Smalldg Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 41 km asfaltem. Co chciałem wjechać do lasu to połamane drzewa albo tamy porobione przez bobry na szerokość ścieżek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 rozebrałem piastę tylnego koła, przeczyściłem i nasmarowałem dodatkowo kilkanaście kilometrów kulania się po miasteczku ogólnie pogoda do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Dzisiat montaz nowych klockuw hamulcowych meridy z 30mieszanek gumy a puzniej 22 kilometry tpo lesie hamuja wysmienicie Przepraszam za blad klocki sa z trzech mieszanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Dzisiat, klockuw, puzniej, tpo Myślałem, że przeprosisz za rażące błędy ortograficzne... / A ja dzisiaj 8 km do pracy w jedną stronę, jeszcze deszcz mnie złapał ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Przepraszam za blad klocki sa z trzech mieszanek Dobrze, że chociaż jeden błąd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 25km po Łodzi al. włk. i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Przepraszam za bledy ortograficzne I obiecuje poprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 34.4km ze średnią 17.89km/h gdzie na 34km zerwałem łańcuch + 10km z buta do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noculak Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 12 km po DDR-ach. Wiem, że mało, ale to było wieczorem i więcej mi się nie chciało, poza tym śpieszyłem się na "Ranczo" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Oj ranczo... Niesamowity odcinek dziś był ponad 4 km tylko, pogoda coś nie dopisuje. Mokro i wietrznie :/ Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Wszędzie na necie piszą, że heble M596 mają klocki organiczne w standardzie, ale zastanawiało mnie czego u mnie tak ładnie rzeźbią tarczę.Postanowiłem to przed chwilą sprawdzić i ku mojemu zdziwieniu mam model M06 Metalic, ale jaja Proszę się nie śmiać, że po charakterystyce pracy nie poznałem co mam, ale to mój pierwszy rower z takimi hamulcami, tak czy tak ciesze się, bo hamują dobrze Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 koło 25km zaliczonych kilka komarów i grochówka na pikniku fortecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Późnowieczorne 36km dużo nieoświetlonych odcinków (w tym las) i pole do popisu L2P, jak zawsze świeci genialnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Zaliczony "Lotto Polan Bike" w Otwocku 15 open/ 208 zawodników z Maxa 1 M-ce w kat do lat 20 Mega ciężkie 60km... Same lasy, singielki, dużo błota i cała masa korzeni, a także liczne podjazd, które ostro dały nam w kość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociol2011 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wczoraj 15 Km szosa a wszystko to przez fatalną pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Czyszczenie + 35km szosą z kumplem, wycieczkowe tempo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Odwiedziłem rowerowy w celu zakupu bidonów. Jednak jak zobaczyłem ceny to zwątpiłem. 20zł za bidon 500ml Isostara Chyba kupię z internetu. Nie mówiąć o klockach, które w necie 25zł, a u nich 55zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Przejazd z sąsiadem pod jego zakład pracy ( chyba był spóźniony bo gnał jak szalony),przejazd do centrum, wymiana sterów w serwisie, przejazd 15km wycieczkowym tempem, regulacja hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dzisiaj do pracy i z pracy plus na zakupy razem 15 kilometrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ja to pikuś, tylko codzienny standardzik do i z pracy. Ale uwaga największy sukces pod domem, najmłodszy zaczął łapać o co chodzi w pedałowaniu Żona ze dwa raz po godzinie podchodziła i nic, a mi starczyło 15 min no i oczywiście odpowiednia kałuża, nie ma jak właściwa "marchewka" i 3 latek zaczyna pedałować (choć starszy był szybszy o kilka mc, no ale dzieci są różne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 61km, z czego jakieś 10 w terenie. Testowanie nowego ustawienia siodełka i nowego siodełka, oraz założyłem sobie RK 2.0. Banan od ucha, do ucha w czasie jazdy. Poprzednie opony ważyły 900g sztuka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Moja córka zaczęła jeździć na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 54 kilometry z żoną, czyli klasyczne rodzinne baja bongo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Moja córka zaczęła jeździć na rowerze Graty ! u mnie dziś cd reanimacji roweru po Zdzieszowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 30km że średnią 22.7km/h w tym z 5 km w terenie. Ostatnio dużo asfaltu ze względu na plage kleszczy w okolicznych krzaczorach :/ Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.