Mod Team durnykot Napisano 24 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Odcinek 14 rozpoczęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Odcinek 14 jeszcze trochę i przegonimy modę na sukces Wygrawerowałem sobie napis swoją ksywkę na ramie szosowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Założyłem nowy licznik z tesco za 20zł, który wygląda jak Kellys. http://rowery.shop.pl/pictures/0002800/0002664.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 złożyłem rower dla mojej piękniejszej połówki podziwiać można tutaj http://www.forumrowerowe.org/topic/115570-rower-wheeler-3900zx/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A czemu w ogóle to zostało podzielone na odcinki? Dziś się nie zapowiada rowerowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ponieważ gdy wątki stawały się zbyt długie to silnik forum nie wydalał i tak zostało, że się dzieli długie i niekończące się tematy na odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Aha, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dziś 163 km zaliczyłem Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 dzisiaj tylko 21km wiatr brrrr a tak prezentują się naklejki na ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dziś zaliczyłem 30km na Maratonie Kresowym w Chełmie. Trasa była naprawdę super, zróżnicowana dosyć trudna technicznie i składająca się z bardzo szybkich zjazdów, organizatorzy wyjęli ją chyba z moich snów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dzisiaj 53,46 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Rodzinny rajd rowerowy i ostatnie miejsce... Dajmy szansę dzieciakom Zrobiłem sobie dobry trening XC i do tego przebiłem dętkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Od dwóch tygodni cisnę ze złamanym palcem II lewej stopy (a spadł mi na nogę taki kawał stali w robocie... ). Dziś skręciłem staw skokowy - oczywiście lewy - tak więc mam kilka dni przerwy. ZŁY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Po za standardem do pracy i po z małym objazdem po mieście.... wieczorkiem po zachodzie słońca ale jeszcze "za jasnego" wypad z synem na nasza ulubiona górkę ze zjazdem i prawie 5 km tylko tam plus kałuże po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 73 km i latanie detki koledze. lata chyba sie przyjela, bo z 20min jeszcze jezdzilismy. zobaczymy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darasekpoz Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Wstałem jak na mnie w środku nocy czyli po 7.30 i pognałem rowerkiem po wpis na uczelnię. Potem do pracy. Z pracy w deszczu... Wracam do domu, a tam przesyłka w nowym mostkiem Amoeba Vitra. Wieczorem trzeba było przetestować, więc jeszcze 20 km po Poznaniu. Czyli dziś jakieś 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dzisiaj 45km bez makaronu rano i czuję się, jakbym to przebiegł, a nie przejechał rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Plag egipskich ciąg dalszy - rozłożyło mnie przeziębienie (skutek ostatniej deszczowej nocy w pracy), tak więc smarkam zielonymi glutami z zatok i się wkurzam jeszcze bardziej... Przerwa w kręceniu do końca tygodnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 pogoda do kitu ciągle pada i wieje tak więc wczoraj dosiadłam mojego kettlera i 37km na nim zrobiłam dzisiaj pewnie też tylko kettler bo pogoda jeszcze gorsza niż wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaintDGM Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Od kilku dni niestety przestój - deszcz, deszcz, deszcz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 47km niestety kettler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 28 km. w terenie, głownie w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 wczoraj 37km w domu dzisiaj w końcu pogoda się zmieniła i w teren wyruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dziś do szkoły oddać książkę, a później 30km po asfalcie do Supraśla i z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 jakos troche ponad 50km @up tez w tygodniu nastepnym robie suprasl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.