Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Standardzik.. do pracy na sucho i w słoneczku, powrót.... uwaga... w słoneczku i jednocześnie padającym deszczu, całkiem fajnie :D

Wieczorkiem z synkiem ostre 7 km miejskiego "kałużingu" ;) Mały schlapany do samego kasku... chyba muszę mu kupić dłuższy tylny błotnik, co sadzicie? Jest jakiś wzór na długość tylnego błotnika by tak nie chlapało na plecy (potem musiałem robić pranie ;) ) Pewnie przynajmniej błotnik tak długi jak "długie" koło?

W sumie 37km po lesie. Poranek chłodny i dość wietrzny, temp. odczuwalna to ok. +10 st. C - ocieplacze na nogi i bluza się przydały. :thumbsup: Później były ucieczki przed deszczem na przemian ze słońcem, hehe. Czuję nogi... :teehee:

Do pracy i z powrotem... ale w pracy próbowałem koledze pomóc z jakimś licznikiem... nawet nie wiem jakiej firmy... wyglądało, jakby czujnik i magnes coś nie działały.... albo styki w mocowaniu licznika? Cóż nie miałem czasu ani narzędzi by to dalej rozgryźć, może kolega sam w domu ruszy ;)

Poklikałem trochę w bikelog'u na bikestats.pl. Za oknem znowu leje... :wallbash:

P.S. - Nie wiem skąd różnica w dystansie całkowitym wskazywanym przez licznik a podawanym w bikestats.pl ("brakuje" mi coś ok. 15km) ? Wszystkie przejechane km wpisałem prawidłowo, ktoś z Was ma pomysł ?

• Mod Team

Dziś nic bo dzień sie dopiero zaczął, jednak wczoraj wulkanizacja opony, i dętki po wbiciu sobie cąłkiem pokaźnego gwoździa, wymiana w polowych warunkach no cóż stara miała tylko łat ze poszła na awaryjny zapas. Dodatkowo jak już zacząłem kręcić przy rowerku to zrobiłem wzmocnienie do sakwy podsiodłowej, skompletowałem brakujące dętki, dobiłem ciśnień w koła i chyba tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...