Jango Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dzisiaj czyszczenie łańcucha (cały w błocie ) i mycie całego roweru, dopompowanie opon, podniesienie lekko siodełka i wieczorne parę kilometrów z bratem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kunik Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Mycie roweru, bo oczywiście niespodzianka pod blokiem zaliczona i kilka odłamków było na ramie, szprychach i korbie. Także cały trzeba było umyć i przy okazji z błota się domył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Przedwczoraj 22km, wczoraj 21km. Dystanse nie porażają ale warunki są trochę ekstremalne - ulewne deszcze, wiatry i wichury, burze z piorunami, drogi zamieniły się w rzeki bagna i błota, okoliczne lasy zdemolowane pogodą, woda w butach, błoto zapychające koła, totalnie przemoczone ciuchy itd. ... Mam już serdecznie dosyć tego lata ! Z kolei dziś zamiast ściany wody z nieba, poranek przywitał mnie pięknym wschodem słońca. No właśnie - od kilku dni po raz pierwszy słońce. Mimo to chłód, wilgoć i wiatr nie rozpieszczały ale odpowiednie ciuchy dają radę. Kliknąłem sobie spokojne 15km w drodze do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 wczoraj 30km i to niestety w domu ciągle deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz i burze w końcu wieczorem przestało padać ale wtedy już za kierowcę robiłam może dzisiaj będzie lepsza pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Wyczyściłem i nasmarowałem łańcuch Zaraz ide sobie zrobić trening . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Na razie jakieś 6 km, po górkach, na plażę i takie tam lokalne rodzinnie... widzę, że u zony łańcuch podrdzewiał, będzie WD 40 jak wrócimy I awaria oświetlenia w bagażniku rowerowym na hak okazała się być spowodowana defektem żarówki, jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz2146 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ja dzisiaj 67 km + złapałem gumę i musiałem oddać dętkę do wulkanizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Na dyżurze w pracy ostro zabrałem się za swoją Maszynę, najwyższy czas - oczywiście w wolnych chwilach między wyjazdami, kiedy szanowni podatnicy nie wzywali nas do siebie. Zaliwżdy więc nastąpiło dziś zdrapywanie błota oraz gruntowne czyszczenie i mycie całego roweru + czyszczenie i smarowanie napędu + czyszczenie i smarowanie goleni amortyzatora + czyszczenie i smarowanie sztycy + smarowanie wszystkiego w rowerze co ruchome i wymaga nasmarowania + dopompowanie kół do ciśnienia nominalnego. Mam nadzieję, że Rowerowy Bóg wynagrodzi mój niemały wysiłek BRAKIEM DESZCZU jutro rano podczas powrotu do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 dzisiaj 35km teren mieszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 111 km, średnia 26,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ja szukałem po polnych drogach pomostów da mojej trasy aby zrobić jedną długa trase i nawet mi sie udało odkrywając przy okazji malownicze tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 wczoraj 30km dzisiaj 50km teren mieszany jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 124km 45km terenu po Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Dzisiaj 62,69 km . Kupiłem BikeBoard MagazynRowerowy i aplikację EndomondoPro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyllinger Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 W piątek 43 km w terenie mieszanym, dzisiaj 42 tylko po asfalcie - nie licząc jednego krajoznawczego zjazdu z drogi, jutro chyba dzień przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLD Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 No to dzisiaj tak ... Rano pojechałem rowerm na myjkę ciśnieniową umyć mojego " CHAMA ", po obiedzie wycieczka ( dystans 30 km ) w jej połowie okazuję sie że mam dziurę w kole Na szczęście blisko było Tesco więc kupilem nowy wkaład, napompowałem i cheja dalej w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Dzisiaj 20km w deszczu i błocie. Trasa oczywiście wymagająca bardzo. Cały mokry i zabłocony po powrocie dotarłem pod wąż ogrodowy i zmyłem z roweru i siebie całe błoto. Jutro smarowanie napędu i kolejny wypad niezależny od pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 W niedziele 10km tylko na rowerze, mokry bo deszcz i uciekając do domu przebiła mi się opona i dętka = flaczek powrót pieszo do domu 2,5km, w poniedziałek będzie naprawa koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladdin Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wczoraj: 50 km z Genewy do Yvoire i z powrotem na rowerze wypożyczonym za darmo! I do tego działał i nie rozleciał się pode mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dziś tylko 16.5km po mieście przy okazji załatwiania sprawunków. ALE za to uciekłem przed deszczem, hehehe. Dodatkowo drobna regulacja przedniej przerzutki - podciągnięcie linki plus kręcenie baryłką przy manetce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Skorzystałem z okazji, że pół krakowa zamknięte i objechałem kawałek terasy TdP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dzisiaj tylko 17km potem było 30km rolek na ścieżce rowerowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyllinger Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dzisiaj zaliczyłem najkrótszą trasę od pół miesiąca, niewiele ponad 23 km. Czekałem na poprawę pogody i na rower wskoczyłem dopiero wieczorem. Na początku było ok, lekki wiatr i 20 stopni, ale później już chłodno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jak znajdę czas na rower, to nie ważne jaka pogoda Dzisiaj nasmarowałem łańcuch i czeka do jutra na przetarcie przed wyjazdem do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dziś naprawiałem przebitą dętkę i od razu zamieniłem opony tylną na przód, a przednią na tył, jak dojadę teraz drugą oponę to wymiana dwóch na nowe będzie. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.