yhek Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Uploaded with ImageShack.us Mimo, że liści dużo i w związku z tym trzeba uważać na ukryte niespodzianki ale w górach jest dość sucho.
Czyzby Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Nadal rowerowo - na przekór pogodzie i warunkom terenowym w lesie. Nie ma mowy o kończeniu sezonu (mam nadzieję dokręcić do początku lub połowy grudnia) ! W dalszym ciągu na zewnątrz jest wilgotno, chłodno i wietrznie a mokre liście kryją liczne niespodzianki, trzeba być nieustannie czujnym podczas nocnej jazdy przez las. Kilometry klikają. Od dwóch dni trochę asekuracyjnie bo złapało mnie przeziębienie. Po każdej jeździe konieczna jest kąpiel Maszyny, konserwacja i czyszczenie napędu. Oraz oczywiście pranie ciuchów i czyszczenie plecaka z grubej warstwy błota.
yhek Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Uploaded with ImageShack.us Mimo, że liści dużo i w związku z tym trzeba uważać na ukryte niespodzianki ale w górach jest dość sucho. http://www.youtube.com/watch?v=jyC7ndT38_A
Sansei6 Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Super to ujęcie na przód, widać prace zawieszenie Jakby tak jeszcze w rogu podgląd na licznik heheh apetyt rośnie co nie
yhek Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Przez szeroki kąt za bardzo widać kończynę lewą dolną a rama jest zbyt gruba aby zamontować uchwyt. Trzeba dalej. Licznika nie używam...
Sansei6 Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Szok, ja bym tak bez licznika nie umiał, a chyba zapylasz nieźle, bo malucha się trzymałeś
yhek Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Za licznik i nie tylko służy mi telefon z odpowiednią aplikacją i jak widać powyżej za maluchem było niecałe 54km/h.
lukaszs Napisano 8 Listopada 2012 Napisano 8 Listopada 2012 dzis kilka zabiegów kosmetycznych montarz kasety 10s - nareszcie serwis tylnej piasty....... plan na jutro przednia piasta:-)
Sagitt77 Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 Ciąg dalszy prac na napędem 2x9. Próbowałem dziś zastąpić zębatkę 42T Shimano zębatką 40T Specialites Chinook. na razie nie udało się. 42T miałem zamontowaną na krótkich śrubach, a Chinook jest wyraźnie grubszy. Muszę poszukać normalnych, dłuższych śrub...
Sansei6 Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 Rano w mżawce, nawet fajnie ale czas pomyśleć o jakichś wycieraczkach na okulary Po południu rajd po mieście... ale szybko się już robi ciemno....
Pawel95 Napisano 9 Listopada 2012 Napisano 9 Listopada 2012 do szkoły, ze szkoły. Jutro na 10 trening z klubem.
kraszak Napisano 10 Listopada 2012 Napisano 10 Listopada 2012 Kilkanaście kilometrów po okolicy i przy okazji trochę błota do tego.
f16marcin Napisano 10 Listopada 2012 Napisano 10 Listopada 2012 Dokładne czyszczenie + zdenerwowanie dlatego, że zip na goleni foxa który miał służyć do ustawienia Sagu na próbę przetarł anodę gdy dostało się błoto pod niego :( Przetarł to może za duże słowo ale odbił dwie poziome kreski prawie niewidoczne ale ubolewam
biker90 Napisano 10 Listopada 2012 Napisano 10 Listopada 2012 Coś dziś robiłem; a wypad do Krakowa z Kato w sumie 115.15 km wyszło dystans zacny, pogoda również jaki kompani wyjazdu
Pawel95 Napisano 10 Listopada 2012 Napisano 10 Listopada 2012 w sumie... 90 km. najpierw trening z WKK potem trip z kolegami za kamieńcem wrocławskim. po lasach. Caaały dzień...
Pawel95 Napisano 11 Listopada 2012 Napisano 11 Listopada 2012 Puchar 15,5km koło leszna prędkość średnia :32km/h
marekw Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 katar mnie dopadł w tramwaju, więc poświęciłem trochę czasu na serwis - co ciekawe znalazłem jedną urwaną szprychę w tylnym kole, ale na szczęście nie od strony kasety
ishi Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 w weekend zawiesiłem ustrojstwo na ścianie :-/ pokoj do remontu wiec jeszcze troche pracy bedzie...
Czyzby Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Dzień bez roweru to dzień stracony. A ponad tydzień bez roweru to już zahacza o żałobę narodową niemal... ! Przeziębienie, które mnie zmogło w zeszłym tygodniu, powoli mija (za wolno !). Póki co szału nie ma ale dziś nie wytrzymałem i wyszło kontrolne 34km. Na zewnątrz wnętrza RZEŚKO - o 5 rano było 0 st. C.
Pawel95 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 @ishi - ładne to ustrojstwo Ja dziś przebyłem normalną trasę do szkoły i na zad... Choroba już mi odpuściła. Most który dzieli moją wieś i Wrocław jest remontowany, więc nie mam innej opcji niż jazda na rowerze. To już będzie jakiś 9 dzień codziennego treningu.
Gromosmok Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Po pięciu tygodniach przerwy spowodowanych kontuzją dzisiaj 15,65 km .
MokryxD Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 A ja dzisiaj tylko uporządkowałem wszystkie części i narzędzia walające się po piwnicy. Nawet nie wiedziałem, że wszystkie graty oprócz kierownicy, ramy, amorka i kół zmieszczę do jednego pudełka po butach
sqr Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 A ja właśnie założyłem do mojego Unibika Zethosa opony INNOVA 29x1,95 . Więc na okazyjne (dwa może trzy w roku) maratony mazowieckie będzie w sam raz, myślałem że nie wejdą bo w "realu" mają około 53mm szerokości a nie 50mm. Ale i tak będę musiał tylną trochę zwęzić, bo trochę jest za mało miejsca w widełkach, myślę że zejdę do 50 / 51mm szerokości. A na co dzień wrócę do hurricanów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.