andi333 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziś 104 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 dzisiaj według licznika 88km endomoondo 80km jutro gruntowne mycie roweru mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 dziś 64 km, troche wiało, nie powiem ale sie zmęczyłem http://www.gpsvisualizer.com/display/1345056566-23142-80.238.107.182.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Tak się zastanawiam, jak robicie te 80 czy 100 km to w jakim czasie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Sansei6 , ostatnio 111 zrobiłem w 4:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nieźle, ale to rozumiem tak ciągiem, nie z jakąś duża przerwą? Zastanawiam się czy częściej to są jednorazowe dniowe wypady, czy tyle wam się zbiera w ciągu całego dnia? Aha i rozumiem, że te setki to kręcone głównie na "kolarzówkach" a jak się ma to do "górali" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Miałem jedną przerwę krótką bo batona i kręcę to crossem. Myślę że to zależy od chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jasne i czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 16 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Na kolarce czas szybko mija. Po 3h pęka 100km i nawet tego nie czuć. Jakbyś się uparł to góralem na szosie też osiągniesz podobny wynik. Co innego w terenie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Racja.... dlatego odnośnie górali to może lepiej podawać "rowerogodziny" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja wczorajsze km oczywiście na moim góralu, troszkę terenu i większość asfalt to ok 4,5h za jednym zamachem, przerwa tylko na potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kobieta, rodzina i te sprawy i jeszcze tyle czasu/chęci i sił na tyle jazdy.... podziwiam i zazdroszczę!!! U mnie żona zmieniła siodełko ale nadal narzeka po godzinie na kobiecą anatomię A siodełko specjalnie damskie wygodne itp Mówię jej by czasem wstała z niego i na swoim trekingu też trochę pojechała na pedałach i dała odpocząć tam i ówdzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 u mnie siodełko zostało to co z rowerem było ale jeżdżę w spodenkach z pampersem może to coś pomaga, nie wiem ale wstaję z siodełka bardzo często zwłaszcza na zjazdach po dziurach czy korzeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Na pewno pomaga i pampers i wstawanie, nawet ja czasem coś czuję w 4 literach ale wystarczy chwilkę wstać, by krew dopłynęła i już dobrze... pampersa to ma tylko kilka dni w miesiącu.... niestety czasem nie ma jak jechać inaczej niż w dżinsach i wówczas najgorzej... no ale jak mówiłem, czasem nie ma wyjścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Sansei6 wczoraj na MTB zrobiłem 160 km w 7 godzin - swoje tempo ale się ujechałem Trasa Endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wow cały dzień na rowerze i to jak... dla mnie takie odległości na jeden dzień w najbliższych czasach poza zasięgiem... sporo po Niemczech, pewnie niezłe dróżki? Ciekawe czy teraz po tej blokadzie tunelu w Stolycy przybędzie tam rowerzystów? Plan na dziś - wyjazd z młodym na działkę dokładne putzen i glansen rowery i smarowanko itp. Tylko kupię WD - 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 16 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A do czego do WD40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja to już dzisiaj rower umyłam i nasmarowałam bo po wczorajszym rajdzie wyglądał nieciekawie potem w teren wyruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dziś 24.44 km w 1g:12m:38s. Bardzo się zmachałem, to chyba przez bardzo lekkie śniadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 U mnie żona zmieniła siodełko ale nadal narzeka po godzinie na kobiecą anatomię A siodełko specjalnie damskie wygodne itp Mówię jej by czasem wstała z niego i na swoim trekingu też trochę pojechała na pedałach i dała odpocząć tam i ówdzie hehe Może niech sobie pupę zmierzy. Mówię to całkiem serio, siodło powinno być dobrane według rozstawu kości kulszowych. W Warszawie oferują taki pomiar w wielu sklepach rowerowych - siedzi się na takiej specjalnej poduszce przez chwilę a potem mierzony jest odstęp pomiędzy dołkami jakie zostają odciśnięte Mnie się zaczęło wygodnie jeździć na siodle jak kupiłam wreszcie siodło o odpowiedniej szerokości. Mimo tego, że to siodło to twarda carbonowa deska. Oczywiście + pampers Można też potestować przesunięcie przód/tył i nachylenie, lekka zmiana czasem może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 dzisiaj 56km czas ok 3h endomondo strajk zrobiło w połowie trasy no i jak mam zawody wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dzięki za rady. Plan wykonany, rowery (mój i małego) umyte, wysuszone i nasmarowane (jednak AC 90) i wysuszone, potem dojechała żona i rower też nasmarowany... pięknie to wszystko wygląda ciekawe jak długo będzie czysty Na początku po psiknięciu coś tak chrupotało, ale pokręciłem pedałami, poprzechylałem rower i pięknie... choć przed czyszczeniem tez była cisza.... a jakie obręcze pięknie na czarno błyszczące... co do km to około 10 głównie na i z działki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 11km i strzeliła linka od przedniej przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 71 km z nowym programem.... endomondo strajk zrobiło w połowie trasy no i jak mam zawody wygrać Aga Właśnie kończę testować program który polecił mi kumpel - zdecydowanie polecam SportsTrackerLive!!! W weekend wstawię opinię - jutro test na dłuższym dystansie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 dzisiaj 15km + 48km poranne po zakupy i wieczorne kręcenie i chyba jutro trzeba będzie się pobawić przednią przerzutką bo coś nie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.