Pawel95 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 JEJ!!! Wygrałem!!! Mandat w wysokości 50 zł za jazdę po chodniku. (Renoma!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dobry jesteś, zawsze pouczenie można prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Nie broniłeś się np. silnym wiatrem? Dzisiaj by dawało radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 JEJ!!! Wygrałem!!! Mandat w wysokości 50 zł za jazdę po chodniku. (Renoma!) Poważnie ? ajajaj miałeś wielkie szczęście ;-) Ja dzisiaj koło Policji jechałem i to jeszcze złamałem przepis na ich oczach i nic...Mieli klienta na fotoradar W moim mieście nawet nie zwracają uwagi na rowerzystów, chyba, że na kole jedzie pajac środkiem ulicy bo inaczej chyba takiego nazwać nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Też jechałem obok, o dziwo mocowali się z blokada na miejscu dla niepełnosprawnych, jeden nawet na mnie patrzył ale chyba nic nie chciał, to sobie przemknąłem na rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Co prawda nie dziś, a wczoraj. Klimatyczny wypad nad rzekę Mienię przez Mazowiecki Park Krajobrazowy. Jesień nastała Relacja tekstowo-obrazkowa: http://forfunbike.blogspot.com/2012/10/singielki-i-woda-czyli-relacja-z.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 We Wrocławiu wystartował projekt "Chodnik" masakrycznie dużo patroli w popularnych miejscach. A że miasto ma lipne drogi rowerowe, nie da się nie łamać przepisów. Policjant chciał mi wlepić stówkę za przejazd przez pasy dla pieszych, uprosiłem go do 50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Mój rower ok, droga standard, ale żona z dzieciakami wyskoczyła wieczorem na mała przejażdżkę.... (ja miałem prognozę)... ale przed jazda trzeba było dopompować jej tylne koło - chyba siada wentyl, a po przyjeździe zauważyłem że przednie amortyzatory nie działają, przeczyściłem, rozruszałem i ok... ale do hamulców to ja nie mam cierpliwości, zwłaszcza, ze to nie są tarczówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Dziś 48.5km po okolicznych lasach. Zabawa z nowo zakupionym pulsometrem. Maszyna po wczorajszym (i porannym dzisiaj) dopieszczaniu + konserwacji ponownie prezentuje rzeźbę z błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Wychodziłem do sklepu, tak się złożyło że byłem po grzybobraniu, spodnie moro z paskiem no to wziąłem Leathermana, zwykle do sklepu nie biorę Obszedłem warzywniak, kiosk, dochodzę do sklepu na rogu skrzyżowania. Na czerwonym naprzeciwko stoi jakiś koleś na Cube Attention chyba, przyglądam się jak rusza. Coś nie gra, widzę że mu zablokowało łańcuch w korbie, już byłem w drzwiach więc wszedłem do środka, kupiłem co trzeba i wychodzę, a tam stoi biedaczysko na chodniku i ciężko myśli. SPDy, rękawiczki, okulary, bez kasku. Podchodzę, "Pomóc coś?"- "Nie, nie. No w sumie tak " Miał gość zawinięte ogniwo jedno na drugie i wciśnięte między młynek a środek. Ściągam z paska toola, podważam z jednej, z drugiej, pstryk, wyszło. Obejrzałem z wierzchu, wygląda ok. Mówię do gościa "Jak dojedziesz obejrzyj łańcuch, czy nie ma pogiętych ogniw." "Eeeee dziękiii... yy. " - Powodzenia, polecam się na przyszłość " Koleś był chyba w ciężkim szoku Taka krótka historia dnia. Kolejny powód żeby zawsze brać Leathermana, nawet wychodząc ze śmieciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiktoriaK Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Załatałam dętkę antyprzebiciową czy bezawaryjną jak kto woli, wcześniej usuwając spory kawałek szkła z opony Mam nadzieję że jutro nie będzie niespodzianki na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToR Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 W końcu ruszyłem tyłek i przejechałem 45km:) Ciężko już wykrzesać z siebie odrobinę motywacji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dzisiaj 32,99 km . I kupiłem korki Esi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dziś 52km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Z powodu przerwy między sezonami chciałem poważyć kilka części z mojego Radka... Wyszło tak, że stoi całkowicie rozebrany... Pierwszy raz to zrobiłem... Ciekawe czy proces odwrotny do rozkładania się uda... :whistling: Teraz tylko zrobić rozpiskę i wrzucić na forum ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Jak złożysz i zostanie Ci części to możesz dać znać Zbudował bym helikopter heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hydranto Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dziś 72km. Rano po drodze przymrozek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzisiaj 40 km po przerwie 40-sto dniowej. Średnia wyszła ponad 25km/h w terenie. Ale się dobrze czuję po tej wyprawie;) W końcu powrót na rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzisiaj tylko 6km, przejazd na dirtpark'a, później z kolegą do jego warsztatu podłubać tu i tam, a na koniec do domciu. Na początku było ciepło, ale później było bardziej jesiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dziś przypadkowo zrobione 63.79 km, a miał być odpoczynek w domku. Wyszło jak zawsze, kumpel dzwoni to się zbieram i gnam na zbiórkę. Takie życie rowerzysty, cóż nie żałuje warto było się wybrać znów do Chudowa z Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Kupiłem takie cudo http://www.decathlon.com.pl/PL/pokrow-na-siod-o-m-w-skie-mp-34935386/ i po dzisiejszym teście zdecydowanie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaecik Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ogólnie codziennie ok 20 km, dziś do pracy pojadę autobusem ze względu na deszcz. Za to umyłem rower i znów jest perłowo biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Kupiłem takie cudo Ale to cudo to pod pupą chyba się zsuwa ostro, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbar Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 co to za urządzenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.