać w Poznaniu lub obejrzeć w okolicach dworca pks po uprzednim umówieniu się telefonicznie. Jak coś Cię zainteresuje to dzwoń do Piotra z Beastiebikes. Osobiście polecam model Raptor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.