MokryxD Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dzisiaj wypad do rodziny na grilla, ale nie wytrzymałem i namówiłem kuzyna. 34km ze średnią 21km/h z połową po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zefir15 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 50 km po szosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 113 km po asfalcie. Mój rekord życiowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dzisiaj 36,39 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dwurodzinowy konwój rowerowy na i z działki, co tam dystans Pewnie nawet 10 km nie było, ale cel był inny - dojechać na działkę z bagażem (10 kg na plecach) pogrillować i wrócić, jakoś się udało i tylko raz mi łańcuch przeskoczył na ostrym podjeździe - gdzie reszta ekipy prowadziła rowery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No ja dziś, prawie rowerowo. Najpierw transmisje z Giro obejrzałem, a teraz miałem obejrzeć Amgen Tour, a tu się okazuje że zapomniałem o tym, że leci od 20 i jest dawno po wyścigu. Tak bardzo chciałem zobaczyć 8 etap i finish. Także lipa, troszkę zdenerwowany jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dziś miałem dzień pełen wrażeń bo pod koniec trasy pomiar z licznika zatrzymał się 39,69 km (pękł oring na amorku ), zarysowałem sobie nieco lewą goleń amorka drzwiami od windy i lekko zadrapałem nowe pedały VP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 ja przez dwa dni nabilem 137 kilometrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Wczoraj 110 km, z czego 100 w 3h56 min.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Szczęśliwie dostałem za darmo oring i licznik ożył - 23,33 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 25 km leśne dukty i trochę terenu Send with my HTC Sensation XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jakieś 15 km w tym do jednego serwisu i rozbieżne nieco zdania, ogólnie wygląda, ze łańcuch się rozciągnął, ale jedna osoba polecała wymianę całego napędu a druga, by ewentualnie skrócić lub nawet jeździ jeszcze dalej....może jutro odwiedzę inny serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 ja dzisiaj 21 kilometrow po miescie i w deszczu ale bylo zarabiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 28 km po Morasku, jakimś rezerwacie i Cytadeli. Po drodze kupiłem sobie litrowy bidon Izostara, bo butelki ze sklepów wypadają na wertepach. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ustawiłem ciśnienie pod BM Wieluń, żeby jeszcze zobaczy, jak się prowadzi przy 30 PSI. Sprawdziłem ciśnienie w amorku oraz uporządkowałem narzędzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 38km, głównie miasto plus trochę błądzenia po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiskus Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 14,3 km w drodze do i z pracy. Przy okazji zmierzyłem dystans jak dzieli dom i pracę. Sprawdziłem też alternatywną drogę powrotną (oświetloną) póki nie mam jakiejś dobrej lampki na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Rano zawiozłem rower do serwisu na wymianę tylnej obręczy i nypli. Do tego wymiana opony. Wieczorem go odebrałem. Nie przetestowałem bo lało co chwila dzisiaj. A pod wieczór to już konkretnie się pogoda zj.....zobaczymy może jutro da radę chociaż z 50 km przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 W niedzielę pierwszy start po ciąży i załamka - wynik jak z początków mojej "kariery". Skoro i tak mam sezon zrujnowany to sobie zoperuję przepuklinę, a co. W lipcu operacja. Mam nadzieję, że będę mogła wrócić do treningów na jesieni i sezon 2014 zacznę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociol2011 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dziś tylko skromne 15 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Nie dziś, ale w niedziele - 74 km na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dystans typowy - praca dom, ale po 3610 km w upale, deszczu, mrozie, kurzu, błocie, lodzie i soli dziś wymieniłem część napędu - kasetę na Shimano HG CS-HG41-8an, a łańcuch na Shimano cn - HG 40, tak dokładnie to zrobiono mi to w rowerowym, plus regulacje i dokręcenie sterów. Co sądzicie to mym łańcuchu i kasecie? Dadzą radę na kolejne 3500 km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ślęża, 72km http://www.endomondo.com/workouts/192922950/10047813 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 25km DDR'ami ze śr. 24km/h. No i małą przygodą pod koniec. Aaaa no i zdążyłem przed ulewą, dosłownie 2 minuty po schowaniu roweru zaczęło lać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Co sądzicie to mym łańcuchu i kasecie? Dadzą radę na kolejne 3500 km? U mnie w treningówce podobny zestaw wytrzymuje: łańcuch ok 1 tyś, kaseta jak na razie od 6 tyś spokój, niewielkie zużycie. A u mnie dziś do pracy i z pracy oraz złapana pierwsza od niepamiętnych czasów dętka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.