Sansei6 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ledwo 10 km ale w takim terenie, że rowery ukurzone, że aż siwe hehe Aha i młodemu przesmarowałem tylny amortyzator, bo już piszczał... no i pod praca ktoś mi ułamał światełko , takie mrygające, nie mój szperacz... ale, że to było już kolejny raz, to chyba sobie daruję mocowanie.... będę brał już tylko szperacza jak będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malec Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dzis tylko "serwis". Smarowanie lancucha nowym wynalazkiem - smarem uzywanym do maszyn gorniczych. Gdzies kiedys slyszalem ze sie bardzo dobrze sprawdza przy rowerach. Jutro test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A jaki koszt i gdzie można kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dzisiaj popatrzyłem jak zmieszczą się 2 bidony w mojej El Nino. 2 x 500ml się zmieści Dodatkowo bawię się z napędem, bo nie mogę dojść do jedwabistej pracy. Mój stary napęd na wolnobiegu ciszej pracował,a tutaj jednak ciągle nie jest cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malec Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A jaki koszt i gdzie można kupić? Prawde mowiac nie mam zielonego pojecia. Przynioslem sobie z roboty w sloiku poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 No trudno, to czekamy przynajmniej na info jak się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malec Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 No rano wykrece pare kilometrow i pewnie jakies pierwsze spostrzezenia beda. Znalazlem w internecie sklep, w ktorym 400g takiego smaru, mozna kupic za 20pare zlotych - od tak dla przetestowania. http://www.loxpol.com.pl/index.php?p676,smar-precision-xl-ep1-400g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys94 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Znowu 25 km teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Też 25km, ale w większości miasto - sprawdzałem drogę do pracy, a wracając pozwoliłem sobie kilka razy zboczyć z z trasy najkrótszej, na ciekawszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wczoraj prawie 50km miasto, przedwczoraj prawie 60 po górkach, 3 podjazdy z przewyższeniami ponad 150m. Dzisiaj montaż bagażnika w kumpla samochodzie i próba generalna. Bieszczady już na nas czekają EDIT:Nasza słynna rzeszowska "Okrągła Kładka Ferenca Tadka" Z wczorajszego nocnego śmigania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wczoraj dorzuciłem jeszcze 60 km po pracy, dziś powrót - trasa wybrana na 90 km. Sam asfalt... dużo deszczu ale było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wycieczka samochodowa do Wrocławia. Przynajmniej zakupiłem koszyczek Elite. Chciałem jeszcze bidony, ale nie zdążyłem już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Dzisiaj tylko 15 ale dalem rade je pokonac ze srednia 26 na godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 przelot po okolicy ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 skromne 5km po mieście, bardzo zajęty dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Pucowanko łańcucha, smarowanko, ogólna kosmetyka rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 24 km w deszczu w towarzystwie Type O Negative i Cathedral. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Umyłem bidon, bo był cały ze smaru Od 2dni tak leje, że nawet kilometra nie zrobiłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 nawet do pracy nie pojechalem rowerem bo tak lalo :/ a pozniej to zalozylem San Marco siedzisko i pierwszy element Deore - hamulce w moim Kands Maestro, pasuje do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slade13 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Dzisiaj miałem trochę pracowity dzień przy rowerze. Przednie koło nacentrowane niektóre nyple wymieniłem na nowe, w tylnym kole naciągnięte szprychy i trochę czyszczenia łańcucha, obręczy, pedałów. Grzebałem przy moim starym amortyzatorze i wpadłem na pomysł żeby sprawdzić jak się jeździ bez jednej sprężyny, no i sprawdziłem, ale za mocno dokręciłem plastikowy korek, którego się nie da odkręcić jakimś normalnym kluczem nasadowym... No i przy robieniu bunnyhopa dobija go do końca. Jutro planuję zakup nowego amora i kilku części. Dzisiaj mimo deszczu i przeziębienia fajnie się jeździło na jednym kole! Trochę treningu przy robieniu 1-8 i ślizgania się po mokrych rampach, ogólnie nie było źle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Późnowieczorne, terenowe z młodym 12 km... chwile się zatrzymaliśmy i komary nam nie dały oddechu... masakra... ale odkryliśmy kilka nowych terenowych ścieżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys94 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 30km po lasach ale pogoda coś się psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Zamontowałe koszyczek na bidon. Pobawiłem się jeszcze z ciśnieniem i SAGiem. Niestety w ten weekend nie wyciągnę roweru. Od piątku leje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Wczoraj 27 km w terenie Send with my HTC Sensation XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 42.5 km po Wrocławiu. "Odwiedzone" trzy wrocławskie stadiony (Miejski, Olimpijski, Oporowska). Wzdłuż Odry błoto ale... :-) A w ipodzie: Metallica, Nirvana, Proletaryat, Illusion - energetycznie znaczy. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.