Krossa3lady Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 dzisiaj najpierw rano 12km w deszczu i wieczorem z koleżanką 15km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Standardzik.. do pracy na sucho i w słoneczku, powrót.... uwaga... w słoneczku i jednocześnie padającym deszczu, całkiem fajnie Wieczorkiem z synkiem ostre 7 km miejskiego "kałużingu" Mały schlapany do samego kasku... chyba muszę mu kupić dłuższy tylny błotnik, co sadzicie? Jest jakiś wzór na długość tylnego błotnika by tak nie chlapało na plecy (potem musiałem robić pranie ) Pewnie przynajmniej błotnik tak długi jak "długie" koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mcmaker Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zalozylem swiatlo tylne i przednie, wymienilem oske tylnego kola, wymienilem linke hamulca tylnego, wymienilem wolnobieg, zalozylem chwyty, wymienilem pedaly i sie przejechalem kawalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja dziś zrobiłem czyszczenie kasety, korby i kółek przerzutki i zrobiłem szejka łańcucha, potem nasmarowałem rohloffem Właśnie co skończyłem, a rano wytrę nadmiar oleju. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Czyściłem rower i zmierzyłem skok w NRX'ksie zamiast 63mm mam ponad 80mm. A teraz idę pokręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 W sumie 37km po lesie. Poranek chłodny i dość wietrzny, temp. odczuwalna to ok. +10 st. C - ocieplacze na nogi i bluza się przydały. Później były ucieczki przed deszczem na przemian ze słońcem, hehe. Czuję nogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Do pracy i z powrotem... ale w pracy próbowałem koledze pomóc z jakimś licznikiem... nawet nie wiem jakiej firmy... wyglądało, jakby czujnik i magnes coś nie działały.... albo styki w mocowaniu licznika? Cóż nie miałem czasu ani narzędzi by to dalej rozgryźć, może kolega sam w domu ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 wypad z synem na BMX i tylko 6km potem gruntowne mycie po wczorajszej jeździe w deszczu czyszczenie napędu i smarowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Poklikałem trochę w bikelog'u na bikestats.pl. Za oknem znowu leje... P.S. - Nie wiem skąd różnica w dystansie całkowitym wskazywanym przez licznik a podawanym w bikestats.pl ("brakuje" mi coś ok. 15km) ? Wszystkie przejechane km wpisałem prawidłowo, ktoś z Was ma pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Czasem może zgubić Mi kiedyś też coś koło tego zgubiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 a u mnie drugi raz w życiu wjazd na Szyndzienię w Bielsku-Białej 11km podjazdów żółtym szlakiem przez Kozią Górę - więcej jazdy, trochę podprowadzania(cholernie stromo), ale było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Dzisiaj tylko 25 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 dziś 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 26 km + deszcz deszcz deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 15km większość w deszczu na szczęście nie na moim krosie tylko poprzednim rowerku miejskim to mnie nie zachlapało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Co za popiep...#$%^&*@ lato ! Wczoraj 22km wieczornej leśnej jazdy o zmroku w DOBRZE MOCNO ulewnym deszczu. Woda w butach, błoto wszędzie, wszystko do czyszczenia... Ale i tak było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 W sumie tylko demontaż. Korba, suport, koła, przerzutka, opony, dętki, wolnobieg... trzeba kupić nowe i wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 dzisiaj tylko tyle co po zakupy ok 5km zatrucie pokarmowe trzyma od wczoraj i skutecznie zatruwa mi życie i dopompowanie powietrza w rowerach syna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kometix Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Gruntowne przeczyszczenie roweru i wypad na miasto ok. 15km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 wczoraj 26 km, dzisiaj wycieczka nad stawy ok. 80 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Dziś nic bo dzień sie dopiero zaczął, jednak wczoraj wulkanizacja opony, i dętki po wbiciu sobie cąłkiem pokaźnego gwoździa, wymiana w polowych warunkach no cóż stara miała tylko łat ze poszła na awaryjny zapas. Dodatkowo jak już zacząłem kręcić przy rowerku to zrobiłem wzmocnienie do sakwy podsiodłowej, skompletowałem brakujące dętki, dobiłem ciśnień w koła i chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaMix Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Tylko 27km ale dla mnie nowicjusza to był niezły wysiłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Dziś sobie zrobiłem po mieście 36,5 km. W lesie bardzo mokro a rower trzymam w mieszkaniu to się nie zapuszczałem w błoto Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Tylko po południu na działkę i powrót, więc coś koło 8 km.... ale chciałem pocisnąć, i okazało się, że przerzutka z tyłu nie schodzi na dwa najniższe biegi..... kurcze znów mnie czeka zabawa ze strojeniem... o ile dam radę sam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Dziś 50 z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.