Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakiej zimie od kilku dni wiosnę mamy ;) Mięczak ;) (tylko bez obrazy)

Tak serio czemu nie jeździsz zimą? Rozumiem jak jest -20C i silny wiatr itp. ale przy np. -5C bez wiatru i ze słoneczkiem, dobrze ubrany i świat jest piękny na rowerze :D

Ok przekonałeś mnie ale dopiero po świętach w poniedziałek lub wtorek zaczynam, a najbardziej mi zimno w......kask ;-)

Napisano

Dzisiaj zrobiłem 21km. Na trasie dużo błota i śniegu. Po wszystkim rower umyłem i zastanawiam się nad smarowaniem łańcucha (chodzi cicho, ale).

Za jakieś 30 min będzie trzeba opony obetrzeć z piasku i odkurzyć po wszystkim.

Napisano

Pewnie, ze bym chciał, sexi, to dostanę teraz, tak ładnie proszę ;)

Dobrze, że wczoraj przeczyściłem rower, dziś śnieg nie leciał mi na brudny rower ;) Ranek taki spokojny a powrót w śnieżnej zamieci, aż uruchomiłem oświetlenie by mnie nikt nie rozjechał... i ten wiatr, gdyby nie on nie uronił bym tylu łez ;) hehe

Napisano

Bez fotki się nie przekonam, po za tym bez przesady, jakim ogrem... ;) A nawet ogrzyce potrafią mieć swój urok. Spokojnie....

U mnie w sumie nic rowerowego.... chyba,z e narysuję coś na pisance ;)

Napisano

A masę krytyczną zrobiłem ... taką nietypową bo w sobotę ale tak sobie w TG wymyślili więc nic nie poradzę :)

Jakaś taka nadzwyczaj krótka ale zawsze to godzinka na rowerze i oderwanie się od przedświątecznego zamieszania.

Pozdro

Napisano

Ponad 10km ale w bezrękawniku :teehee: Nawet nie było tak źle.

Zachciało mi się skoczyć na miejscówkę crossowców i raz podczas zjazdu już zobaczyłem swoją wielkanocna mordkę w bandażach :woot: Ale wykręciłem :thumbsup:

Napisano

W sumie robiłem coś hmm rowerowego.... z zapartym tchem oglądałem wszelkie relacje o tych chłopakach co objechali Australię, kurcze gdyby nie choroba, to bym powiedział, ze im zazdroszczę ;)

Napisano

po 2 tyg przesiadywania w pywnicy udalo mi sie zlozyc/wyremontowac rower :)

Dla testu skromnie dzis przejechalem 34km i rower spisuje sie znakomicie

Napisano

No to i ja się pochwałę. Kilka godzin w piwnicy gdzie odbyła się rytuał rozbierania, czyszczenia, konserwacja, regulacja podzespołów rowerowych po zimie i małe testy po piwnicy.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Popatrzałem na złożony z przed kilku dni rower i zaszlochałem.Miał być dzisiaj test, ale świeża kilkucentymetrowa warstwa wciąż sypiącego śniegu totalnie pokrzyżowała plany :( Do tego kraju, nawet wiosna nie chce już wracać. Wesołych świąt :)

Napisano
ale świeża kilkucentymetrowa warstwa wciąż sypiącego śniegu totalnie pokrzyżowała plany :(

Nie poddawaj się głowa do góry odpowiednie ubranie i wskakuj na rumaka. Nawet w taką pogodę całkiem przyjemnie się jeździ tylko zdala od ruchu miejskiego.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

@@Bartek1994,

Nie pan tylko pani ;D

i...

http://www.forumrowerowe.org/topic/113984-forumowe-naklejki-lista-chetnych/

Żądamy globalnego ocieplenia !!

Wczoraj już już prawie nie było śniegu dziś nawaliło z 15 cm świeżego puchu niech to Q...a szlak ...

Tu już nie chodzi o to że po śniegu się nie da jeździć, bo się da ale ja chce już wiosnę !!

Idę poszukać jakiejś tablety na depresje :(

Pozdro

• Mod Team
Napisano

Pewnie niedługo Pewne Interesujące Stronnictwo stwierdzi,ze brak wiosny to wina Towarzysza Ustawicznie Stwarzającego Kłopoty.

Z rowerowych- robię popkorn na Tour des Flandres

Napisano

Żądamy globalnego ocieplenia !!

Wczoraj już już prawie nie było śniegu dziś nawaliło z 15 cm świeżego puchu niech to Q...a szlak ...

Tu już nie chodzi o to że po śniegu się nie da jeździć, bo się da ale ja chce już wiosnę !!

Podpisuję się pod tym żądaniem. :icon_exclaim: :icon_exclaim:

Wesołych Świąt :)

Napisano

Dzisiaj nic, bo deszcz leje, ale wczoraj było 50 km. Kondycja nie taka zła jak myslałem. Ogólnie 700 km na razie tylko nakręcone w tym sezonie :/ Szlag by ten śnieg trafił, a najgorsze jest to, że do 15 kwietnia ma sypac na zmianę z deszczem. 27 kwietna pierwszy start, coś czuję, że cienko będzie...

Napisano
Idę poszukać jakiejś tablety na depresje

Prawidlowa forma to chyba tabletu :) Choć kupowanie takich drogich zabawek z powodu śniegu.... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...