ksawcio97 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dzis 14 km a wczoraj 33 km :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Właśnie zafundowałem sobie mały pościg. Uff... goniłem skuter na podjeździe asfaltowym Niestety nie była to zbyt mocna maszynka, bo dogoniłem go i wyprzedziłem na przełożeniu "zaledwie" 2x8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dzisiaj 26km i podczas przejazdu przez las chciał się ścigać jakiś dzieciak na nowym rowerze ( długo ten "wyścig nie trwał" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 wczoraj 49km dzisiaj 53km + mycie roweru + czyszczenie i smarowanie napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladdin Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A ja dziś pierwszy raz w całości wyregulowałem przerzutki (przód + tył) w starym Unibike'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 108km, po lasach, drogach głównych, osiedlowych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 2h + jazdy + pompowanie koła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Wyruszam - w planach 45 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Częściowe mycie roweru + konserwacja i poprawianie hamulców z tyłu chociaż, nie mam już sił na montaż szczęk ;/ I ponad 3h dobrego jeżdżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Czyszczenie i smarowanie sterów, wykręcenie prawej miski suportu i takie tam drobniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Zapomniałem wczoraj napisać o 10 km z rodzinką przez las i to z podjazdami i zjazdami... lekkie ale nie dla 5 latka... ale dzielnie jakoś dawał radę, no i było nieco błotka.... po powrocie zauważylem, że mam przesunięte siodełko... hmm ciekawe jak długo.... przesunąłem z powrotem na jego miejsce i dziś całkiem inna jazda 7 po Stegnie i okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 wczoraj 27km i rower do ponownego mycia się nadaje kurcze mam już dosyć tych burz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 dzisiaj wycieczka z synem 24km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 40km po błocie i w ogóle... Rower nabył powtórną warstwę błota i waży pewnie z 20kg Jutro zapuszczam się w puszczę notecką... Będzie kilometrów napykane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dzisiaj do pracy i z pracy 19,61 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 70km w terenie, 36C, wiatr 0m/s, 1 bidon.... ledwo wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Sprawunki na mieście ~25 km. Upał i burze na przemian. Porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 7 rodzinnie przerwane przez nadciągającą burzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 145 z testem plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 kurcze mam już dosyć tych burz E tam. Burza to bardzo ciekawe i piękne zjawisko. Mnie wszystkie burze niestety omijają Dużo bardziej problematyczna jest temperatura. W słońcu nie da się jechać... Przynajmniej ja zdycham. Muszę zabrać się za czyszczenie łańcuchów, ale mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 pierwsza udana regulacja tylnej przerzutki zobaczymy w terenie czy oby na pewno udana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Poskąpiłem benzyny i łańcuchy się nie doczyściły. Ale są na tyle czyste, że można na nich latać. 4 łańcuchy w mniej więcej 3 szklankach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Trzeci dzień bez roweru. Albo burza, albo +30 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Jedyna opcja to wstać bardzo wcześnie, kiedy temperatura jest jeszcze znośna i pojechać do lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Disiaj 58,19 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.