zackass1 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zmuszony panującymi na dworze warunkami skalałem ostre koło pełnymi błotnikami i mega wielkimi chlapaczami. Jutro test, mam nadzieję, że tym razem nie będę miał basenu w butach przy temp. w okolicach 0*C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 ostre koło plus błotniki trochę to do siebie nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zackass1 Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Wioska maksymalna, ale w butach sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Gdy deszcz lub śnieg obficie popada to nawet te błotniczki cie nie uchronią od przemoknięcia; błotniki są dobre na chlapę i tyle, nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Eeee tam od śniegu się tak nie "przemięka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zackass1 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 W zwykłych butach to nie jest tak źle, ale ja śmigam w spd shimano i przy mokrej ulicy po kilkudziesięciu metrach basen w butach, głównie z powodu wody lecącej z opon. Teraz jest spoko, choć bardzo boli mnie wygląd tego zestawu. Jak jest gorsza pogoda zakładam na spodnie goretexowe portki z amerykańskiego demobilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Trzeba buty zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 20 km po lesie pierwszy raz w tym roku jazda po śniegu w temp. -2 stopnie. Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Dostołech paket z "niymcóf" z tajlami do koła (Przyszła paczka z Rose z zamówionymi częściami rowerowymi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Trochę poczyściłem części zdemontowane i ogarnąłem narzędzia w piwnicy. Rama czeka na 2 warstwę lakieru i bezbarwny na koniec. Szykuje się całkiem ładny home-made Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ja dzisiaj pisałem list. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ja to ostatnio robię wiele rowerowych rzeczy, ale żadna z nich niestety nie jest związana z fizycznym dotykaniem roweru Bo w 8 miesiącu ciąży to już się roweru nie dotyka Ja swoje oddałam do przechowalni, żeby mnie nie kłuły w oczy. Cierpię straszliwie, że nie mogę pójść na rower i zazdrość mnie zżera jak patrzę na wszystkich, którzy w mojej okolicy sobie pomykają jeszcze - bo aura jest całkiem przyjazna (jest co prawda "rześko" ale jest ładnie, niezbyt wietrznie i śniegu co na lekarstwo - można jeździć bez obaw o niszczenie sprzętu i ubrań). W zamian za to zastanawiałam się nad prezentem choinkowym dla siebie (miałam dylemat, czy wymieniać w szosie napęd z 2300 na Sorę, czy może dołożyć trochę kasy i kupić nową kolarkę, a może zamiast kolarki zupgradować górala...?) i w końcu zdecydowałam się na wymianę napędu w kolarce. Teraz za to przeglądam strony różnych cykli zawodów MTB i zastanawiam się, w którym cyklu pościgać się w przyszłym sezonie - ze względu na pojawienie się na początku roku niemowlaka oraz zajęcia weekendowe 2x w miesiącu musi to być cykl z największą elastycznością (tzn. wiele edycji i niewiele liczących się do generalki). Z tych cykli, które rozważałam, to kryterium spełnia jedynie cykl Maratony Kresowe. O ile oczywiście nie zmienią w najbliższym sezonie ilości startów wymaganych do generalki. Mogłabym to "wpadkowo" uzupełnić pojedynczymi startami w innych cyklach albo w etapówkach (np. Gwiazda Mazurska). Ot, i tak mi płynie ostatnio czas Już się nie mogę doczekać, gdy znów wsiądę na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Trochę śniegu i w pracy jakoś rowerzyści wymiękli... po za mną oczywiście Trochę z daszku leci Ale do domu spokojnie sobie dotarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Czyściliście kiedyś rower na sucho ? Szlauch mi zamarzł na amen w ogrodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Miska i papier toaletowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Albo nawilżane chusteczki, takie dla dzieci, super czyszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 na części i pod kran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 7 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Najlepiej to w wannie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Odrazu w dżakuzi lub pod prysznic.A i Jeszcze masaż i sauna :/ oraz solarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 7 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Śmiej się, widziałem nie jedną fotkę roweru właśnie w wannie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 A ja dzisiaj złożyłem do kupy rower w ramach projektu MTB 9 kg. Wagę docelową chcę osiągnąć bez ładowania 6 000 PLN w rower - budując rower w formacie no suspension singlespeed - na razie jest pewien nadmiar masy:) Nie starczyło czasu na jazdę próbną na dworze, była jazda próbna na korytarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 A ja dzisiaj zacząłem projekt składania roweru,zaczynając od wystawienia na allegro starej ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Co do rowerów w wannie.... mój po tamtej zimie hehe [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 110 km. + wieczorem zmiana łysego RK na Conti Explorer-a. W terenie przyda się coś co napędzi rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 No i trzeba było przetestować nową oponkę. 65km w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.