yhek Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ale to cudo to pod pupą chyba się zsuwa ostro, co? No własnie się nie zsuwa bo ma pod spodem ściągacz, pasuje idealnie. Bardzo pomocne przy powrocie z dłuższych dystansów. co to za urządzenie?? Zrzut z aplikacji SportsTracker rejestrującej trasę przejazdu. http://www.sports-tracker.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dziś 43km. Sakwy do mojej Maszyny idą pocztą. (Reszta regularnie wklepywana na bikestats.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaecik Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (Reszta regularnie wklepywana na bikestats.) Jazdy niestety nic, a każda jedna zawsze ląduje tam gdzie Twoja. Nick mam ten sam tam i na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dziś zrobione 52.17 km: Lasy Murckowskie i okolice; las ma swój urok jak również chroni przed wiatrem obecnie jak się jedzie więc jest ciekawie jak i widoki można podziwiać. Łączy się dwie pożyteczne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 17km po mieście przy okazji załatwiania różności. Sakwy z BikePack jeszcze nie dotarły, bu. Za to na liczniku kliknęło równe 2,7tys. km w tym sezonie. Nie chcę zapeszać ale pogoda za oknem PETARDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Służbowo około 15 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Z ostatnich historii. 1. Wychodzę z mieszkania na pierwszym piętrze. Wyjeżdżam rowerkiem za drzwi, stawiam rower w kierunku schodów oparty o ścianę. Sięgam żeby zamknąć drzwi, bo się dywanik zawinął. Wychylam się do klamki, łapię i słyszę stuk, stuk... ja pie#$%@#% rower zjeżdża po schodach No to ja za nim, nagle stop, ciągnie mnie coś za rękę! Rower zjechał jeszcze dwa stopnie, koło postawiło bokiem i stanął. Ja tylko na to parzyłem grobową miną szarpiąc się z ręką. Uszko od ściągania rękawiczek zahaczyło się o klamkę i trzymała mnie dobrze zapięta rękawiczka I tak dobrze się skończyło 2. Standard, po powrocie do domu w deszczu zapomniałem o łańcuchu i ciut kolor zmienił, reanimowany, ma się ok 3. Jadę z mostu, ostry skręt w prawo, główna ulica, wcześnie rano, korek ido tego pada deszcz. Konkretnie to miejsce. Z pewnych znanych miejscowym powodów przejście, chodnik pod budynkiem na rogu jest zabarykadowany i ludzie chodzą po 20cm krawężniku przy ścianie. Jadę więc, trzymam się prawej bo z lewej z podporządkowanej wjeżdża samochód. Lekko w dół droga z mostu prowadzi, nagle zza rogu wyskakuje czarny parasol. Nie spodziewając się tego odbiłem w lewo unikając poślizgu i naleśnika pod samochodem obok, zanim się ogarnąłem prawie wpadłem na zderzak samochodu z przodu który stanął za korkiem Właścicielka parasola nawet nie zauważyła mojego jestestwa Ostatnio ciekawie mi się żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Miała być standardowa traska, ale podczas wyprowadzania bryki zauważyłem naderwaną linkę od przerzutki przedniej. Dosłownie na 2 nitkach się trzymała. No to dawaj na serwis i zmieniłem. Przy okazji wyregulowałem obie przerzutki i teraz chodzą jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ostatnio ciekawie mi się żyje o popaczaj Ty, a ja myślałam, ze to tylko ja tak mam we fsi Warszawa - jak w wariatkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Wczoraj wyczyściłem cały osprzęt, zapomniałem wytrzeć resztę smaru... i dzisiaj muszę czyścić raz jeszcze Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 30km po lesie, fajnie sie sprawuje nowy bidon Camelbak Podium Chill tylko szkoda ze piach dostaje sie do ustnika :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Standard do pracy a po obiadku rodzinna wycieczka, z młodym trochę zjazdów i podjazdów, końcówka w pełnym oświetleniu dystans w sumie znikomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dziś z bratem 37km i czyszczenie hamulców odtłuszczaczem. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ależ pięknie i gorąco, dziś póki co "służbowo" ponad 10 km, a teraz czas na prywatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zacząłem skręcać swojego Radka Jak na razie idzie dobrze... Muszę tylko skoczyć do sklepu po łatki do dętek i nowe linki.. Pancerze chyba jeszcze dają radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaecik Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dziś standardowo ok. 19.5 km do i z prazy. Poza tym prawie 3 km do sklepów. Pierwszy był rowerowy i dociągnięcie sterów. Nie mam tak dużych kluczy w domu, gdybym miał, dociągnąłbym sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 z racji oczekiwania na nową kasetę i łańcuch ostanio słabo z jazdą ale dziś nie wytrzymałem i na experymentalnie złożonym napedzie 35km po MPK okazuje się że przerzutki i manetki 3x10 mogą - choc nie powinny - całkiem sprawnie współpracować z kasetą i łańcuchem 9rz. a swoją drogą pierwsze kilometry na napędzie srama przekonują mnie do tej marki coraz bardziej. po zakupie kasety i łańcucha będzie prawie pełne X7 (korba DEORE przednia zmieniarka SAINT)więc mam nadzieje na jeszcze lepsze wrażenia z pracy napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataff Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dziś 55km po pięknych terenach nadodrzańskich i ze 2 km w piechotą po bagnach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dzisiaj tylko 16km. Sezon się kończy, łydka słabie. Czas przesiąść się na narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Wczoraj niewiele ponad 20km, dziś tylko 19km - niestety tylko po mieście, praca. Szykuję się na jutrzejszy poranek. Przyszły uszyte na zamówienie sakwy (wczoraj odebrałem), HA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dziś tylko 32km, zmęczony byłem mocno po pracy, to i tak dobrze, że coś wskrzesiłem troche sił. Pogoda przyjemna była szkoda tylko że musze teraz pracować na 1sze zmiany, a weekend dopiero w nastepny pt-ndz Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Radek do końca złożony... Poradziłem sobie nawet z całym napędem i regulacją... Jak człowiek szybko się uczy.. A tak przy okazji, wkręcając pedały warto posmarować czymś gwinty. Spisze się do tego smar do łożysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Margaryną posmarujesz i będzie ok Co by nie śmiecić, lajtowe 65km w tlenie ze średnia 25kmh, miałem pożeglować ale wiatru zero i został tylko rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hydranto Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jest 6:33 Właśnie wychodzę na cotygodnowy objazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Piękna, gwieździsta noc, gęsta mgła oraz las. Kliknęło 28km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.