wojszat95 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 O kur... Ledwo żyję Co jest dobre na regenerację? Bo chodzi o to, że chyba przesadziłem.Robiłem przejażdżki zawsze max 10KM za jednym zamachem - dzisiaj 45KM, tak właśnie tyle, nie picuję nic Wiem, że dla doświadczonego kolarza itp. to nic wielkiego, ale dla mnie gdzie nigdy tyle nie jechałem był to dość wysiłek, jeszcze opona przód 2,25 zjechana....Jechałem z górki chyba około 60KM/h serio bez picowania i spaliłem klocki, hehe no nie że się zapaliły tylko się zjechały jak głupie Wręcz...Bo co chwilę dohamowywałem przy zjeździe.... Też za jednym zamachem....Czuję się potwornie zmęczony, chociaż gdy jechałem tego nie czułem chyba przez wiejący wiatr w lesie, było wyśmienicie.Więc czy macie jakieś sposoby, nie mówiąc o potwornych zakwasach co jest dobre na taką ,,regenerację''? Czego używacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Dla mnie najlepsze to wziąć magnez, witaminke C, dobra herbatka z cytryną i miodem, do tego kąpiel w wannie w gorącej wodzie się wyleżeć i git Dziś standardowo do pracy ponad 7km. Jednak bez 1 podkladki pod bębenkiem piasty jest za ciasno i do tego chyba fabrycznie brakowało 1 kulki przy bębenku, po ułożeniu kulek przy sobie brakuje 1 jakby, mam 52 kulki, a wejdzie 53 w sumie. Pewnie dlatego bębenek ma luz spory. Jutro do sklepu po kulkę i skręcenie tego. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Wczoraj wróciłem do sensownego pedałowania po dłuższej przerwie związanej z pierwszym rokiem studiów. Mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej. W związku z tym wyszło 61 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 wczoraj w sumie 60km na dwa razy do tego przyszły nowe oponki i trzeba było je założyć i wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek06 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 20 km po lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 5 razy do sklepu:-) w sumie ze 20km będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dzisiaj 21 km - zrobiłem sobie taką powiedzmy szybkościówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 wymieniłem połamany hak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dziś dzień rowerowy wybitnie: Odebrałem Maszynę z serwisu i przejechałem epickie 6km. Przy turbo zapaleniu oskrzeli był to nie lada wyczyn. Dobrze, że moja Żona oraz mój lekarz o tym nie wiedzą... Kupiłem nowy numer MR i niezwłocznie go przeczytałem chłonąwszy dosłownie od deski do deski. Ciekawy wywiad z Majką, fajne testy, udał im się w tym miesiącu. Pogmerałem warsztatowo w Maszynie. Drobiazgi niewielkie ale istotne. Ukochałem napęd oraz całość roweru pucując i smarując wszystko. Poklikałem na blogu. Czy coś jeszcze ? Tak - na deser obejrzałem sobie THE COLLECTIVE "SEASONS", jeden z moich ulubionych filmów rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 40 km i kaseta padła... Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Godz. 19.30 powrót z pracy rowerkiem i już mała rozgrzewka. W domu szybka obiado-kolacja i szybkie przebranie w rowerowe ciuszki. Wypad w okoliczne tereny. Zabrałem lampkę czołową i założyłem, gdy zrobiło się już ciemno. Super jazda po lesie ze snopem światła oświetlającym kilka metrów przede mną. Krótko to trwało bo coś mi wyskoczyło spod koła i połamało wózek przerzutki... Miałem już lekko pęknięty po ostatnich wojażach i niestety rozleciał się do końca... Cóż mam biedny teraz zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Września 2012 Udostępnij Napisano 4 Września 2012 ja dziś do pracy i po pracy do sklepu rowerowego i kupiłem plecak Deuter Race EXP Air i do domciu, ~14km dziś tylko tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dzisiaj mix jeśli chodzi o jazdę, część to trening, a reszta to jazda z Mą i kumplem. Ogólnie wyszło 79 km ze średnią bliską 20 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ja złożenie piasty do kupy i tyle co do pracy ~7km. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 wczoraj dzień wolny od rowerku regeneracja sił dzisiaj 67km teren mieszany od asfaltu po plażę oponki test przeszyły w terenie na 5+ super się trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 przejażdżka po nowy zestaw oświetleniowy, wyszło 20km potem poszukiwanie baterii do tylnej lampki niestety bezskuteczne po powrocie czyszczenie i smarowanie napędu montaż zakupionych lamp http://allegro.pl/sigma-eloy-cuberider-zestaw-combo-white-wa-wa-i2612959748.html dokładnie takich mycie roweru i przeniesienie mojej sigmy z kierownicy na mostek i jeszcze sprawdzenie jeszcze kilku innych drobiazgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dziś 23km + 3,4km do pracy na nocke będzie. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Wczoraj 34 km. Byłoby przyjemnie gdyby nie wiał wmordewind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 ja dziś założyłem nowe oponki Kenda Nevegal jutro w trasę zobaczymy jak się będą sprawowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraczi Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 zrobiłem 20 km w lodowatym wietrze, zamówiłem nowy amortyzator i zaplanowałem wycieczkę na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kooropatfa Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Odpakowałem Downhill Control Set - Amoeba Borla, zamontowałem, przejechałem się kawałek po miescie, zajechałem do rowerowego i kupiłem zestaw serwisowy do darta. Zamówiłem też uszczelki kurzowe (myslałem, że zostały zamówione z service-kitem, ale nieważne). Potem przejechałem się jeszcze raz. I mimo braku sił, bo przez ostatnie dwa dni grubo jeździłem, wrażenia są fantastyczne Zmiana niemal prostej 590mm kiery i 100mm mostka na mostek 60mm i giętą kierownicę o szerokosci 680mm to KOLOSALNA różnica. Dociążyłem tym samym przód o jakies 400g ale nie żałuję, bo łatwosć z jaką przychodziła mi dzisiaj kontrola roweru była momentami aż zaskakująca. W zestawie są też gripy, ale nie są szczególnie wygodne. Chociaż może to kwestia przyzwyczajenia... nie wiem. Wiem, że chcę się przyzwyczajać Po takim poszerzeniu kierownicy momentami czułem się jakbym prowadził jakiegos jelcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 ja dziś - nie wiem ile dokładnie bo po 11km padł mi licznik i w warunkach polowych nie mogłem nic zrobić - koło 55km nowe opony fajnie się sprawowały - pierwsze wrażenie to odgłos jadącej ciężarówki wydobywający się z pod kół:-) - na asfalcie i ubitych nawierzchniach fajnie się toczą. - mimo sporych klocków w piasku się kopały (pewnie moje braki kondycyjne miały znaczenie) generalnie zmiana na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dzisiaj 39,82 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Bielsko-Szczyrk-Brenna-Górki-Jaworze-Bielsko w sumie ok 62km. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Bielsko-Szczyrk-Brenna-Górki-Jaworze-Bielsko w sumie ok 62km. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us szkoda że nie mieszkam w górach.............:-(zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.