Kiciok Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zakupione lampki, nasmarowany napęd, ogólna kosmetyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Konserwacja korby i suportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zgodnie z planem nocny wypad z młodym. Przetestowane nowe oświetlenie w terenie i w ciemności, po twardych kamieniach, małych hopkach, na sporych wibracjach... nie odpadły i świecą ok. Dystans to nie całe 9 km, ale czasu było mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Czekam na zamówiony rowerek... :-) http://ktm-bikes.net/rowery-ktm-2013/item/road-13/ktm-strada-2000-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Serwis reby łatwo szybko i przyjemnie. Ciekawe tylko czy wykluczyłem usterkę. Jutro się dowiem. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Skromne 7km po mieście, przed chwilą także skromne 18km. Dawno nie jeździłem po ciemku, stwierdziłem że trzeba Solarforca odkurzyć świetnie sprawdza się na drogach o zerowym oświetleniu. W dodatku kawałek przez las, ale po deszczu także nie szalałem z prędkością. Ponadto na niektórych odcinkach okulary pokrywały się mgłą, ciekawy efekt. No a poza tym zakleiłem dwie małe dziurki w dętce, która się ich wczoraj dorobiła. Bez umywalki z wodą nie szło znaleźć, takie skubane małe. Pierwszy mój test Park Tool GP-2, jestem zadowolony efektem. Co prawda czy szczelne przekonam się jak założę, lecz wizualnie prawie ich nie widać. Drogi po godzinie 22, pięknie puste, że aż się wracać nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dzisiaj pobyt w serwisie na centrowaniu koła i korzystając z okazji wymiana klocków hamulcowych oraz zakup nowej spinki do łańcucha. Oprócz tego wykręcone tylko 40 km bo burza nastała i trzeba było spie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Padł pierwszy 1000 km. Poranek bez firanek, czyli 75 km przy pięknej pogodzie. Sporo kolarzy i rowerzystów takich jak ja na trasie w okolicach Ścieżki rowerowej przez Kabaty do Wilanowa oraz w okolicach Gassów, Słomczyna. http://connect.garmin.com/activity/309558956 pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wymiana dętki na sklejoną, tak żeby nowa była zawsze jako druga. No i przejechane 61km z czego ok 1/3 las, reszta szosa. Temperatura 24-27 plus słońce na którym można byłoby smażyć jajka, jak dla mnie trochę za ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A ja dzisiaj 43 kilometry w rekreacyjnym tempie z przystankami na ławeczkach http://www.endomondo.com/workouts/186972529/8996968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jakieś 15-20km po lesie i parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wjechałem dzisiaj z kumplem na kilka kilometrów do lasu i trafiłem na ciężką trasę na skarpie przy rzece. Generalnie mały błąd i parę metrów w dół do rzeki. Ubaw był, adrenalina była, ale niestety w pewnym momencie połamane drzewa zmusiły nas do zawrócenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 23km po szosie i parku. Temperatura jednak zaczyna dawać w kość. W słońcu pokazało 32stC. Powoli zbliżam się do 500km na Accencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 4km w bardzo spokojnym i rekreacyjnym tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dystans: 25.71 km czas trwania: 01:02:34 średnia szybkość ruchu: 27.06 km/h (02:13) najszybszy kilometr: 01:43 min/km http://www.navime.pl/trasa/103179/2013-05-08+19%3A19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dzisiaj 12 kilometrow ale pogoda dzisiaj daje sie weznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaintDGM Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dziś delikatnie ~10km, pogoda rzeczywiście daje się we znaki Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Daje jak cholera u mnie dzisiaj licznik na sloncu pokazal 31 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ciepło było wiec pokręciłem sie dłużej po lasach, 46km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Standardzik do i z pracy a wieczorkiem lekko rodzinnie 8 km, no i pierwsze w tym roku 500 km stukneło.... może by i jeszcze coś się dziś wykręciło, niestety młody w terenie mocno wyglebił i trzeba było wracać obmyć rany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 45 km trasa rekreacyjna ale bardzo przyjemna no i szybka, na koniec kilka podjazdów i technicznych zjazdów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jeszcze ponad 8km żeby ogarnąć endomondo i sprawdzić lampki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A ja wlasnie zauwazylem ze po miesiacu od kupienia roweru stuknelo 511 kilometrow A ja wlasnie zauwazylem ze po miesiacu od kupienia roweru stuknelo 511 kilometrow micha mi sie smieje od ucha do ucha niewiem czy dla kogos to duzo ale dla mnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 25 km ze średnią ponad 24km/h pogoda bajka tylko, że jeszcze nie kupiłem koszyka na bidon => oj suszyło Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 26km las/asfalt/ścieżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.