Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Ledwo 10 km ale w takim terenie, że rowery ukurzone, że aż siwe hehe ;)

Aha i młodemu przesmarowałem tylny amortyzator, bo już piszczał... no i pod praca ktoś mi ułamał światełko , takie mrygające, nie mój szperacz... ale, że to było już kolejny raz, to chyba sobie daruję mocowanie.... będę brał już tylko szperacza jak będzie trzeba

Dzisiaj popatrzyłem jak zmieszczą się 2 bidony w mojej El Nino. 2 x 500ml się zmieści :D

Dodatkowo bawię się z napędem, bo nie mogę dojść do jedwabistej pracy. Mój stary napęd na wolnobiegu ciszej pracował,a tutaj jednak ciągle nie jest cisza.

Wczoraj prawie 50km miasto, przedwczoraj prawie 60 po górkach, 3 podjazdy z przewyższeniami ponad 150m.

Dzisiaj montaż bagażnika w kumpla samochodzie i próba generalna. Bieszczady już na nas czekają :D

peugeotlz.jpg

EDIT:Nasza słynna rzeszowska "Okrągła Kładka Ferenca Tadka" Z wczorajszego nocnego śmigania  :D

20130510230137.jpg

Dzisiaj miałem trochę pracowity dzień przy rowerze. Przednie koło nacentrowane niektóre nyple wymieniłem na nowe, w tylnym kole naciągnięte szprychy i trochę czyszczenia łańcucha, obręczy, pedałów. :) Grzebałem przy moim starym amortyzatorze i wpadłem na pomysł żeby sprawdzić jak się jeździ bez jednej sprężyny, no i sprawdziłem, ale za mocno dokręciłem plastikowy korek, którego się nie da odkręcić jakimś normalnym kluczem nasadowym... No i przy robieniu bunnyhopa dobija go do końca. :D Jutro planuję zakup nowego amora i kilku części. Dzisiaj mimo deszczu i przeziębienia fajnie się jeździło na jednym kole! :) Trochę treningu przy robieniu 1-8 i ślizgania się po mokrych rampach, ogólnie nie było źle!

42.5 km po Wrocławiu. "Odwiedzone" trzy wrocławskie stadiony (Miejski, Olimpijski, Oporowska). Wzdłuż Odry błoto ale... :-)

A w ipodzie: Metallica, Nirvana, Proletaryat, Illusion - energetycznie znaczy.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...