Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Skromne 7km po mieście, przed chwilą także skromne 18km. Dawno nie jeździłem po ciemku, stwierdziłem że trzeba Solarforca odkurzyć :) świetnie sprawdza się na drogach o zerowym oświetleniu. W dodatku kawałek przez las, ale po deszczu także nie szalałem z prędkością. Ponadto na niektórych odcinkach okulary pokrywały się mgłą, ciekawy efekt. No a poza tym zakleiłem dwie małe dziurki w dętce, która się ich wczoraj dorobiła. Bez umywalki z wodą nie szło znaleźć, takie skubane małe. Pierwszy mój test Park Tool GP-2, jestem zadowolony efektem. Co prawda czy szczelne przekonam się jak założę, lecz wizualnie prawie ich nie widać. Drogi po godzinie 22, pięknie puste, że aż się wracać nie chce  :teehee:

Wymiana dętki na sklejoną, tak żeby nowa była zawsze jako druga. No i przejechane 61km z czego ok 1/3 las, reszta szosa. Temperatura 24-27 plus słońce na którym można byłoby smażyć jajka, jak dla mnie trochę za ciepło. 

Wjechałem dzisiaj z kumplem na kilka kilometrów do lasu i trafiłem na ciężką trasę na skarpie przy rzece. Generalnie mały błąd i parę metrów w dół do rzeki. Ubaw był, adrenalina była, ale niestety w pewnym momencie połamane drzewa zmusiły nas do zawrócenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...