Kforum Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Jakiej zimie od kilku dni wiosnę mamy Mięczak (tylko bez obrazy) Tak serio czemu nie jeździsz zimą? Rozumiem jak jest -20C i silny wiatr itp. ale przy np. -5C bez wiatru i ze słoneczkiem, dobrze ubrany i świat jest piękny na rowerze Ok przekonałeś mnie ale dopiero po świętach w poniedziałek lub wtorek zaczynam, a najbardziej mi zimno w......kask ;-)
bartek6622 Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Ja postanowiłem pojeździć wczoraj na rowerku. Dzisiaj gardło wysiada, heh. Ale przynajmniej fajnie było.
crupez Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Wczoraj czyszczenie roweru, napędu. Smarowanie, brunoxowanie itp
sexiflexi Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Witaj sexi hehe czekam na fotki ;p hehe chciałbyś
MokryxD Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Dzisiaj zrobiłem 21km. Na trasie dużo błota i śniegu. Po wszystkim rower umyłem i zastanawiam się nad smarowaniem łańcucha (chodzi cicho, ale). Za jakieś 30 min będzie trzeba opony obetrzeć z piasku i odkurzyć po wszystkim.
Sansei6 Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Pewnie, ze bym chciał, sexi, to dostanę teraz, tak ładnie proszę Dobrze, że wczoraj przeczyściłem rower, dziś śnieg nie leciał mi na brudny rower Ranek taki spokojny a powrót w śnieżnej zamieci, aż uruchomiłem oświetlenie by mnie nikt nie rozjechał... i ten wiatr, gdyby nie on nie uronił bym tylu łez hehe
sexiflexi Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Pewnie, ze bym chciał, sexi, to dostanę teraz, tak ładnie proszę a co jeśli jestem ogrem? to tylko nick...może nic nie znaczyć
Sansei6 Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Bez fotki się nie przekonam, po za tym bez przesady, jakim ogrem... A nawet ogrzyce potrafią mieć swój urok. Spokojnie.... U mnie w sumie nic rowerowego.... chyba,z e narysuję coś na pisance
vitesse Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 ja zmienilem mala zebatke w korbie slx na ta z xt i tym o to szybkim zabiegiem mam poki co wszystkie zabatki z xt, a korba slx
rzezniol Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 A masę krytyczną zrobiłem ... taką nietypową bo w sobotę ale tak sobie w TG wymyślili więc nic nie poradzę Jakaś taka nadzwyczaj krótka ale zawsze to godzinka na rowerze i oderwanie się od przedświątecznego zamieszania. Pozdro
szola Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Ja nakreciłem 27km .Świerklaniec,Piekary,Radzionków.Trocha zimno .
Plastyk Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Ponad 10km ale w bezrękawniku Nawet nie było tak źle. Zachciało mi się skoczyć na miejscówkę crossowców i raz podczas zjazdu już zobaczyłem swoją wielkanocna mordkę w bandażach Ale wykręciłem
Artwro Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 A ja żałośnie spoglądałem na słoneczko,można było wyruszyć ,ale swięta,rodzina i to całe cholerstwo które nie rozumie tematu pt:rower...
Sansei6 Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 W sumie robiłem coś hmm rowerowego.... z zapartym tchem oglądałem wszelkie relacje o tych chłopakach co objechali Australię, kurcze gdyby nie choroba, to bym powiedział, ze im zazdroszczę
MadMajk Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 po 2 tyg przesiadywania w pywnicy udalo mi sie zlozyc/wyremontowac rower Dla testu skromnie dzis przejechalem 34km i rower spisuje sie znakomicie
Sonix Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 No to i ja się pochwałę. Kilka godzin w piwnicy gdzie odbyła się rytuał rozbierania, czyszczenia, konserwacja, regulacja podzespołów rowerowych po zimie i małe testy po piwnicy. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Bartek1994 Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 a tak prezentują się naklejki na ramie Skąd Pan dorwał taką naklejkę ?
Laqss24 Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Popatrzałem na złożony z przed kilku dni rower i zaszlochałem.Miał być dzisiaj test, ale świeża kilkucentymetrowa warstwa wciąż sypiącego śniegu totalnie pokrzyżowała plany Do tego kraju, nawet wiosna nie chce już wracać. Wesołych świąt
Grand231 Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Hehe dobrze powiedziane - ja też już nie mogę doczekać się testów swojej startówki, brakuje jeszcze tylko hamulców
Sonix Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 ale świeża kilkucentymetrowa warstwa wciąż sypiącego śniegu totalnie pokrzyżowała plany Nie poddawaj się głowa do góry odpowiednie ubranie i wskakuj na rumaka. Nawet w taką pogodę całkiem przyjemnie się jeździ tylko zdala od ruchu miejskiego. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
rzezniol Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 @@Bartek1994, Nie pan tylko pani ;D i... http://www.forumrowerowe.org/topic/113984-forumowe-naklejki-lista-chetnych/ Żądamy globalnego ocieplenia !! Wczoraj już już prawie nie było śniegu dziś nawaliło z 15 cm świeżego puchu niech to Q...a szlak ... Tu już nie chodzi o to że po śniegu się nie da jeździć, bo się da ale ja chce już wiosnę !! Idę poszukać jakiejś tablety na depresje Pozdro
Mod Team durnykot Napisano 31 Marca 2013 Autor Mod Team Napisano 31 Marca 2013 Pewnie niedługo Pewne Interesujące Stronnictwo stwierdzi,ze brak wiosny to wina Towarzysza Ustawicznie Stwarzającego Kłopoty. Z rowerowych- robię popkorn na Tour des Flandres
Gromosmok Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Żądamy globalnego ocieplenia !! Wczoraj już już prawie nie było śniegu dziś nawaliło z 15 cm świeżego puchu niech to Q...a szlak ... Tu już nie chodzi o to że po śniegu się nie da jeździć, bo się da ale ja chce już wiosnę !! Podpisuję się pod tym żądaniem. :icon_exclaim: Wesołych Świąt
Gość Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Dzisiaj nic, bo deszcz leje, ale wczoraj było 50 km. Kondycja nie taka zła jak myslałem. Ogólnie 700 km na razie tylko nakręcone w tym sezonie :/ Szlag by ten śnieg trafił, a najgorsze jest to, że do 15 kwietnia ma sypac na zmianę z deszczem. 27 kwietna pierwszy start, coś czuję, że cienko będzie...
tobo Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Idę poszukać jakiejś tablety na depresje Prawidlowa forma to chyba tabletu Choć kupowanie takich drogich zabawek z powodu śniegu....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.