giercio28 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ja w deszczu do szkoły i z powrotem. Ogólne mycie roweru, troche wheelie Jutro ma być ładnie to rower musi być w 100 % przygotowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Kupiłem pierwszą w życiu szosówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 w środę zamówiłem nowe siodełko Dziś przyszło. Selle Italia Max Flite Gel Flow No i zamontowałem sobie tylko chory jestem i nie mogę zrobić jazdy testowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Dzisiaj 39 km po asfalcie Niestety nie obyło się bez strat - pękła obejma od mocowania klamki hamulcowej w moich Avidach Juicy 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 montaż nowych klocków hamulcowych, hamulce działają jak nowe przejechane 55km a wiało jak nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Trening z kolegami po szosie (dystans 32km) obyło się bez żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 dzisiaj o poranku 37km, z czego ponad 20km w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 30 km po budowie drogi S8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 55km po "Uroczysku Lubniewsko" i testowanie Garmina Etrex w terenie. No i dojscie do wniosku, że pora zmienić łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dzisiaj delikatnie bo jakoś się nie mogliśmy zgrać z kolegą. Wjechaliśmy ale się spotkaliśmy...Bystra-Klimczok-Szyndzielnia i nazad a miała być jeszcze Błatnia... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dzisiaj 42,15 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dzisiaj 16 km i oglądanie kolarzy na trasie Mistrzostw Polski w Maratonie MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dzisiaj 20 km w terenie na spokojnie. Cieżko było mi sie opanować żeby nie przycisnac szczególnie jak mnie ktoś mijał hehe, dałem sobie słowo ze ma być na spokojnie po wczorajszym treningu ale pod koniec nie wytrzymałem Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dziś tylko ponad 9km, musiałem do mamy podjechać na miasto, ale jestem jeszcze chory i więcej niestety zdrowia zabrakło i sił no i z rowerowych rzeczy to skończyły się moje 3 aukcje na korbe + suport, kasete i siodełko. Teraz tylko czekać na wpłatę i wysyłanie paczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
styska Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Pierwsza jazda na nowym rowerze - poszło 39 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dziś będzie ponad 25km, dalszy ciąg testu nowego siodła, ze spodenkami z wkładką, fajnie dziś było. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 W końcu nie tylko standard do pracy... ale i mała wycieczka na pizzę, a potem jej spalanie... kilometraż słaby coś koło 10 km ale ponad godzinę, nie zawsze się liczy prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Standardowa trasa podczas której miałem nie przyjemność na własne oczy zobaczyć małego pieska rozjechanego przez ciężarówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 10 km do pracy:) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ponad 7km do pracy, potem czyszczenie i smarowanie napędu, w końcu będą biegi chodzić jak należy Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lothar75 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ogółem 50km - do pracy i powrót (standardowa dzienna dawka "pedałowania"). Nareszcie w siodle po 3 dniach przerwy. Wcześniej regulacja napędu - dzisiaj test. Wszystko działa elegancko - jestem z siebie dumny. Stadium terminalne cyklozy - rodzina znosi to na razie dzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 ja dzis organizowałem swój mini warsztat rowerowy rower ostanio w kawałkach wiec z jazdy nici.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Wczoraj po południu w terenie na szlakach rowerowych i turystycznych "Doliny Małej Panwi" powrót w nocy i 144km mój nowy rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Wczoraj wieczorkiem 35 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Wczoraj 53,58 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.