Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaka tarcza(tak z ciekawości pytam) ;)

Szukanie części :)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

też mam taki hak u siebie w pokoju, do tego trzeba dorobić na tylne koło jakąś podkładkę żeby ściana się nie brudziła, na haku ta gumka już się pomarszczyła, więc w jakimś sklepie budowlanym kawałek wężyka będę musiał dokupić. Kołki od razu przy montażu też zmieniłem na nieco grubsze.

Tak, mam świadomość tego, że się będzie ściana brudzić. Mąż wymyślił, że dyktę podłoży pod tylne koło, taką śliską z jednej strony - będzie łatwo umyć. Kołki wyglądają solidnie (dostałam już zamówione wieszaki) więc chyba nie będzie potrzeby wymieniać.

Napisano

Odbyłem wizytę w moim "ukochanym" rowerowym, ale owocem krótkiej rozmowy były gripy Authorna za 15 zeta.

Na prezent urodzinyny zamówiłem kilka rzeczy z ctbike.pl

Napisano

Ja niedawno po 5 latach użytkowania roweru próbuje ogarnąć jakim cudem on dalej chodzi. Nie był wg czyszczony itd więc zdecydowałem, że zrobię mu remont generalny. W ciągu ostatniego tygodnia rozkręciłem go i w miarę możliwości finansowych będę wszystko wymieniał. Dziś akurat wziąłem się za czyszczenie napędu i dość trochę mi czasu zejdzie zanim będzie w stanie akceptowalnym :) dorzucam parę zdjęć z prac

http://img831.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dscn1427s.jpg

Napisano

Wczoraj 2 godziny czyszczenia smarowania roweru itd..

Dzisiaj krótka przejeżdzka z 10km i rower cały w błocie i śniegu ;p

Napisano

W sobotę mąż mi powiesił haki na rowery, hura. Odebrałam rowery z przechowalni i w niedzielę poszłam na krótką przejażdżkę, pierwszą po przymusowej przerwie od połowy października. Tylko 15 minut ale to wystarczyło, aby się dowiedzieć jak bardzo jestem w plecy z formą i przypomnieć sobie, jak twarde mam siodło.

Napisano

Dzisiaj odebrałem paczkę z oponami i dętkami. Przy mieszczuchu troszkę zdjąłem błotka po ostatniej jeździe.

Wczoraj napompowałem babci rower (jak można na takich kapciach jeździć :woot: ) i troszkę się przejechałem po piwnicy :D

Napisano

Na powrót składam Białą Strzałę - starą, stalową szosówkę. Jeszcze trochę zostało ale nie spieszy mi się bo siedzę na L4 a i pogoda pod psem.

Napisano

Wyciśnięte 30 km po asfaltach i brukowych dróżkach ze śniegiem,2 godzinna pogadanka w nowym sklepie z rowerumi,jazda z wiatrem i pod wiatr brrrr :verymad: no i teraz siedzę ze złotym izo tutaj :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...