Venomiz Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Przejechałem większość ścieżek Singltreka pod Smrkem - razem 55 km. Polecam wszystkim, świetne trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Jakiego konkursu? eee taki tam na endomondo zaproszono mnie do do udziału w konkursie jak najwięcej aktywnych minut spędzonych na rowerze a że z endomondo zaczęłam jeździć z dwutygodniowym opóźnieniem niż inni to mam troszkę tyłów i odrabiam stracony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Wczoraj wieczorem rutynowe 25km po lesie wracając po 36h w pracy. Dużo mijanych rowerzystów po drodze, normalnie aż dziwne - czułem się jak na alejce rowerowej w Sopocie a nie jak w lesie. Dziś powrót do arbajtu i również 25km - tym razem była moc oraz piękny leśny wschód słońca. Jeszcze wczoraj sterylny po konserwacji napęd, dostał trochę leśnego syfu i znowu chrzęści i rzęzi jak zwykle. Coraz większy hałas i chrobot emituje z siebie prawa miska łożyska suportu. Co prawda kupiłem cały nowy wkład z łożyskami ale jeszcze nie wymieniłem - poza hałasem oporu na korbie żadnego nie ma, no i nie miałem za bardzo czasu. Jak łożysko się rozhula jeszcze bardziej i padnie umrze definitywnie to pewnie dopiero wtedy zamontuję nowość. Tak, wiem, lenistwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 w drodze do pracy zrobiłem 1 km w czasie 1:58 min wg endo na oponach w ciężki teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 dzisiaj rano 36km popołudniu w deszczu i po lesie 23km po powrocie pranie wszystkiego łącznie z butami prysznicowanie roweru z piachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Butów się ponoć nie pierze?! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja dziś tylko do i z pracy prawie 7km, rozglądam się za jakimś dobrym uchwytem na kierownice do mojego HTC Desire, oraz torebką mocowaną na ramie przy mostku i nie wiem co się sprawdzi... :l Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 niby się nie pierze a ja zawsze w pralkę wrzucam dzisiaj na 3 razy ok 98km uchwyt na telefon też przeszedł pozytywne testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 A masz może ten niemiecki uchwyt HR ? Ciekaw jestem czy to warte pieniedzy i czy utrzyma mi telefon. Dziś na liczniku 27 km. W endomondo 25km z hakiem. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 A masz może ten niemiecki uchwyt HR ? Ciekaw jestem czy to warte pieniedzy i czy utrzyma mi telefon. Dziś na liczniku 27 km. W endomondo 25km z hakiem. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk mam dokładnie ten http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-dedykowany-do-sony-xperia-p-rower-i2516147429.html były też droższe ale skusiłam się na tańszą wersję bo niczym się nie różniły mój telefon siedzi w nim od czwartku i dobrze się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Wczoraj rodzinne wieczorne "citi tracking" Dziś kropi to do lasu na grzyby i nawet nieco nazbierane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 dzisiaj o poranku 46km + lekka regulacja przedniej przerzutki później jeszcze 26km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 dziś 68km po kampinosie i okolicach miało być 40 km ale pobłądziłem i tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 W piątek 40 km asfaltu, wczoraj 40 km asfaltowo-terenowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 10km tylko, bardzo wiało... U was też?:/ Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Nieoczekiwana przerwa w kręceniu - trafiłem na serwis... Ale w związku z tym Maszyna też poszła do serwisu - wymiana kabli, linek, pancerzy + centrowanie tylnego koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venomiz Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Zrobiłem swojemu rowerowi mały przegląd i wymieniłem opony na Maxxis Aspen 2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Kupiłem do roweru etui na telefon Nokia CP-532 i ładowarkę iBOX C-5, czekam na dostawy ciekawe jak się będzie to sprawować w ładowaniu telefonu podczas jazdy z GPSem Dziś do pracy będzie ponad 7km. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Zakupiłem na przecenach plecak Deuter Race EXP Air oszczędzając 70,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ciuszki jesienno-zimowe zamówione szukam jeszcze kurtki dzisiaj teren mieszany w sumie 110km rano + popołudniu a i jeszcze wypad po zakupy wczoraj wiało jak nie wiem co i tylko troszkę ponad 61km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Dziś 175km a co tam zaszalałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Kurcze, a ja tylko do pracy, służbowo w teren, a na powrocie do domu dogadałem się z żoną i wspólna jazda wyszła na powrocie Trochę ponad 10, może 12 wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szmitxx Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 72km po poznaniu i okolicach, samemu, z muzyką na uszach, czyli czill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Klęski i plagi egipskie c.d. Jestem czasowo izolowany od roweru. W serwisie okazało się, że zabiłem na śmierć tylną obręcz (a miała raptem 7,5 tys. km przebiegu). Na szczęście nowa już zamówiona a moja Maszyna będzie gotowa do jazdy na jutro vel pojutrze. Niestety ja będę gotowy do kręcenia najwcześniej za ok. 10 dni. BU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Czyzby, a co tak sobie narozrabiałeś? Dziś do pracy, trochę więcej "służbowo" niż wczoraj... a wieczorkiem familijnie i trochę zabawy terenowej z małym, ostre podjazdy i zjazdy... łańcuch nie pękł Ale było mocno na pedałach itp... wszystko działa i staruszek pokazał jeszcze, że nie boi się niemal pionowo w górę i potem w dół hehe... 20 km wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.